2017 Şubat Anneleri

Takvim icin; sat 23 mayıs, tahmini doğum tarihi 27 subat, 2. Çocuk olacak Ins. Herşeyden önce hayırlısı ama gönlümde duam erkek bebek nimetinin tadına baktık , birde kizcemiz olsa diyoruz ama sağlıklı , hayırlı olsun ne olursa kabulümüzdür

@Mavi-Pembe canım inş en kıza zamanda atlatirsin su sureci sağlıcakla bebisinle. Bol bol dinlen dularimiz seninle inş
 

keseyi besleyen kist ben de anlamadım ilk defa duyuyorum canım.
ekledim
 
Evet canim iyiki oyle yapmisim bir daha gitmem ozele falan hep para tuzagi baska bisi yok
 
Merhaba annecikler;
Ben çok şükür bulantıdan dolayı nefes almaya başladım. Gün geçtikçe azaldı. Bu gün de aşermek ne demek onu yaşadım.Delirecektim yedim ve rahatladım. Buradan yazmayayım ne olduğunu :))
Normale döndü sank her şey çok şükür. Bulantı sorunuma doktorun verdiği ilaç kabızlık sorunuma ise diyetisyenimle devam ettiğim beslenme programı çok faydalı oldu. Umarım böyle devam eder her şey.. Benim sat 07.05.2016 ..İlk bebek .takvim için yazmak istedim :)
 
Haklisin cnm da ozelin cihazlarinin daha kaliteli olmasi gerekmez mi ki diyede dusunmeden edemiyorm
Hem doktorun bilmezligi de var. Canım benim ilk gebeligimde epey hastane gezdik hcg orantisiz artıyordu 900 de kese gören tek yer devletteydi diğerleri rahim kalınlaşması var sadece dedi durdular.
 
2 gündür leke kan gelmiyo diye sevindirken pat yine kahverengi akıntı geldi bugün. Canım çok sıkıldı.
 
2 gündür leke kan gelmiyo diye sevindirken pat yine kahverengi akıntı geldi bugün. Canım çok sıkıldı.
Bugün bişey daha öğrendim gebeliğin ilk üç ayında normalde adet gördüğümüz tarihlerde bi kaç damla kan ve ya kahverengi akıntı gelebiliyormuş vücut 2. Trimesterda alışıyormuş gebeliğe acaba adet tarihlerinde misiniz?
 
Gidicem bugün geçen yat dinlen dedi başka bişey yaptığım yok zaten
Yeni bişey değil 2 haftadır devam eden bir problem maalesef 2 haftadır yatıyorum.
 
kızlar merhaba... dün eve geldimki buzdolabım bozulmuş.. daha 1,5 yıllık evliyim. o kadar sinirlendim ve gerildim ki.. sabah kalktım herşeyi boşalttım torbaladım annemin evi yakın oraya taşıdım çok ağırdı.. o sinirle hiçbişi düşünmeden yaptım. şimdi sağ kasığım ağrıyor az öncede hafifden karnıma kramp girdi.. leke vs yok ama biraz telaşlandım. kanama vs olmadığı sürece sıkıntı olmaz dimi
 
Gidicem bugün geçen yat dinlen dedi başka bişey yaptığım yok zaten

Yeni bişey değil 2 haftadır devam eden bir problem maalesef 2 haftadır yatıyorum.
Mutlaka git canim ne olur ne olmaz diye belki ilac verir ya da igne. Insallah yoktur bi sorun, yogun kanama olmadigi surece uzme kendini ne olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…