- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 33
Çok çok ciciş olmuş yahu :) Ben de sosyopix'ten bardak yaptırdım, içerisine de not iliştirdim ihihihTisortlerimiz geldi bizim de..Eki Görüntüle 2010519
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok ciciş olmuş yahu :) Ben de sosyopix'ten bardak yaptırdım, içerisine de not iliştirdim ihihihTisortlerimiz geldi bizim de..Eki Görüntüle 2010519
Sosyopix cok guzel bi site magnet yaptrmistm bende gule gule kullaninÇok çok ciciş olmuş yahu :) Ben de sosyopix'ten bardak yaptırdım, içerisine de not iliştirdim ihihih Eki Görüntüle 2010778
evet biz engel olamıyoruz, mini kartlar, renkli baskılar derken bardağa kadar yol aldık sanırım 1 yaşına gelmeden sosyopix benden bıkacak herkeslere tavsiye ederimSosyopix cok guzel bi site magnet yaptrmistm bende gule gule kullanin
canım oğluşun kafasının arkası düz. doktor yatış şekliyle alakali zamanla düzelir dedi ama düzelir mi hiç emin olamadım Babamızda da var biraz genetik mi acabaYakacakları var demekki cnm benim iki çocuğumda düz kafa değil oğlanı özellikle yumurta kafa yüz üstü yatırdım :) bayılıyorum da eşimin amcasının eşi dedi biz seviyoruz düz kafa olmasın diye tek yön yatırmadım diye susturdum kıza da derler kesin
İyi geceleeer.. Ben gitmek istediğim neresi varsa gidiyorum artık, evde çok sıkılıyorum Ama çok aşırı kalabalık yerlerde daralıyor bizim kız, gittiğimiz yerin bir nebze sakin bir yer olmasına dikkat ediyorum, çok fazla ilgiden bunalıyor, kendi halinde olmayı daha çok seviyor. Ev tipi ana kucağından başka yerde uyumuyordu bizim Deniz kız.. Onu taşıyordum her yere Ama artık ondan vazgeçirdim, ayağımda yastıkla sallıyorum, gezmelerde de öyle uyuturum sanırım artık.. Yastık her yerde kolaylık diye düşünüyorum. Son zamanların trendi bizde başparmak ağızda kendi kendine uyumaca ama kalabalıkta kendi kendine uyumuyorSevgili annişler iyi geceler. 2 sorum olacaktı sizlere. Birincisi bebekleriniz başka bir eve gittiğinde yabancılik çekip ağlıyor mu? dışarı çıkıyoruz ama ev gezmesine çok gitmiyorduk 2 kez gittik ikisinde de çok zor sakinlestirdim ve cok duramadik. az gittiğimiz için olabilir mi, zamanla alışır mı. gerçi yabancılık çekmesi nörolojik gelişimi açısından güzel bi gelisme ama. İkinci sorum da gittiğiniz evlerde nasıl uyutuyorsunuz. evde Beşikte sallanarak uyuyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. şimdiden teşekkürler.
Ramazandan dolayi iftar programları çok oldu bizde hepsine katıldık. Benim tontisim kucaktan kucağa sürekli gezerse çok huysuz oluyor sıkılıyor. Ama bende ya da baba da olursa sıkıntı olmuyor etrafı bi güzel seyrediyor sanırım aşırı ilgi hoşuna gitmiyor. Ama millette çocuk sevmek istiyor. Uyku problem oluyor yerimizi yadirgamiyoruz ama gürültü den dolayi uyumuyoruz. Yani çocukla gezmek etmek bir yerlere gitmek zor oluyor ama süreki evde de kalınamiyor.Sevgili annişler iyi geceler. 2 sorum olacaktı sizlere. Birincisi bebekleriniz başka bir eve gittiğinde yabancılik çekip ağlıyor mu? dışarı çıkıyoruz ama ev gezmesine çok gitmiyorduk 2 kez gittik ikisinde de çok zor sakinlestirdim ve cok duramadik. az gittiğimiz için olabilir mi, zamanla alışır mı. gerçi yabancılık çekmesi nörolojik gelişimi açısından güzel bi gelisme ama. İkinci sorum da gittiğiniz evlerde nasıl uyutuyorsunuz. evde Beşikte sallanarak uyuyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. şimdiden teşekkürler.
