2017 Şubat Anneleri

Merhaba, başka konularda da sırdum ama pek cevap alamadım, bir iki kişi dışında.. en faal, yeni mesajlar burda olduğundan buraya sorayım dedim. Aylardır klomen içiyorum. İki jez düşük oldu, kimyasal gebelik. Bu ay da umutlu değildim ama bikaç gündür testlerimde hep sonradan beliren hayalet çizgiler görüyordum. Dün gece, ilk defa bu kadar belirgin bi çizgi gördüm hem de 5 dk içinde. 1."resim sabah çektiğim. Alttaki ise ilk 5 dk da çıkan sonuç. Pozitif di mi sizce de??!! Eşim gelsin kana gidicem ama heyecandan duramıyorum. Siz ne dersiniz, var mı bu sefer?
Kesin var bence . Çünkü benim testimin aynısı . Hadi hayırlısı
 
Okumayanimiz yok galiba onu :KK8:Yalniz gecen sac rengini atarken resmini atmisti hic oyle ahim sahim guzel degil:KK30:
Aynen hepimiz biliyoruz galiba :KK53: yok ya attigi fotolar profil birbirini tutmuyor halbuki cips paketini bile acamiycak kadar narin:KK53: ama fotolarda gayet dinc girunuyor :KK8:
 
Kilosu çok iyi bence canım ya üzülmüyorsun değil mi? :))))



Hangi kızdı ya ben de okudum da bdv yi :KK70: şu tıp okuyan kız mı acaba :)))



Sanki çikolata faydalı birşey :işsiz:

Bizimkiler de takmışlar yemeklerin suyundan verilmeliymiş :bicak: salçalı tuzlu acı ekşi :kızgın:
Benim annemde bana herşeyi yedirmiş ama acaip yemek seçerim sebze asla yemem bencr hiç bir alakası yok
 
Misoothh Misoothh benim annem de dondurma vermek istedi ama kibarca reddettim.
Salak salak gülüyo demek biraz ağır olmuş sanki.
Benim kızım ilerde böyle bişeyden ötürü bana salak dese çok üzülürdüm herhalde.
Kayınvalidem yapıyo canım annem vermiyor tabiki zate zıtım kaynanaya böyle şeyler yapınca iyice uyuz oluyorum hayır yüzüme bakarak gülerek hala vermeye devam ediyor verme dediğim halfe
 
Perşembe gününe randevu aldık sünnet için. Şimdi den stresi bastı. Rabbim kolay bir şekilde kazasız belasız sünnet ettirmeye nasip etsin inş.
İnşallah canım ya küçük olunca 5ay öncesi lokal yapıyorlarmış bayılttıtmak istemiyorum daha çok küçük ama çokda hareketli lokal mi senin
 
.
 

Eklentiler

  • IMG_7074.PNG
    IMG_7074.PNG
    229,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bugün sütçüden sütümüz geldi ve ilk yoğurdumu mayalıyorum çok heyecanlı:)) gerçi yoğurt tadımına daha var önce sebze sonra meyve ve sonra süt ürünleri şeklinde başlayacağım tadımlara ama o zamana kadar bir kaç kez mayalamış ustalaşmış olurum heralde:) sonra o yoğurtla eloşumun peynirini ve peynir altı suyunu da kendim hazırlayacağım inşallah .. :KK66: herşey bebeler için:anne:
 
kızlar minnoşlarin uyku süreleri nasıl gece ve gündüz. 5. ayda gündüz 3-5 saat gece de 10-12 saat arası olmalıymış. ama biz bunu yakalayamadik. Gündüz ortalama 45 dk lik 4 uykumuz var. gece de 9 saat civarı. başarabilenler bi fikriniz var mı nasıl artirabilirim. bi de bikaç gündür 3 te uyaniyor emiyor ve 4 ü geçene kadar uyumuyor alışkanlık olmaz umarım.
 
X