- 21 Nisan 2017
- 197
- 239
- 32
Ayy canım benim Kıyamam yaa çok üzüldüm cokkk geçmiş olsunn asla birakmayin ben koltukta altını degistiriyodum 1snyeligine TV'ye bakmamla dusmesi bir oldu ama allahtan yerde yatak vardı onun için yaptığım yumuşaktı onun üstüne düştü oda şaşırdı noluyo diye :) korkudan ağladı kuzum benim artık yerde degistiriyorum altını hemen dönüyolar artık dikkat etmemiz lazım kızlar bişey olmasın hiçbirine kurban olurum onlaraBide zaten moralim bozuktu muhallebi için pirinç unu almaya markete gittik hemen aldık çıktık eşim emzir öyle gidelim dedi bende evde emziririm dedim olsun emzir uyur yoldada dedi. az mesafe vardı marketle ev arasında. Girdim odaya kızımı alt açma ünitesine koydum çantamı koyayım derken küt diye bı ses geldi bı baktım kızım yerde yatıyor o kadar yüksekti ki bı anda oldu anlamadım. şoka girdim oda afalladı hemen aldım başladı ağlamaya, susmadı sırt üstüne düştüğü için kafasının arkası şişti. Öldüm öldüm dirildim ben nasıl dikkat etmem diye hemen buz koyduk hala gözümün önüne geliyor çok kötüyüm. Vicdan azabı çekiyorum bı kızıma bakamadım. Kim bilir nasıl acıyor canı. Doktoruna gittik baktı kusma, bilinç kaybı olursa getirin dedi. Bundan sonra çok dikkat edicem Allah'ın izniyle ne olur sizde dikkat edin. Kaşla göz arasında gidiveriyorlar. İnşallah bu son olur o kadar canım acıyor ki...