2017 Şubat Anneleri

yani benim ki çok düşük demi pazar günü tekrar yaptıracam hakkımda hayırlısı ne diyim çok üzgünüm :olamaz:
Düşük değil bence gayet normal sonuç olarak ikiye katlaması önemli olan .iki gün sonra test yaptığında bir değişiklik olmazsa o zaman o doktor konuşsun. Bence moralini bozma döllenme zamanına bağlı bu oranlar .ben adetim iki gün geçtikten sonra test yaptım 496 çıkmıştı iki gün sonraki testte ikiye katlayınca birdaha yaptırmadım.dediğim gibi oranın normal .
 
Merhaba kızlar..
Doktora bir hafta sonra gitmeyi düşünüyordum ama dayanamadım bugün gittim. Asıl gitme sebebim spora devam edebilip edemiyeceğimi ve ramazan orucunu sormaktı.
Spor için yürüyüş önerdi sadece.
Orucu ise önermedi.
Ben ise hala muallaktayım. Durumuma göre değerlendireceğim bakalım.

Bebek ile ilgili ise keseyi gördük şükür ama daha çok küçük olduğu için haftaya tekrar gelmemi istedi.

Bizden haberler bu kadar..
Gözün aydın hayırlı olsun canım .Bende pazartesi gidicem inşaallah bizde görürüz.Günlerimiz aynı benim adet olacakmışım gibi ağrıların oluyo belim karnım bacaklarımda korkuyorum .
 
günaydın güzel anne adayları canım dün acile gittik test yapmadılar kadın doğum doktoruna gidin dediler çok sinirlendim yani yapın ne olacak dedim olmaz dediler:KK11: yarın kadın doktoruna gidiyim diyorum
Hadi ya elime mi yapışıyomuş sırf gıcıklık işte. Bencede yarın öğrenirsin artık inşallah canım yine hayırlıhaberlerini bekliyorum. Bende doktora gittim bugün kese için..
 
Ben cuma gün yine gidicem bakalım bebeği kalp atışını görmeden sanırım rahat edemeyeceğim
 
X