2017 Şubat Anneleri

MMaşallah oğluna. Ne güzel konseptler yapıyorsunuz valla ben yapmadim hiç belki 4 ay bitince başlarım bu fotograf işine. Seninle günlerimız aynıydı galiba senin oğlan acele etti diye hatırlıyorum.
evet canım aslında 3 şubatta gelecekti aceleci oğlan 11 ocakta geldi:)
 
Kızlar lactamil anne sütü kullanan kimlerdi @denizkestanesi biri sendin galiba dimi canım ya ben aldım ama laktoz alerjim vardı hamileyken belki hatırlarsınız doğum sonrası süt ağırlıklı olmasa da süt lu karışık seyler arada yiyodum çok etkilemiyodu ama lactamil bi içtim bütün gün karnım gurul gurul du bide uyguna geliyor diye 4 kutu aldım 3 kutuyu almak isteyen olur mu
 

Babamlar 12 kardeşti, annem 5 biz de 3 kardeşiz.. ama hayatta bazen izlediklerim kardeşin her zaman da mutlu etmediği yönünde oldu:) bazen insanlar kardeşle daha bile mutsuz olabiliyorlar malesef.. o yüzden şart olduğunu düşünmüyorum.. eğer hayırlıysa onun için bir kardeş Allah kolaylığını da vererek nasip etsin ama sanırım benim fikrim değişmeyecek..


Şu an bende kelimesi kelimesine kendimi okudum :)) birde ben çok duygusal biriyken annelikle 7/24 içim cız eder hale geldim , olmadık şeyler düşünüp üzülüyorum.. eşime herşeyi öğretip sonunda ben olmazsam bak böyle yaparsın lı cümleler kurmaya başladım... anlatabiliyorum umarım ne demek istediğimi.. o yüzden bu hassasiyet bana çookk ağır geldi.. eminim ikincide ikiye katlanacak ve ben bunu kaldırabileceğimi, şu anki gibi kendi içimde tölere edebileceğimi hiç sanmıyorum.. bu da en başta bana ve sonra eşime ve çocuğuma manen zarar verecektir.. o yüzden az olsun öz olsun Allah canlarına sağlık bize de güç versin:)


Kısmet de sen yine de baba çok istiyormuş :))
 
Kızlar bismillah ,daha yeni doğum yaptınız ve şuan ikinciyi konuşmak için çoook erken. Düşünmeyin bunları..
Ben 5 senede bile kendimi 2inci için hazır hissetmedim hiç.
Hatta hamile olduğumu öğrendiğim gün zırıl zırıl ağlayıp eşimle tartıştım. İnançlı olmasam aldırmayı bile düşünürdüm...
İlk 3 ay sevemedim hiç karnımdakini..
9 ay boyunca kendimle savaştım. Son gün bile eşime "sanki başkasının çocuğuymuş gibi hissediyorum" dedim...
Doğduğunda ise o düşüncelerimden utandım. Şimdi her koklayaşımda "iyi ki" diyorum..
Hepiniz için herşeyin hayırlısını diliyorum
 
Çünkü eşim komplo kurdu diyorsun belki de senin hazır hissettigin zaman eşinle ortak karar olsaydı yine hamileyken de yasamicaktin bunları :)) ama dediğin gibi yüzüne bakınca insan iyi kı diyor Rabbim yolunu gizleyen herkese nasip etsin evlatsizlikla sinamasin kimseyi evin içi nasıl değişiyor bi anda onlarla şükürler olsun :)
 

Olduktan sonra geri dönüşü yok zaten:) hem katlanıp hem seviyor insan orası kesin , yani sevgileri pişman ettirmiyor tabiki .. 2.yi yapıpta keşke yapmasaydım diyen görmedim ama dediğim gibi aramızda bir yaş var ve sen erkenden 2 çocuklusun, yani genç yaşta kaldırabiliyorsun.. ben hem yaş itibariyle hem de bir çocuğun bile değiştirdiklerini ikiye katlamamak adına bu konuyu Allah izin verirse Eloş la kapatıyorum. Kendisi hem çıraklık hem kalfalık hemde ustalık eserim olur:)))
 

