- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Geçmiş olsun canım iyiElimde var cnm kantaron yağı ufak seylerde suruyordum ama maalesef etkiĺi olmuyor su ankinde..Nisastali suya sokcam bugun insallah sondurur..
Gelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım iyiElimde var cnm kantaron yağı ufak seylerde suruyordum ama maalesef etkiĺi olmuyor su ankinde..Nisastali suya sokcam bugun insallah sondurur..
Sagol cnm insallah duzelir bir an once..Aile atopikli olunca aliskinim artik ama hic bu kadar buyumemisti kizarikligi..Geçmiş olsun canım iyi
Gelir inşallah
Yazi sahane ama erkeklerEki Görüntüle 2027277 Günaydınlar çok beğendim bu yaziyi:) erkeklerde anlasa keşke:/
AynenYazi sahane ama erkekler
Boyle ilk cag mantikli
Uzun yol icin kucuk kavanozlara vakumlama yoluyla yapabilirsin bende kis icin hazirlicam yaz meyvelerinden tarif atiyorum..Ek gıdaya başlayan anneler kaşık maması veriyor musunuz. Aptamilin hipp in fln pirinç unlu tahilli kaşık mamalari var. +6 yazıyor. Birde kavanoz da meyve sebze püresi var onlardan da veren varmı. Kendimizin yaptığı meyve sebze püresi illaki çok daha iyidir ama tatile fln gittiğim de yada uzun yolda fln vermek için soruyorum.
Ben hippin 4 ay ustu iyi geceler sutlu elmaliyi yatmadan once veriyorumEk gıdaya başlayan anneler kaşık maması veriyor musunuz. Aptamilin hipp in fln pirinç unlu tahilli kaşık mamalari var. +6 yazıyor. Birde kavanoz da meyve sebze püresi var onlardan da veren varmı. Kendimizin yaptığı meyve sebze püresi illaki çok daha iyidir ama tatile fln gittiğim de yada uzun yolda fln vermek için soruyorum.
MaHlass Annelik_heyecani egzama için kantaron yağını kullandım ben kızımda ve geçti.
Doktorum tavsiye etmişti.
Sizde denesenize ayrıca heryerine sürebilirsin demişti.
Yok cnm yapmadilar..Gida testini cok gerekli olmadikca yapmiyorlar..Cayir cimen, akar gibi astimsal ve rinitsel testi de 1 yasindan sonra yapiyorlar..
Nisastali suyu nasil hazirliyorsun canim. Biraz anlatir misin? Alevlenme zamanlari cok fena oluyor cunkuElimde var cnm kantaron yağı ufak seylerde suruyordum ama maalesef etkiĺi olmuyor su ankinde..Nisastali suya sokcam bugun insallah sondurur..
Suyla dolu kuvetinin icine yarim cay bardagi nisasta atıp 15 20 dk suda bekletiyotsun sonra yikiyorsun..Cok alevlenen yere macun kivami yapip kuruyana kadar bekletip durulayabilirsin..Tekrarlamasina engel olmuyor ama cikan yeri söndürüyor..Nisastali suyu nasil hazirliyorsun canim. Biraz anlatir misin? Alevlenme zamanlari cok fena oluyor cunku
Bebesi geri geri emekleyen var mı Bizim kız geri geri istediği yere kadar gidiyo yerinde tutana aşkolsun bi de yüzüstü yatarken şınav çeker gibi elleri ve sadece ayak parmakları yere değer şekilde vücudunu kaldırıyor üst üste bi kaç kez hatta gibisi fazla sanırım bizim kız baya baya şınav çekiyor evet
Elimde var cnm kantaron yağı ufak seylerde suruyordum ama maalesef etkiĺi olmuyor su ankinde..Nisastali suya sokcam bugun insallah sondurur..
