- 14 Nisan 2017
- 588
- 1.021
Sağol canım. Amin inşallah. Çok zor gerçekten Allah büyük dert vermesin.Çok çok geçmiş olsun. Rabbim korusun kollasin herkesin evladını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Amin inşallah. Çok zor gerçekten Allah büyük dert vermesin.Çok çok geçmiş olsun. Rabbim korusun kollasin herkesin evladını
Ayni durumlar bizde de mevcut canim bi bakiyorum yastiginda bi bakiyorum ayaklar yastikta donup duruyor poncigim kimil kimil masallahSevgili anneler yavrularınız nasıl uyuyor. benim oğluş bi bakiyorum bulut yastığın altına girmiş bi bakiyorum yatağın enine doğru yatmış bi bakıyorum yatagin köşesine başını sokmuş siz de durumlar nasıl
Valla yatirdigim gibi asla bulamıyorum yüzüstü dönmeye çalışıyo yan dönüyo dediğin gibi enine yatıyo buluyorum geçende Beşikte ayaklarının olduğu yere kafayı getirmiş dönmüş uyurken dediğin gibi çeşit çeşit hallere giriyoSevgili anneler yavrularınız nasıl uyuyor. benim oğluş bi bakiyorum bulut yastığın altına girmiş bi bakiyorum yatağın enine doğru yatmış bi bakıyorum yatagin köşesine başını sokmuş siz de durumlar nasıl
canim ben ve bircok arkadas kullanmiyor 1 yasina kadar depolar yeterli 1 yasindan sonrada tahlil ile gerekirse kullanmayi dusunuyoruzCanlar daha önce de sormuştum ama n'olur bir cevap verin yahu..
Hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
Sağlık ocağı Vegaferon mu ne onu verdi.. İçinde paraben var.. Ferrumda da paraben var.. Ferro Sanol da bir ara piyasadan kaldırılmış..
Enfamil diye bir ilaç buldum ama biraz pahalı.. Yurt dışından getiren tanıdığım var ama o kadar maddi imkanım yok.. sizne yapıyorsunuz? Ben hala demir ilacı başlamadım..
Desin ne olacak kızın senin sonuçtaKızlar bu kv beni çıldırtıyor
Defalarca uyarmama rağmen kızıma aşkım diye hitap ediyor ve sırf gıcıklığına sürekli kızııım kızzııım diyor kaç kere ağzından kaçırdı annem anneciğim diye şimdi onu bıraktı kızıma kızım diyor sanki kendi kızıymış gibi ben mi abartıyorum acaba çok sinirleniyorum ya
canim tereyagli ekmek in kv si sikintili benimki gibi belkide o yuzden cok tepki gosteriyoruz ama ben de rahatsiz olurum iki kez oldu uyardim yine olsa yine uyaririrm demesini istememDesin ne olacak kızın senin sonuçta
benim kizda oyle canım yastık koyuyorum etrafına onları da ya ittiriyor ya aşıyor ayağının üstüne koyunca iki adim gidiyor komando sürünüşü yapıyor bide yerde arka arkaya dönüyor yatmak istemiyor azicik meyilli koymussam kendini kaldırıp oturur pozisyona getiyor bol tükürük ve karşısında dil çıkarınca dil çıkarma huylarımız var birde kardesim dudaklariyla araba sesi yapınca onu taklit ediyor iyice cadılaşmış bizim kızlar maşallahKızlar nasılsınız bebrkleriniz nasıl. ? Benim kızım yuvarlanıyo metrelerce. Az önce mutfağın yukarısına bıraktım yaklaşık 3 metre baktım dönmüş tam ayağımın dibinde. Bide çok hareketli ayaklarının üzerine bırakıyorum hafif yürümek istiyo. Bide çamaşı makinasına bayılıyo dönünce gülüyo
Uyarıncada diyorlar bendede var aynısı:)canim tereyagli ekmek in kv si sikintili benimki gibi belkide o yuzden cok tepki gosteriyoruz ama ben de rahatsiz olurum iki kez oldu uyardim yine olsa yine uyaririrm demesini istemem
Aynen ya çok tatlılar. Bir an önce de yürüsün istiyo insanbenim kizda oyle canım yastık koyuyorum etrafına onları da ya ittiriyor ya aşıyor ayağının üstüne koyunca iki adim gidiyor komando sürünüşü yapıyor bide yerde arka arkaya dönüyor yatmak istemiyor azicik meyilli koymussam kendini kaldırıp oturur pozisyona getiyor bol tükürük ve karşısında dil çıkarınca dil çıkarma huylarımız var birde kardesim dudaklariyla araba sesi yapınca onu taklit ediyor iyice cadılaşmış bizim kızlar maşallah
Merhaba anneler ve bebisleri nasılsınız?
Kızlar benim kızımın bezi artik hic dolmuyor en son 6 kg du.
24 saat aynı bezi altında tutsam anca dolu dolu olur.Ve bezinde sarı alanlar var sizdede böyle durum var mi?
Teşekkür ederim canım.Sivrisineklere çözüm: yarim limona karanfilleri batırıyoruz üstüne lavanta yağı yada lavanta koyuyoruz bebisimizin bas ucuna ve ayak ucuna koyuyoruz hicbirsey gelmiyor bayramda çözümü böyle buldum.
A Avatarabdhk geçmiş olsun