2017 Şubat Anneleri

Anneler gununuz simdiden kutlu olsun guzel anneler.ilk defa sutumu sagip disari ciktim ama ben yokken almamis biberonu.dun kucagimda almisti.anlasilan beni ariyo yavrucak .bu durumda nasil ise baslicam kara kara dusunuyorum.ne zormus ya
 
sevindim senin adina. gule gule kullan.

Loveali
boyle seyler yuzunden disari cikasim gelmiyor benim. hicte abartmiyorsun. biz koklamaya kiyamiyoruz millet opuyyor. ne yanlis bisey. izin almak bile yok.
Tek olmadığıma sevindim cnm dün sağlık ocağında biri yanaştı hasta belli ben demeden sağolsın ebemiz uyardı hoş kızım uykusuzdu ebe ve dr da bile çığlığı bastı evde kalıcan çok cazgırsın dediler keşke öğretilecek bişi olsa da yabancılar yaklaşınca ağlasalar :)
 
Boşver şekerim emmesin o naylon şeyi ben vazgeçtim artık emzik emerse meme emmez diye



Geçmiş olsun bir bilgi YÖK ama mama ile besleniyorsa belki susuz kalmıştır
Yok kuzum emmez olurmu ama emzik emen bebekler sakin oluyor en azından onu ağzına tutulturdunmu susuyorlar emzik emmeyen sadece memede sakinleşiyo memem açıkmı gezecem :)
 
Kızlar yok bidaha bebeğim ağlıyo diye şikayet etmicem bugun face de gezerken küvezde bir bebek resmi gördüm dudağı yarık damağı yarık küçük dili ortadan ikiye bölünmüş doğuştanmış daha bu küçücük bedeniyle birsürü ameliyat geçtiecek rabbime binlerce şükrediyorum ki sağlıklı bir bebeğim var ne kadar şükretsek az vallahi artık şikayet etmicem yeterki huysuzluktan ağlasın
 

Meme reddi olabilir canım. Almadığı zaman zorlama bence daha da inatlaşmasın. Aç olduğunu sanmıyorum ben de bu zamana kadar anlardın aç olduğunu gezerek sallanarak beyaz gürültü eşliğinde vermeyi dene canım inşallah o anlık olmuştur :)

Yok kuzum emmez olurmu ama emzik emen bebekler sakin oluyor en azından onu ağzına tutulturdunmu susuyorlar emzik emmeyen sadece memede sakinleşiyo memem açıkmı gezecem :)

Oluyor öyle ama canım. Çocuk alışıyor boş şeyi emmeye. Meme istemez oluyorlar. Her çocuk farklı ama böyle bir risk var yani. İnan ben öyle geziyorum başta çok şikayet ettim ama meme reddini yaşadıktan sonra çok şükür dedim emzik de biberon da vermeye çalışmadım.
 
Aynen öyle. Sağlıklı olmaları en büyük lütuf. Rabbim tüm hastalara şifa versin onların anne babalarının ciğerlerinin nasıl parçalandiğini şimdi daha iyi anlıyorum
 
Bugün bı çok bi canım sıkılıyor hep bı canım sıkılıyor dışarı cikasim var tek başıma ne yapcam puufff sıkıldım ben bı
 
Selamlar
Kızlar bir sorun var anlayamıyorum .. oğlumu ayakta sallarken kafasını yan yatıyor ve çok uykusu varsa kıvranıyor ( gaz Yok) sanki kulağını yemeye çalışıyor gibi düşünün ( aç ta değil) tokken uyutmaya çalışıyorum .. kafasını yastığa gömmeye çalışmasına anlam veremiyorum . Bir türlü düzeltmiyor ve huysuzlaşıyor ;( bir fikri olan varmı ?? Birde sizin günlük kaka sayınız ne oldu? 24 saatte kaç bez değişimi yapıyorsunuz ?? ( kaç günlük olduğunuda belirtirseniz sevinirim )
 
Kızlar yardımm lütfenn. Kızım günlerdir gaz sorunu ve atak dönemi diye çok huzursuz anma dün akşamdan beri idrarı az ve sarı renkli kokuyo gibi. Nesi var acaba ya çok korkuyorum?
Cnm bir arkadaşında bebeğinin idrar rengi sarı olunca suyu artır demiş doktor . Az içince öyle oluyormuş. Sordunmu sen doktoruna ?
 
Aynen öyle. Sağlıklı olmaları en büyük lütuf. Rabbim tüm hastalara şifa versin onların anne babalarının ciğerlerinin nasıl parçalandiğini şimdi daha iyi anlıyorum
Öyle canım valla tamam baxen sabrımız tükeniyor bunalıyoruz ama buna da şükür sağlıkları yerinde
 
Anladım canım doğrudur zaten emzik alıştırması bi dert bıraktırması ayrı dert :))
 

Benim kızım günde 2 kere kaka yapıyordu bir sabah bir akşam. Ama süt ürünleri diyetine girdiğimden beri iki günde bir yapıyor. Çişli bezler de günlük 4-5 tane çıkıyor 2 margarin ağırlığında vardır tahmini.yarın 90 günlük olacak.

Kulaklarına baktırın istersen canım rutin kontrolde sorarsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…