- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
O korku hep var canim keşke böyle yapmasak ama işte..Pazartesi cogumuzun randevusu var sanirim..biz bugun 7 haftalik olduk insallah gec dollenme olmus..keseyi gordugunde oyle soylemisti doktor ..Insallah kalp atislarini duyariz cok hevecanliyim..ve icimdw hep bi korku var sizee de var mi acaba...sanirim kucagima alana kadar gecmeyecek
Kizlar saglik ocagindan aranan var mi beni hala aramadilar haber gitmedi mi onlara acaba gecen sefer dusugum de onlar aramisti beni?
Bide benim kadar yogun akintisi olan var mi doktorum fitil verdi almadim zaten igne, progestan, coraspin kullaniyorum bi de bu kimyasal eklenmesin dedim ama basa cikamiyorum bu akintilarla sizde boyle misiniz?
Sagolasin canim. Gittim o da hamilelikte normal kanama olmaz hepsine supheyle yaklasiyoruz dedi. Muayene etti su an kanaman yok kese gayet normal boyutta yolk sac olmus icinde bi beyazlik var ama cok kucuk emin olamam daha bebek olup olmadigina ama kese duruyo su anda hirpalama kendini dedi. Bi de kalp atimi gorsem gozum kapali sorun yok derdim ama ancak 2 hafta sonra soyleyebilirim endiselenme dedi. Uzun uzun konustuk eger genetik bi sorun yoksa ilac ve igne ise yarar ama dusecekse inan rahmide diksek elimizden bisey gelmez uzulme dinlen cinsel iliski olmasin iki hafta dedi. Bakalim canim hafif agrim var cok az silince kahve nokta oluyo. Parca dusurmedigin surece beklicez iki hafta sonra kalp atisi gormezsek bebek yok diyebilirim ancak dedi. Allah razi olsun cok sakin cok aciklayiciydi ama gelde bu psikolojide bana dinlet...
Caanım cok geçmiş olsun öncelikle ama sıkmamaya çalış kendini sen dikkat ettiysen gerisini de tevekkül edeceksin dua et bol bol inan kalp atışını da duyunca hergün düşünüyorsun acaba atıyor mu diye ben bigün bulantısız uyandım az daha doktora gidecektim bulantım yok diye ki kalbi dinleyeli 3gün olmuştu daha yani demem o ki kalbini ferah tut herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını versin hakkımızda Allahım korusun öyle bişey olsa üzülmem mi dünyam yıkılır ama gene de şükrederim Allahım vardır elbet bir sebebi diyeSagolasin canim. Gittim o da hamilelikte normal kanama olmaz hepsine supheyle yaklasiyoruz dedi. Muayene etti su an kanaman yok kese gayet normal boyutta yolk sac olmus icinde bi beyazlik var ama cok kucuk emin olamam daha bebek olup olmadigina ama kese duruyo su anda hirpalama kendini dedi. Bi de kalp atimi gorsem gozum kapali sorun yok derdim ama ancak 2 hafta sonra soyleyebilirim endiselenme dedi. Uzun uzun konustuk eger genetik bi sorun yoksa ilac ve igne ise yarar ama dusecekse inan rahmide diksek elimizden bisey gelmez uzulme dinlen cinsel iliski olmasin iki hafta dedi. Bakalim canim hafif agrim var cok az silince kahve nokta oluyo. Parca dusurmedigin surece beklicez iki hafta sonra kalp atisi gormezsek bebek yok diyebilirim ancak dedi. Allah razi olsun cok sakin cok aciklayiciydi ama gelde bu psikolojide bana dinlet...
Insallah canim progestana devam iki hafta bakalim eger bayram oncesi bebegimin kalp atisini duyarsam iste o zaman asil bayram olacak bize. Cok tesekkur ederim destegin icinCanim cok sukur kotu bisey yok. Yolk sac da olusmus icini ferqh tut iyi dusun bebisine olumlu mesajlar gonder. Iki hafta da dikkat etmeye calis hersey yolunda gider allahin izniyle dualarim seninle :)
Allah razi olsun canim benim. Oyle birsey ki inan burda tanimadigim onlarca insanin her hamileyim deyisinde o sevincle gozlerim doldu ve hep saglikla kavussun insallah dedim hala da diyorum. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Gozun aydin insallah miniginin kalp atisini da dinlersin haftaya pit pit :) Allah nazardan saklasin.canı
gündüz okuduğumdan beri aklımdasın canım, sürekli dua ediyorum. Allahın izniyle birşey olmaz, içini ferah tut..ben de bugün gittim, keseyi gördük ama kalp atışına haftaya bakabiliriz dedi. inşallah onu da duyarız..
