2017 Şubat Anneleri

Düzelir inş canım geçen haftalara göre çok çok iyiyiz biz yine yapiyo fln ama şükür buna da
Brnim gece saat başı uyanıyor acaba doymuyor mu gündr 2 defa mama veriyorum 90 cc ama 60 cc ni içiyor 1 ayda 750 gram almış uyumuyor ağlıyor seninki ne zaman düzelmeye başladı
 
Dertsiz başıma dert arıyorum sanırım benim de kv soğuk diye arada takıyorum oğlunu ararlar çocukları sorarlar ama bir torun heyacanı yok gibi ya da doydular yanlarında eltim var 3 çocuk yetiyor onlara sanırım. Oğlumda da öyle olmuştu ne bilim millete bakıyorum bebeğe binbir heves hediyeler geline doğum hediyeleri maddi beklenti değil manevi olarak hissetmek istiyor insan sanırım. Arkamdan ne der bilmem ama yanındayken oğlunu hep tembihler geline yardımcı ol ev işlerinde vs diye ama çıkıp gelmedi iki gün olsun doğumda yada öncesin de. Nankör insanoğlu sanırım :):):) ortası yok



Haklısın cnm aynen açınca iki saat uyumuyorlar aylar ilerledikçe düzene girer sanırım bu kaka işleri de :KK66:

Evet canım ortası YÖK bu kv lerin. Benimki de manyaklık derecesinde düşkün bizde kalırken yatağında yatan çocuğu alıp koynunda yatırıyordu deli kadın.

aynen aglamiyor benimki de öyle mizirdaniyo ya da bazen mizirdanmiyo da. ama verince emiyor:KK64:

Benim kız da öyle
 
Brnim gece saat başı uyanıyor acaba doymuyor mu gündr 2 defa mama veriyorum 90 cc ama 60 cc ni içiyor 1 ayda 750 gram almış uyumuyor ağlıyor seninki ne zaman düzelmeye başladı
Benimde bi haftadır fln düzene girmeye başladı canım gece uykusu benimde öyle hep uyaniyodu ama bı haftadır fln 12 gibi tamamen daliyo 4 gibi kalkiyo yine emme alt değişimi fln 5 i buluyor uyuyo 7 gibi tamamen uyaniyo gün içinde bu kadar uykusu yok ama gündüz de öncekine gore yine çok iyi şükür yarım saat 45 er dklik ara ara uykulari olmaya başladı 72 günlüğüz bugün
 
MAma vermedi diye biliyorum ama bilemedim tam da ..



Hamburger bende bir iki kez yedim bende çok vicdan yapmıştım



Ay çok güldüm:)) gerek yok ağzından çıkarmaya:)))



Famm Famm Hahaha sizin Rus sizi keklemiş bence :)))



Bunu duymamış olayım lütfen :KK43: hamilelikte içmenden daha zararlı biliyosun dimi.. sütten direk geçiyor:KK43: yani ha yakıp onun ağzına tutmuşsun ha sen içmişsin... gamzeli yârine yapma bunu :KK43:
İşte en kötüsü de bu bile bile irademe sahip çıkamıyorum çok uğraşıyorum hatta ogluş böyle olduğunda fırsatım olmuyodu bazen bu haline seviniyodum bile hiç değilse ictirmiyo bana diye :KK43:
 
derandiren derandiren ah kuzum buradaki en kötü kv adaylığında 1. Sıra senin ki Allah ıslah etsin Bebek istemeyecek kadar pazarlıklı şizofreni... Aşınız için de kolaylıkla atlatırsınız inş
Amin canım amin. Öyledir valla az söyledim çok değil tüm yaptiklarini saysam hayret edersiniz :) görmek bile istemiyorum yüzünü
 
İşte en kötüsü de bu bile bile irademe sahip çıkamıyorum çok uğraşıyorum hatta ogluş böyle olduğunda fırsatım olmuyodu bazen bu haline seviniyodum bile hiç değilse ictirmiyo bana diye :KK43:

Hasta olup ayrı kaldığınızda ne kadar üzüldün unuttun mu :KK43: şimdi böyle bişey yüzünden Allah korusun tekrar hasta olursa ne yaparsın onu düşün ve içme lütfen..
 
