Ayy bide anası dururken sana noluyo acaba
valla bende kaynanaya gitmiyorum bu ara Allahtan hep bişeyler çıktı bu ara gitmemek için bahanemiz var gerçi ogrencekte neden gitmek istemedigimizi. 1bucuk saatlik uzaklikta haftasonları gidiyoduk yüzünü görmek istemiyorum şu günlerde. geçen düğün cd'sini izledik baktım benim bildiğimden fazla altın takılmış eşime dedim eksik annen almismidir bilmiyorum dedi çünkü düğünden sonra bizimkilerin taktigini alcam ben geri takacagim insanlar var demisti eşime dedim altınlar bizimdir o zaman bende anneme verim onunda geri doncegi insanlar var diye zaten eşimde verceksin hepsini bize demişti annesine bizde verdi saniyoruz geçen düğünü izleyince eksik olduğunu söyledim sen aldinmi diye sordum döneceklerim vardı aldım içinden dedi Ayy cinlerim tepeme geldi sesimi cikarmadim o an eşimle konuştum merak etme hesabını sorcam ben dedi suan bi ihtiyacı olur istesin verim ama biz Hayır dedgimiz halde gizlice aLip bize söylememek neye giriyo belli eşimde çok sinirlendi zaten o söylemese ben soylicem sinirden o gün gözüme uyku girmedi