2017 Şubat Anneleri

Aman maasallah de.benimki de bazen kendi uyuyup sasirtiyor beni.duzicekler insallah zamanla
 
saglik icin annesi uzulme!
verem asisini bir ilden baska ile goturmemiz isteniyor. asi zarar gorur mu? bozulmaz mi? iyiki buradasin biz cok sansliyiz :)
ara bence saglik ocagini. onlarin aramasini bekleme.

Famm ben emerken dk tutmuyorum.

ben hic bakamadim. gormek de istemiyorum. bebegine bakmani tavsiye ederim.
 
Nasıl anlatayım aynı anda sağ göğsümün bi kaç noktasına birden sivri bi şiş batıyor gibi ani bi acı giriyor saniyelik ve üst üste 4-5 kez bazen de daha fazla tekrarlıyor..
Aynen benim de öyle. çok huzursuz ediyor beni.
 
Aman maasallah de.benimki de bazen kendi uyuyup sasirtiyor beni.duzicekler insallah zamanla
masAllah barekAllah :) bilmiyorum diyorum ya alışkın değilim ya bu haline günlerdir başında fön makinesi sesi olmadan uyumuyo gece bile o yüzden diyom şimdi biseysi mı var ki ins düzeliyor dur :)
 
ege52 Loveali mbg24 koltuk altı bendede var ama kullanamam diye güvenemiyorum . Çocuk ağlıyorken ve huysuzlen nasıl ölçüm yaparım uyuyorken yada o beni korkutuyor .. beurer marka iyiymiş .. acura var medikallerde 80-90 tl iyimidir acaba?
 
Canım biz günlerdir böyle olmadığımız için bi anda böyle olması şaşırttı beni çünkü daha gece bile fon makinesi sesiyle zor uyudu ama tabiki duzelicekler inş benim ogluş ta düzene giriyodur onun sinyalidir bu :)
 
Canım 5 dk bile sürmüyor ölçüm yapmak bence o kadar para verme derim kendin bilirsin yine de
 
kamer10 @ivo rapor ücreti çalışamadığımız 4 ay için raporlu sayılıyoruz ve SGK dan alınan para .. bende devlet memuruda alır .. aslında bildiğiniz bir para rapor deyince anlaşılmamış olabilir .. anlaşılmazsa detaylı yazarım ..normalde Doğum sonrası alınıyordu ama Benin ihtiyacım var deyip işyerine hatırlatıyorum aylık aldım .
 
merhaba hanımlar bugun ıkı aylık olduk bız dr benı cagırmıstı dıkışlerıme baktı uzerıne surulen bı krem varmış onu verdı.bıde catlklara krem verdı geldık akıntım var dedımama kokusuzsa sıkıntı degıl dedı.szde akıntı oluomu ılac aldınızmı hıc
 
Aynen ya bizimkide öyle bazen iki saat uyuyo bazen saatlerce uyutmaya çalışıyorum.çok değişiyo üç aydan sonra düzelir diyolar
 
Yok sadece anne sütü veriyorum .. oda kakayı etkiliyormu :) 1 ayda 1365 gr aldık .. 44 günlüğüz ...

bende anne sütü artı mama veriyorum işte olduğum zaman mama değiştim düzene girdi . anne sütü alan bebeklerde de oluyor kilo alması daha iyi oluyor.. eğerki çok kendini bebek kasarsa gliserin kansuk fitil var ondan yap. hiçbir zararı yok..
 
Sgk dan aldin sanirim o parayi canim.ben aradim sgk yi memurlara verilmiyomus.kacirmisim yazdigini kaka sorununuz mu vardi?gecen hafta benim kiz da 3 gun yapmadi ebenin tavsiyesiyle zeytinyagi ve kulak cubuguyla uyari ile yapti cok ikiniyordu yavrum.doktor da 4 .gun sonra yarim fitil onermisti.
 
Kızlar naber? Bugün kızımı doktora götürdüm bide kalça testine götürdüm kalça testi için randevu aldım. Kızımın çok huzursuz olduğunu söyledim. Gelişimi iyi de si 5.500 kg olmuş dedi. İyi mi kilosu acaba. Doktor iyi dedi. Çok ağlıyo dedim. İlk üç ay alışma süreci dedi. Daha sonra rahatlarsınız dedi
 
kilosu gayet iyi. kaç kilo doğmuştu bebeğin? bizimki 3490 doğmuştu 65 günlüğüz 5700 gr.

bugün aşıya gidenler bebeğinizde huzursuzluk başladı mı?. oğlum 1 2 saattir çok ağlıyor. normalde kucağa alıp gezdirince susuyordu ama şimdi susturamıyorum. ateşi yok acaba ağrısı mı var. zar zor uyutuyorum o da 5dk ancak uyuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…