2017 Şubat Anneleri

Solomombaby kanguru alan bacilarim soyle bi sey mi aldınız? ? 3 ay-4 yas yazanlardan?? Biz iki aylik olcaz bir iki güne ama biraz tombisiz kullanabilir miyiz uc aydan oce Yenidoğan aparati olmadan? Kangurunun kendisi ağır mi?? Bi de kac tlye aldınız? ? 3 aik bebegin sigdigi seye 4 yasindami nas oluor cok fark var arada..anlmadm.. Ay etnik desenleri de pek tatlis:)
 

Eklentiler

  • Screenshot_2017-04-17-13-51-57.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 47
Ya kızlar sinir oluyorum eşim bebeği dışarıya çıkattırmıyo polen ler var hava bı soğuk bı sıcak salgın var diyor tabi doktor da eşimden yana çıktı çok sıkılıyorum.
 
Çok yakın değil ama bı dolmusla 5-10 dk canım çarşı fln cikcam inş şu kanguru ya iyice alisiyim da :) bence kullanırsın asıl şimdiden sonra kullanırız kanguru yu yaz geldi ve ogluslar tam kanguru ya koymalık :) bu arada sabah aşı ya gittik eşim erken gittiği için tek gittim bebek arabasını indirdi giderken aşağıda koydum gittik gelince de arabayla birlikte çıkardım yukariya :) evim 5. Kat ve asansör süz bi deli cesareti geldi yüklendim çıktım valla :) baston çok hafif zaten az belim agridi ama olsun başardım sonuçta
 
Bnmki de arada kendi oyalanio ama kucaktan yataga yatırnca uyanio hemn az once gogsumde dern uykudaydi nasil acti hemen gozunu anlmiorum bn de biraz kestrmeye heveslnmistm hevesim kursagmda kaldi..
Aynen bizde öyleyiz :) aşı oldu belki biraz sakinleşir dedim ama yok aşı da etkisiz eleman kaldı
 
Yaa anne olunca insana inanilmaz bi guc geliio iste dimi:) bnm de baston model ama daha pusetle birlikte kullanioruz acaba pusetsiz de yatabilir mi icinde?? Bi deniyim öyle. .puset olmasa bnmki de kullanisli ve hafif joie marka.
 
Yaa anne olunca insana inanilmaz bi guc geliio iste dimi:) bnm de baston model ama daha pusetle birlikte kullanioruz acaba pusetsiz de yatabilir mi icinde?? Bi deniyim öyle. .puset olmasa bnmki de kullanisli ve hafif joie marka.
Aynen valla bi güç geldi :) Yatiyo kuzum ben hep pusetsiz koyuyom eşim in arkadaşı vermişti almadım ben sadece baston pusetle konulmuyo zaten öyle çok pahalı bisey de değildi işimi görüyor :) dene bence pusetsiz
 
Bn bi cilginlik yatpim dün.. bnm bebis emmior ya e bn de acikcasi süt sagamiorum sık sık firsat olmuo sonuc sutum cok azaldi.. ilk basta lansinoh elektrkli almistim sonra arkadas medela mini elektrilisi vardi onu verdi meme ucu cikarior diye ama bnm bebis surekli kucagmda olduğu icin anca uc defa falan sagim yapabiliorm elektrkliyle.. bn de avent manuel siparisi verdm kucagmdayken de sagim yapabilirm bebegi rahatsz etmez bna da kolay olur diye.. duyan olsa marifet makinada degil memede der:) ama bnm amacim gogsu uyarmak genis vakit bulunca elektrkliyle cekerm.. mantikli mi bilmem ama yaptim iste oyle bisiler bakim smdi gelsin diye bekliom..
 