Benim kizin yabancılığı yok cok şükür hatta farkli yerleri insanlari incelemeyi seviyor sanirim evdekinden daha az huzursuzluk çıkarıyor diyebilirim. Bu ara seminere gidiyor benimle öğlene kadar orada mecbur kucakta uyutuyorum pusete koyuyorum sonra. Baska eve gittigimde de evdeki gibi yanına yatip uyutmaya çalışıyorum tabii parmak hep agizda..Sevgili annişler iyi geceler. 2 sorum olacaktı sizlere. Birincisi bebekleriniz başka bir eve gittiğinde yabancılik çekip ağlıyor mu? dışarı çıkıyoruz ama ev gezmesine çok gitmiyorduk 2 kez gittik ikisinde de çok zor sakinlestirdim ve cok duramadik. az gittiğimiz için olabilir mi, zamanla alışır mı. gerçi yabancılık çekmesi nörolojik gelişimi açısından güzel bi gelisme ama. İkinci sorum da gittiğiniz evlerde nasıl uyutuyorsunuz. evde Beşikte sallanarak uyuyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. şimdiden teşekkürler.
seneye düşünmeye gerek yok biz de bundan yaptirirz :)Aa ne güzelmiş güle güle giyinsinler bilsem bende yaptirirdim
biz ayni durumdaydik.. baska bi yere gidince hatta eve biri gelince surekli ağlıyordu..alissin diye ben de gidiyordum ama her defasinda pisman oluyordum..kendimi odaya kapatip sakinlestirmeye calisiyorudum...hatta goreve basladigim gun kayinvalidem aksama kadar kucaginda gezdirmis ama bikac gun sonra alıştı cok sukur .artik onu gorunce de gülüyor...uyutma konusuna gelince malesef kv ayakta sallamaya alistirdi ..oyle uyuyor..sadece arabada veya cok yorgun olunca yattigi yerden parmagini emerek uyuyor.Sevgili annişler iyi geceler. 2 sorum olacaktı sizlere. Birincisi bebekleriniz başka bir eve gittiğinde yabancılik çekip ağlıyor mu? dışarı çıkıyoruz ama ev gezmesine çok gitmiyorduk 2 kez gittik ikisinde de çok zor sakinlestirdim ve cok duramadik. az gittiğimiz için olabilir mi, zamanla alışır mı. gerçi yabancılık çekmesi nörolojik gelişimi açısından güzel bi gelisme ama. İkinci sorum da gittiğiniz evlerde nasıl uyutuyorsunuz. evde Beşikte sallanarak uyuyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. şimdiden teşekkürler.
merhaba kızlar dort aydan sonra ılk defa regl oldm şaşırdm bırden))
Kızlar bebeği çok terleyen var mı?
Benim kızımın başı ve ayağının altı sürekli ıslak.boncuk boncuk terliyor saçı başı.
Canlar günaydın.. Bir şey danışmak istiyorum.. Bebişcağzımı az önce ayağımda salladım ve öylece yastıkla beşiğine koydum.. Sonra içime kurt düştü ne kadar süre kullanmayacağız yastık diye araştırdım baktım, ilk 1 hatta 2 yıl yastık önerilmiyormuş boğulma riski sebebiyle.. Şimdi kıyamadım uykusu bölünmesin başında bekliyorumbaya da tatlı uyuyor rahat etti gibi geldiyastıkla yatıranınız var mı?
Günaydın herkeslereakşam 9 da Ela yı yatağına koydum hadi kızım iyi geceler dedim çıktım odadan hiç ağlamadan yattığı yerde uyudu.. sonra eşimin yanına gittim birlikte film keyfi yaptık çekirdek kola falan.. sonra 12 buçuk gibi yattık eloşcuğum da gece bir kere emmek istedi sonra deliksiz uyudu az önce uyandık bu saate kadar uyumuşuz deliksiz
Derkeeeeeeeeennnnn eloşun ağlamalarıyla rüyamdan uyandım
Neyime kız benim film izlemek deliksiz uyumak 10 buçukta kalkmak falan
Yine saatlerce uyutma çabası sonra çıt çıkmasın diye parmak ucunda yürümeler gece zırt pırt meme istemeler 3 te uyanıp gülücükler saçıp 45 dk oynamaya çalışmalar ve sabahın köründe uyanış
Hayaller hayatlar
Allah iyiliğini versin:)) bende oh oh diye okuyorum ama nerdeee cadı doğmuş şubat bebeleri
Bizde eşimle aktivite olarak evi temizliyoruz iki gündür:)) biraz rahatladım sanki ev düzene girip tozlar gidince düzenli olduğum için çok sıkıntı çekiyorım ela doğduğundan beri hayirlisiyla geçeydi bu günler
Gunaydin hanimlarbiz bugun asimizi olduk karma asida aglamadi ama zatürre asisinda agladi oglusum bende tetanozu oldum..Bu demir bi benim kafami mi karistiriyor acaba?Ne yapcagimi bilmiyorum..
