- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
Ayy sahane bir hediye hemen kopyaliyorum kiiiii
Çok güzel gerçekten fikir olduysa ne mutlu bana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sahane bir hediye hemen kopyaliyorum kiiiii
Cok tatlis masallah
Bende dun bu kolajdan arkadasima yaptim
bize de babali ogullu tisort baskisi siparis verdk yarin elime gelcek
Yarin gelince atarm cnm bidahaki ozel anlara fikir olms olurNe güzel tşört hiç aklıma gelmedi olduğunu bile bilmiyordum
Küçük adam babasıyla çok tatlı bir fikir
Yarin gelince atarm cnm bidahaki ozel anlara fikir olms olur
Hemen hemen butun fotografcilar yapio bide M muhendiseylul tishodan oglusuna yaptirdi..Ben fotografcidan yaptirdm..Cok güzel olur canım valla hiç aklıma gelmemişti aldığın yeride belirtirsin
Hemen hemen butun fotografcilar yapio bide M muhendiseylul tishodan oglusuna yaptirdi..Ben fotografcidan yaptirdm..
Tisho site cnm oraya da bakabilirsnuygulamasini tele indirip tisortu tasarliyosun onlar da baskiyi yapip yolluyor..Hmm bende bir siteden sipariş verdim xannetin canım o yüzden oyle dedim
Tisho site cnm oraya da bakabilirsnuygulamasini tele indirip tisortu tasarliyosun onlar da baskiyi yapip yolluyor..
Kolaji hamgi programdan yaptin. ? Yarin bende canim babam yazayım bari cok guzel fikirmişBabalar gunu hediyemiz
Teşekkür ederim canım Google'dan okuyorum sandımKeyfi yerindeyse doyuyordur.
Aç olan bebe her hali ile kendini belli eder
Bu dönem çok normal salyalanmaları.
Tükürük tutma refleksleri gelişene kadar salya devam eder.
Diş ile alakası yoktur. Eğer olsaydı bebeler 2.5 yaşına kadar salyalı gezerdi :)
Canım senin ikinci çocuk ,diş olup olmadığını anlarsın muhakkak ta ben ce huzursuzluğunuz atak gibi geldi bana..
Çok emiyor canım ,ondan böyle.
Benim oğlanın 5ci ayına 1hafta kaldı. Hala günlük en az 3 bez kakalı. Kakası da yeşilimsi ve su gibi..
Dr emme sıklığını azaltırsan geçer diyor ama en fazla 2 saat duruyoruz emmeden.
Aç olmasa bile uykuya geçişlerde mutlaka emiyor.
Sadece anne sütü alan bir bebeğin afrika sıcağında bile suya ihtiyacı yoktur.
Ama şu var ki afrika da bebeler çıplak gezer ve terlemezler.
Eğer bebek çok terliyorsa ara sıra su teklif etmek doğru olur.
Ben su vermiyorum ama annem ne zaman görse bebeye çölde kalmış muamelesi yapıp su içiriyor. Bebe içtikce kadın mutlu oluyor ,ne diyim :)
Ellerden mikrop kapılmaz canım.
Mikrop(bakteri) sadece hastalıklarla bulsşır :)
Kolaji hamgi programdan yaptin. ? Yarin bende canim babam yazayım bari cok guzel fikirmiş
cnm seninki gibi olmuyor kelimeler sira sira bn mi beceremedm nerden yapiorzTesekkur ederim photogrid den yantım canım.
Bende picsarttan yaptimTesekkur ederim photogrid den yantım canım.
Benim oğlan 1 hafta sonra 5 aylık olacak 1 hafta fln oldu yüzüstünden sırt üstü döneli gerçi zor olanı yapıyor Muş. Ama hiç sırt üstünden yüzüstü dönmesi daha. Her çocuk farklı yani ztn zamanı gelince yapıyorlar herseyi
Aa ne güzelmiş güle güle giyinsinler bilsem bende yaptirirdimTisortlerimiz geldi bizim de..Eki Görüntüle 2010519
Baska ozel aniniza yaptirirsn cnmAa ne güzelmiş güle güle giyinsinler bilsem bende yaptirirdim
Çok güzel olmuş. Bende canım babam yazdım ve eşime süpriz yaptım çok çok beğendi...Bende picsarttan yaptim
Çok güzel olmuş. Bize de iyi fikir oldu bende yaptım canım babam yazdım.Babalar gunu hediyemiz
Yakacakları var demekki cnm benim iki çocuğumda düz kafa değil oğlanı özellikle yumurta kafa yüz üstü yatırdım :) bayılıyorum da eşimin amcasının eşi dedi biz seviyoruz düz kafa olmasın diye tek yön yatırmadım diye susturdum kıza da derler kesin:))2 kişidir söylüyor ailelerinden. Doğduğu zaman tuza koyuyoruz dediler izin vermedim ne dedilerse yaptirmadim. Şimdide kafasına takmişlar çokta sivri değil yani kusur bulmak isteyen kusur görür işte