Ve bende yavrumu, kuzumu, canımın parçasını düşürdüm. Daha doğrusu o ortasına bıraktığım yataktan döne döne düştü, saniyeler içinde oldu bi çekmeceyi açtım bi döndüm ucunda tutamadım halı olmayan parkeye yüz üstü düştü. Aklım çıktı çünkü yatağımız yüksek. Eve yeni girmiştik eşim bebek arabasını çıkartıyordu hemen bağırmaya başladım o da panikle geldi, hemen doktorumuzu aradım devlet hastanesine götürün dedi. Doktor çıkık kontrolü yaptı, beyin bt ve tüm vücut röntgen çekildi, elhamdulillah temiz çıktı sonuçlar evimize geldik yarım saatte bir uyandırarak 2.5 saat kaldık ve tekrar kontrole gittik, hamd olsun birşey çıkmadı ama o üzüntü bana yeter annelik çok zormuş duygusal açıdan. Eşim oyle bi hale girdin ki millet büyük hastan var sanıp sana üzülerek baktı dedi. Şimdi 24 saat takip kaldı inşAllah sorunsuz atlatacağız. Öğrendiklerimi de yazayım; Kadir tuğcu diyor ki Bebek düştüğü gibi ağlarsa birşey olmaz, bazı bebekler baygınlık geçirebiliyormuş. Yüksekten ya da alçaktan tüm düşmelerde travmalarda kusma görülebilirmiş, oğlum da kustu ve ben kötüye yorup daha çok ağladım. Uyutulmamalı demek yanlışmış, gerçek bir travma yaşayan bebekler uykuya mailli olurlarmış bu sebeple sık sık uyandırıp uyaranlarını kontrol etmek gerekirmiş. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sizde böyle bir durum olursa ve gece ya da izin günlerinde olursa bekletmeden devlet hastanesine gidin, çünkü beyin cerrahinin değerlendirmesi en doğru değerlendirmeymiş. Biz babasını yataktan gönderdik tontikimle birlikte uyuyacağız şimdi hayırlı geceler