Evet canım bende 3 ay 4 yaş aldım aparat almadım çünkü benim ogluş ta tombik :) 2&3 gündür deniyorum evde popo kısmına az bi destek bişey koyuyorum alışmaya başlıyorum sanki :) çokta sevdim ben desenli 155 e aldım etnik desen değil ama mavi yıldızlı bir model var kendi sitesinden aldım 4 yaşındaki bebe de konulmaz ona yürüsün işi ne :) ama biz şuan kış a kadar kullanırız bence
 
He ya koca cocuk ne isi var Kangurudaaman yine de büyük konusmayim bu cocuklarin sagi solu belli olmuor
 
Kızlar az önce hem face de hem instagram da hem benim tarafımın hem eşimin 7 sülalesinin göreceği şekilde şunu yazdım:) içimi döktüm anlayacağınız:)) bi okuyun çok mu laf sokmuşum:)))

Bu çocuk kucağa alışmış! -Alışsın, ne olur ki? Kaç ay ya da kaç yıl daha kucağımda yaşamayı seçebilir?? İlkokula anne kucağında giden çocuk görmedim ben hiç..
İşlerin kalır bişey yapamaz olursun.. -Kalsın, ne olur ki? 2 saat sonra yaparım, 2 gün sonra yaparım, ne kaybederim? O kalan işleri yine ben yapıyorum, seni çağırmıyor seni yormuyorum değil mi ? Hayat o kadar kısa ki.. istersen yüz yıl yaşa ölmek istemiyorsun yine de az geliyor.. çocuklarınızı koltukta süs dursun diye mi dünyaya getiriyorsunuz? Ne yazık! Ben kucağıma almak koklamak çok sevmek için getirdim.. yabancısı olduğu dünyada sizin kokunuz ve sesinizden başka kendini emin hissedebileceği bi yer yokken nasıl "-anne sen işlerini yap sen televizyon izle sen misafir ağırla ben şuracıkta seni hiç istemeden yatarım " demesini bekliyorsunuz? Kalıyorsa benim işlerim yarım kalıyor , yoruluyorsam ben yoruluyorum, kucak benim çocuk benim, bu sizdeki neyin bilmişliği.. demek istediğim oluyor evet.. benim için dünyadaki en özel varlıkla aramdaki bağı eleştirebilecek kadar dünyaya basit bakanların hangisine bunları söylesem anlarlar peki? O yüzden söylemiyorum bak :) Bir bebeğin dünyasında sizin sandığınız gibi insan kullanmak yok.. o bizlerin dünyasına özel bişey... ortalama 60-70 yıllık ömründe 3-5 ayını da bırakın annesinin kucağında geçirsin.. korkmayın kucaklayın , hayatınızda hiçbirşey onu kucakladınız diye kötüye gitmez.. Evlat size emanet... bedenini ve ruhunu en iyi şekilde korumak ve yetiştirmekle mükellefsiniz.. Evlat bir imtihan.. bütün zorluklarına katlanmak zorundasınız.. Kimse başkasına emanet edilen bir can ile ilgili söz sahibi olabileceğini düşünmesin.. Bırakın herkes kendi imtihanını kendi bildikleriyle versin...
 
He ya koca cocuk ne isi var Kangurudaaman yine de büyük konusmayim bu cocuklarin sagi solu belli olmuor
Aynen canım benim yeğenim kolikti çok dalga gecmistim kolik oğlan diye diye geldi başıma :) daha Tevbe kimsenin bebesine gözünün ustunde kaşı var demem
 

Tebrik ediyorum o kadar guzel ve anlamli bir yazi olmus ki. Kimse kirilmasin diye soyleyemediklerim bunlar iste. Ama o kadar zorlukla buyuturken kucak olayi falan da isin tuzu biberi olsun. Ki kucakta onlar ne kadar huzurlu oluyorlar sadece anne kucaginda ama.
 

Artık o kadar burama gelmişti ki yazdım valla alınan alınsın küsen küssün böylece kafamı dinlemiş olurum :))
 
Yürü yavrum kim tutar seni kesinlikle çok güzel olmuş hatta hemen kopyalayıp bende paylasicam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…