Ne haber bayanlar Ramazan nasıl gidiyor ben göreve başladığım için ev işlerine zar zor vakit buluyorum uzun zamandır bu sayfaya bakamadım Umarım her şey yolundadır Biz beş aya yaklaştık artık Sırt üstü yatınca yüzüstü Döne biliyoruz sürünerek geri geri gidebiliyoruz yavaştan ek gıdaya da başladık çok vermiyorum ama azar azar Her şeyin tadına baktiriyorum. Sizde durumlar nasıl
Merhaba :) uzun suredir yapayim dedigim temali fotograflari sonunda cektim Efe ilebi Nevsehirli olarak sicak hava balonu temasi olmazsa olmazdi ama
Canım sana cevap yazmıştım ya bizde aşı olduk huzursuzluk, ağlama, falan var ama kusma yok diye.
Kızımda salı günü aşı oldu, çarşamba günü kusmaya başladı ne oluyor anlamadım birde herşeyden korkup irkiliyo, ağlıyor bı fikri olan varsa yardımcı olabilir mı ???
Biz bugün döndük kızlarara ara çabalıyordu ama bi kolunu kurtaramiyordu 1 kez falan dönmüştü. Bugün daha rahat ve bikaç kez döndü. şimdilik sadece sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor. dönemedikçe hirslaniyor ve ağlıyor var mı sizde de böyle bi durum
Kızlar bacağıma kabarık kırmızı acıyan sivilceler çıktı ailemde kimsede yok internetten birax araştırınca diğer belirtileri de oluyordu bende telaşlandım haliyle doktora gittim cikdiyeye ilk zona mı acaba dedi hiç test falan yapmadı bide özel doktor sözde şuan kremi kullanıyorum sicilcelerin içinde de iltihap vardı bu arada saolun çok korktum şuan gözetim altında bakalım inş çıkmaz öyle birşey
Bebeklere oyuncak almaya başladınız mı kızlar artık herşey çok dikkatini çekiyor da ???
Kizlar simdi yazilarinizi okudum da. Benim tombis Efecik 24 subat dogumlu ama hala donemiyor yadoktoruna soruyorum gec donebilir diyor. Yattigi yerden kalkmaya calisiyor pusetten falan. Ozellikle kafasini kalidiriyor. Ellerinden tuttugum zaman kendini kaldirmaya calisiyor.
Kızlar benim oğlum 38 haftalik iken doğdu. Gelişimini doğduğu günden mi hesaplama lazım yoksa 40 haftalik ki zamana göre mi yapmak lazım. Mesela atak dönemlerini hesaplarken fln neyi baz almam lazim
Kızlar bişey sorcam şimdi ilk doğdugunda bebislerin doyup doymadigni cis sayisindan anlıyoduk kiloya bakmadan 3buçuk ayligiz suan cis sayısi yine günde 6 defa fln olmasimı lazım yoksa azalma olmasi normalmi? Kızım bi ara emerken çok ağlıyodu az az emiyodu ama 1 yada 2 saatte bi muhakkak cisli bez değiştiriyodum 2 3 gündür direk ağlamadan uzun emiyo cis sayısı azaldı sizin cis sayıları nasıl acaba?
Sevgili annişler iyi geceler. 2 sorum olacaktı sizlere. Birincisi bebekleriniz başka bir eve gittiğinde yabancılik çekip ağlıyor mu? dışarı çıkıyoruz ama ev gezmesine çok gitmiyorduk 2 kez gittik ikisinde de çok zor sakinlestirdim ve cok duramadik. az gittiğimiz için olabilir mi, zamanla alışır mı. gerçi yabancılık çekmesi nörolojik gelişimi açısından güzel bi gelisme ama. İkinci sorum da gittiğiniz evlerde nasıl uyutuyorsunuz. evde Beşikte sallanarak uyuyoruz. Buna bir çözüm bulmam lazım. şimdiden teşekkürler.
olmuş gibi çığlık çığlığa ağlıyordu. Biraz alıştı gibi çok zorlamıyor artık.benim bi sorum olacak bayanlar..nerdeyse 5 ay olacak ama ben daha hic adet olmadim..sadece 40 cikinca bi iki gun kanama oldu baska birsey yok...konusuldu mu bilmiyorum ama geriye dönük yuzlerce sayfa olmus okuyamadim hepsini..benim durumumda olan var mi acaba .normal midir?
Genelde yatış şekliyle alakalı olduğu söyleniyor. Düz kafa yastıkları var bi bak istersen. kullananlar kafadaki düzlüğü geçirdiğini söylüyor. erkek çocuklarda saç kısa olduğu için dikkat etmek lazım.canım oğluşun kafasının arkası düz. doktor yatış şekliyle alakali zamanla düzelir dedi ama düzelir mi hiç emin olamadım Babamızda da var biraz genetik mi acaba
Sağol canım amin.ege52 geçmiş olsun canım Allah yavrucuklarımızı korusun