Canım aslında eşime de çok kızamıyorum. Pko'luyum ben ve ilk oğlumu 6 ay bekledik.
İkinci için istiyorum ama henüz hazır değilim diyordum hep.
Eşim de "ikinciyi düşünüyoruz ama hemen olmaz nasıl olsa " diye önlemini almıyor ilk defa. Ben de bişey olmamıştır nasıl olsa diye düşündüm. Derken adetim gecikti ve pko'lu olduğum için eczaneye adet söktürücü almaya gittim. Her almamda yanında gebelik testi de yapardım mutlaka. Eve geldim ,testi yapıp kenara bıraktım.
Tam ilacı içecekken aklıma geldi vee "yook canııııımmm " yanlıştırrr kesiin dedim :)))
Sonuç olarak tek seferde hamile kaldım :)
 
Abim ve yengemin 8 sene olmadı küçük yengemle 1.5 arayla düğünleri oldu onun 2 tane olmuştu bile o arada 8 sene sonra Rabbim verdi bi tane doğum sonrası damar tıkanıklığı oldu bacağında ve Dr lar bi daha kesinlikle olmaz dediler o da tabi önlemsiz devam etti :) hatta küçüğü hamile kaldı bu biberon vs nesi varsa nasılsa olmicak bi daha deyip küçüğüne verdi 1 ay sonra hamileyim diye aradi :) nerdeyse 10 senedir korunma nedir bilmeyen yengem korunma yolları aramaya başladı :) yani pko vs şu bu hepsi hikaye yeter kı Rabbim ol desin :) o kadar zorluğunu çektim ama şuan ben bile bi kizim olur mu kı diye düşünüyorum :) tabi kı şuan Mevla'm olmayanlara nasip etsin ama çiş e fln alışınca düşünebilirim belki diyorum nasip tabi :)
 

Annelik çılgınlık diye boşa demiyorum :))
 
Kızlar weewell kameralı bebek telsizi aldım ve çok memnunum.
Bebeği emzirip uyutuyorum ,kapıları da kapatıp rahatça işimi yapıyorum. Bazen mızıldanıyor,hemen gitmeyip kameradan bakıyorum. Çoğu zaman o mızıldanmadan sonra geri uykuya dalıyor.
Aklıma geldikçe kameradan açıp bakıyorum.
Büyük oğlan çok ses yapıyor bazen veya ilk ağlamadan sonra yanına koşuyordu. Sesini duyamam belki diye kapıyı da açık bırakıyordum ben ve sık sık uyanıyordu. Şimdi sessizce uyuyor.
Annemlere gittiğimde de çok işime yarıyor. Evleri 260 m2 ve yaz dönemi hep balkonda oluyoruz. Sürekli odaya git gel yorucu oluyordu. Kısacası almak isteyenler varsa tavsiyemdir
 
Kamerasız eşimin arkadaşı vermişti bize de weewell benimde çok işime yarıyor kamera olmasa bile ses te geliyor bazen dediğin gibi mizildaniyo sonra yine devam ediyor bende gitmiyorum hemen en azından işime bakabiliyorum :) kameralı ne kadar a aldın canım
 

Evet canım çok kullanışlı oluyor.
320 civarı almış eşim
 
oyy kuzum geçmiş olsun
Teşekkür ederim cnm
tereyagli ekmek trosyd oğlumda kullanmıştım sayende yine hatırladım sağol cnm TuRuNCu haklısın cnmm terliyorlar birde ben tulum içime külotlu çorap giydiriyorum belki de fazla geldi...


İkinci çocuk konusunda Turuncu cuğumun dediklerine bende imzamı atarım.
Bende 6 yıl tek çocuk yeter dedim ilki için işimi bıraktım eve kapandım kimsem olmayan şehirde çocuk kreşe gidene kadar eşimle başbaşa bir yere gitmek hayaldi... Tam okul vs yeniden bir yola girdim oğlumun Ramazan'da geçen yıl 7/24 kardeş duası kabul oldu. Ben oğlumla büyüdüm kızımda anne gibi hissediyorum sabrım vs ve her gün Teşekkür ederim annecim kardeşim olduğu için beni öpen oğlum var birbirine aşkla bakıyorlar inş bir ömür böyle olurlar... Tek olsun çift olsun üç olsun inş en iyi, erdemli şekilde bireyler yetiştirebiliriZ
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…