2017 Şubat Anneleri


Insallah hemen iyilesirler canim. Evet benim oglumunda alerjisi var. Bir hafta sut ve sut urunleri tuketmedim yuzundekiler gecti sirtindaki lezyonlar artti ama sanirim sut ve sut urunleri cok etkiliyor oglumu. Alevlenme zamaninda tuketmeyerek devam edeceviz sanirim
 
Cok gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin insan kendinj hic affedemiyor iyi bilirim gunlerde etkisinden cikamamistim bebegime her baktigimda aglaysm gelirdi.neyse ki bisey yokcok sukur cok ama cok dikkatli olmamiz gerekiyor
 
Kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim. Yeni eve tasindik bi yandan oğlum derken çok fazla fırsatım olmadı. Bi yandan evi yerleştiriyoruz hala eksiklikler var ve bu canımı sıkıyor. Bi türlü bitirmediler. Neyse hallolur zamanla.
Bu arada yarın itibariyle 6.ayimiz bitiyor bugün asimiz vardı 4 tane. 3 bacak 1 ağızdan. Ateş için beklemedeyim inşallah öncekiler gibi rahat getiririz. Boyu 70 cm kilo 7800 gr çıktı.
Ben de ek gıda için çok araştırma yaptım ve sonuç olarak yarı klasik yarı BLW uygulamaya karar verdim. Inşallah başarılı oluruz. Geçmiş sayfaları okuyamadim ama yavaş yavaş okuyacagim. Ek gıdaya geçenlerden deneyimlerini paylasirlarsa çok memnun olurum.
Bu aralar hiç bişeye yetisemiyorum kaç gündür doğru düzgün yemek de pisiremiyorum ancak bugün oğlumu mama sandalyesine oturtarak bişeyler yapabildim. Yarım saat civarı müsade etti sağolsun. Bundan sonra böyle yapacağım başka türlü başında durmam lazım. Uyurken de sese çok duyarlı olduğu için bişey yapamıyorum.
Yaklaşık 2 haftadır da geceleri çok sık uyarıyoruz yaklaşık 20 kere her dönmesine uyanıyor ancak emerek tekrar uykusuna devam ediyor. Haliyle çok uykusuz kalıyorum ve cok sinirliyim bu aralar. Besiginde yazmıyor artık dönmesine engel olduğu için yanımda yaptırıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ayıramam yanımdan diye de korkuyorum. Neyse çok uzattım galiba.
 
Acaba sütüm mü azaldı diyorum bende gitgide daha ac oluyor sanki bugun 1.5 saatte bir emmek istedi mesela.. hiç iştahsız bi zamani olmadı simdiye kadar o da zor olacaktir tabii.
canım bizde de durumlar benzer ben de arayı açmayı istiyorum işe başlayacağım için ama çok mümkün olmuyor. havalar sıcak ya belki de susuyorlardir o yuzden kiyamiyorum. bebek bakim sorunlarına mucize cözümler kitabında onunla ilgili bi bölüm var okuyamadim henüz okuyunca paylaşırım bu arada oğluş yarın sünnet olacak insallah kolayca atlatiriz. tavsiyelere açığım tecrübeli anneler.
 
ege52 yazdıklarını okurken, acaba Ege ben miyim yoksa dedim :)
Çok benzer şeyler yaşıyormuşuz...
Bu aralar geceleri çok huzursuz benim kız da...
Gündüz de mızmız bişey yapmama izin vermiyo...
 
Anneler merhaba nasipse 2018 Şubat annesi adayıyım 11+0 oldum ama bu bulantilariniz ne zaman geçti ne olur bi yol gösterin çok yoruldum artık normal hayatıma donemiyorum bi türlü aşırı bulantı yaşayan anneler özellikle sizden cevap bekliyorum
 
16.haftamda canim o zamana kadar su bile dogru duzgun icemiyordum..Ve sadece yesil eksi meyve yiyebiliyordum..
 
16. haftada bitmisti benim berbattim gercekten bitince cok rahatkamistim
 
6.ay asisi en zor asilardan biri insallah kolay atlatirsiniz..Tasinmak ayri bir zor..Her sey ust uste gelmis..Yalniz gece cok uyanmasinin sebebi eve alisma sureci de olabilir biz kv den kendi evimize kesin donus yaptigımizda 2 hafta uyku duzenimizin bozulup tekrar duzene girmesiyle ugrastik
 
ege52 yazdıklarını okurken, acaba Ege ben miyim yoksa dedim :)
Çok benzer şeyler yaşıyormuşuz...
Bu aralar geceleri çok huzursuz benim kız da...
Gündüz de mızmız bişey yapmama izin vermiyo...
DDemekki bu dönemde benzer sorunlar olabiliyor. büyüdükçe daha da zorlasiyorlar sanki. 3 4 aylıkken ne güzel 3 ile 5 saat kesintisiz uyuyordu şimdi 2 saat kesintisiz uyusa şükrediyorum.

TTasininca yapmadı daha sonra başladı gece uyanmalari gündüz düzeninde bi sorun yok bilmiyorum belki de dediğin gibidir. Gerçi bu zamanlarda aynu sorunla karşılaşan var bi sürü umarım geçicidir.
 
ege52 benimki doğduğundan beri belki 5-6 defa kesintisiz 4 saat uyumuştur.
Uykuyla arası hiç iyi olmadı.
Ama bu aralar farklı bi huzursuzluk da var dediğin gibi.
Gündüz zoru zoruna iki kez uyyo onda da 45 dakka max.
Neyse alıştım artık, Allah başka sıkıntı vermesin.
 

Ah çok zor Allah kolaylık versin.. 16. Haftaya kadar aç yaşadım kuru ekmek yiyebiliyordum birde çubuk kraker.. bulantının yanında tiksinme vardı mutfağa bakamıyordum bile kapısının önünden geçerken.. herşey ama herşey kokuyordu.. öleceğimi zannederdim artık.. maalesef bi çaresi yok sadece zaman.. bana sabret 2-3 haftaya geçer derlerdi hafta ne yaaa 1 saat bile sabredecek gücüm kalmamıştı artık.. onlar hafta diyordu bana yıl gibi geliyordu.. bir daha asla normal insanlar gibi yemek yiyemeyeceğimi düşünürdüm.. ama gerçekten zamandan başka çaresi yok malesef.. sabır diliyorum.. geçecek inşallah.. sağlıkla kavuşun bebeğinize..
 
uc gundur gunduz uykumuz zaten azdi oda bitti gece gec uyumaya basladi ve sürekli ağlıyor mızmız bi hal aldı kızım annem diş yakın diyor ama ben tırlatmak üzereyim uyumuyoruz uyanınca birdaha dalamiyoruz ensemizde kizariklik artti bacagi yüzünü ensesini kaşıyıp yara etmiş sürünüyor hiç koydugum yerde bulamıyorum bide dimdik duruyor tutunca illa yürüycem diyor adımlıyor destekle sanırım yürüycek bende 7 aylıkken yürümüşüm nolur bana çekmesin bitkinim ek gıda işi zaten yalan oldu bi bardak su içemiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…