Dogdugundan 1 hafta sonra cikmisti cnm..Linola kullaninca gecti sadece minik minik olup sonuyordu o andan sonra ilk kez bu kadar kötüleşti..Kisacasi gida kaynakli oldugunu dusunmuyorum ek gidaya gecmedik cunku tadimlar yaptik onda da olmadi birden cikti..Peki sanada alerjisi olabilir dedi mi canik doktorun? Bana alerjisi olma ihtimali cok yuksek sadece anne sutu aldigi icin yediklerini gozlemle dedi de
Hiç aklıma gelmemesti halbuki kış için kendimize bu şekilde konserveler yaparız annemle. Bunu değerlendireyim teşekkür bilgi için :)Uzun yol icin kucuk kavanozlara vakumlama yoluyla yapabilirsin bende kis icin hazirlicam yaz meyvelerinden tarif atiyorum..Eki Görüntüle 2027381
Merabaaaaa
Ben de tam merak ediyodum grup kurulmuşmudur diye bi baktım 168 sayfa olmuş.
Ben gebeliğmi döllenmeden 2 hafta sonra idrar testinde öğrendim.
Şuan 7 hafta 2 günlük :)
7 şubat muhtemel doğum tarihi :)
Gece bulantılarım var.
Koku hassasiyeti hat safada.
Kocişten bile bulanıyom laf aramızda
Meyve yemekle geçiyo günlerim.
Erik canavarı oldum resmen.
Sizin yorumları da boş kaldıkça okuycam.
Şimdiden memnun oldum gençler ve genç hissedenler:)
Akşam eşimin kuzeninin oğlunun sünnet düğünündeydik yemekli falan tabi masaya salata karpuz vs getirdiler yemek gelmeden önce .. bu milletin başkasının çocuğuna yemek yedirme derdi nedir anlamıyorum .. karpuzdan minik parça çatala takan ay veriyim azıcık bişey olmaz diyo.. kesin ve net bi tavırla hayır diyorum ısrar ediliyor.. yine hayır diyorum tabi.. salatadan bişey alan veriyim azıcık diyo falan.. ben hayır dedikçe bide bozuluyolar falan. Kaynımın oğlu var şu an 6 yaşında falan. Neymiş o daha kırklıyken annesi yaşpastanın kremasından ağzına vermiş bişey olmamış.. töbe töbeeee.. hayır arkadas hayır ya daha kaç kere diyeyim.. banane o 40 lıyken yaş pasta yediyse.. bişey olmadı lafına da ayrı gıcığım.. ne olmasını bekliyorsunuz ki krema yedi diye Allah korusun ölecek değil tabi.. yada karpuz yedi diye bişey olacak değil tabi.. ama ben vermiyorum. Vermeyeceğim. Bitti. Bu kadar zormu anlamak? Bi de kendi çocuğuma ilk ben bişeyler yedirmek isterim o yüz ifadesini o tepkilerini ilk ben yaşamak isterim.. size ne oluyor.. gerildim ya valla.. iyiki 6 aylık oldu şu bebe.. milletle uğraş dur.. herkes kendi karnını doyursun benim çocuğuma bulaşmayın dicem o olucak..
İyi girebilmişsiniz okadar kalabalığın içine, benim kız korkuyo kalabalıkta ağlıyo.
Kendi anneme bile bu konuda söz geçiremediğim için insanların yedirme Sevdasına bişey diyemicem canım.
Yani benimki karşısında bişey yenirken boynunu büküp yutkunmaya başlıyo, kim olsa acır o görüntüye.
Vermek isterlerse ben de rahatsız olurum heralde ama çok zararlı bişey değilse minicik tattırmalarını önemsemezdim sanırım.
Yine de akşam vakti midesi karışmasa iyi olur kuzucuğun.
Öyle durumlarda direk doktoru öne sürüyorum ben.
Dr yasakladı akşam bu saatte ek gıdayı vs. vs...gibi
Yoksa gereksiz alınganlık yapıyolar, çocuğu kıskanıyosun gibi anlıyolar....