Yok artık ya koynunda yatırmaya doyamamış mı kendi çocuklarında bura da daha neler duycam biz sene de bir defa gideriz ayrı memleketler Bayram'ları ikiye böldük kapımı kilitlerim bana verilen odada gece de gündüz de çalsın kapıyı derdi neyse söylesin ay benim ki Nazlı kp takık bize fırsat kalmıyor sürekli Ada'mı takipte :):):)
Evet canım ortası YÖK bu kv lerin. Benimki de manyaklık derecesinde düşkün bizde kalırken yatağında yatan çocuğu alıp koynunda yatırıyordu deli kadın.



Benim kız da öyle
 
Günaydın kızlar..bebeğini sadece anne sütü ile besleyenlere bir sorum olacak:bebeğiniz gece hangi aralıklar ile kalkıyor..benimki bir saat ara ile hatta iki gündür yarım saat ara ile kalkıyor..ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum..ilk oğlumdada 3 sene bu şekilde uykusuz gezdim..ruh gibiyim..kolumu kaldıracak dermanım yok artık..ev işleri iki çocuk..tükendim sanki:ruh:
ben yatmada önce emziriyorum. 4-5 saat sonra mızırtı baslar baslamaz uyanmadan alıp emziriyorum. sonra 2 saatte bir uyaniyor. 10 11 gibi kalkıyoruz. gün içinde ortalama 1.5-2 saatte bir emiyor aç olmasa da.

Çok teşekkür ederim.
Giydirdim ameliyat önlüğünü ,koklayıp gönderdim kuzumu. Bu defa daha metanetliyim. Sabırla bekliyorum şimdi gelmesini..
İnşallah bu son olur...
canım geçmiş olsun geç okudum mesajları ameliyattan da çıkmışsınız çok şükür. İnşallah bi daha yaşamazsınız böyle bişey.

Aklıma gelmişken kolik annelerine sorayım mı hamileyken asitli içecek içtiniz mi ?

Dün bir arkadaşım doğum yaptı az önce konuşuyoruz karnını çekip ağlıyo dedi.dedim ki aslında gaz için çok erken daha midesine gaz yapacak bişey bile gitmedi 15-20 güne ancak başlar gaz dedim. Peki ya ben son güne kadar gazlı içecek içtiysem dedi benim dayaklık arkadaşım..

Ya ben asitliği içeceği su gibi içen ve günde neredeyse bir paket sigara içen bi kadınken son sigaramı içtim hamilelik testimi yaptım çift çizgiyi gördüm ve heyecandan bi tane daha yakmak geldi içimden ama bir daha asla yakamadım.. nerdeyse 1 sene olacak... asitli içecek desen çok zararlı diye içimde kıyamadım 9 ay boyunca çok canım çektiği anlarda sadece 1 yudum aldım. Toplasam yarım bardak olmaz..

Şimdi merak ediyorum asitli içen arkadaşlar bebişleri gazlı mı? Daha 1 günlük bebeğin gaz sancısı bundan mı?

Ya belki benim kadar dikkat etmeyen arkadaşlar vardır burda da yanlış anlamasınlar ama çoookkk kızdım arkadaşıma.. sigara asitli içecek zararlı yiyecek demeden hiçbir keyfinden eksiltmeden geçirdi 9 ayı.. ben mi çok abartmışım bilemiyorum valla.. minicik bebekler canları bize emanet yazık günah yaa..
ben normalde de tüketmiyorum hamilelikte hiç tüketmedim. benim oğlumda da ilk zamanlar mide gazı vardı ama aşırı değildi. 50 günden sonra arttı. gazın kolayla ilgili olduğunu sanmıyorum.

@Loveali kız sen sigara mı içiyosun hiç yakıştıramadım bak sana. biran önce kurtul bu kötü alışkanlığından canım yazık bebeğine.
 
X