Cok cok haklisin oglen hastaneye giderken nasil titriyodum ve agliyodum tahmin ediyosunuzdur. Hasta kaydi yapan bayandan Allah razi olsun diger hastalarla konusup durumumun acil oldugunu soyledi iki dakika beklemeden girdim doktorun yanina. Yani binlerce kez sukur hemen bi mudahale oldu o konuda icim rahat. Sonra ciktigimda esim kapidaydi olanlari anlattim tamda senin dedigin gibi, sarildi ve dedi ki "bak eger bi sorun varsa hemen geldin ve yapilabilecek hersey yapildi. Eger yiyecek lokmasi varsa dogacak melegimiz ama eger Rabbim nefes vermeyecekse ne kadar aglayip kendimizi parcalasakta elden bisey gelmeyecek. Uzme kendini ve bence hamile kalabildigini dusunup buna da sukret. Insallah kalbi atar,insallah tutunur ama en kotusu de olsa dunyanin sonu degil,Allahin takdiri" dedi. Inan o an icim o kadar sogudu ki... cunku cok hakliydi.Caanım cok geçmiş olsun öncelikle ama sıkmamaya çalış kendini sen dikkat ettiysen gerisini de tevekkül edeceksin dua et bol bol inan kalp atışını da duyunca hergün düşünüyorsun acaba atıyor mu diye ben bigün bulantısız uyandım az daha doktora gidecektim bulantım yok diye ki kalbi dinleyeli 3gün olmuştu daha yani demem o ki kalbini ferah tut herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını versin hakkımızda Allahım korusun öyle bişey olsa üzülmem mi dünyam yıkılır ama gene de şükrederim Allahım vardır elbet bir sebebi diye
Günaydın kızlar. Hastanedeyim çok heyecanlıyım
Sendemi corasoirin kullaniyosun Bende kullanıyorum preklamsimi gecirdin ben kizimda gecurmistimKizlar saglik ocagindan aranan var mi beni hala aramadilar haber gitmedi mi onlara acaba gecen sefer dusugum de onlar aramisti beni?
Bide benim kadar yogun akintisi olan var mi doktorum fitil verdi almadim zaten igne, progestan, coraspin kullaniyorum bi de bu kimyasal eklenmesin dedim ama basa cikamiyorum bu akintilarla sizde boyle misiniz?
Hayirli olsun..tahmini digum tarihimz ayniymis..benimki dogdu ..darisi size..2016 annesiyimGünaydın kızlar. Hastanedeyim çok heyecanlıyım
Gözlerim doldu okurken kız aynı şeyi ben de yaşasam eşim de böyle tepki verirdi şükürler olsun ki böyle eşlerimiz var caanım benim inşallah meleklerimizi Allahım bağışlar bize biz de anneliği tadarız hayırlısıylaCok cok haklisin oglen hastaneye giderken nasil titriyodum ve agliyodum tahmin ediyosunuzdur. Hasta kaydi yapan bayandan Allah razi olsun diger hastalarla konusup durumumun acil oldugunu soyledi iki dakika beklemeden girdim doktorun yanina. Yani binlerce kez sukur hemen bi mudahale oldu o konuda icim rahat. Sonra ciktigimda esim kapidaydi olanlari anlattim tamda senin dedigin gibi, sarildi ve dedi ki "bak eger bi sorun varsa hemen geldin ve yapilabilecek hersey yapildi. Eger yiyecek lokmasi varsa dogacak melegimiz ama eger Rabbim nefes vermeyecekse ne kadar aglayip kendimizi parcalasakta elden bisey gelmeyecek. Uzme kendini ve bence hamile kalabildigini dusunup buna da sukret. Insallah kalbi atar,insallah tutunur ama en kotusu de olsa dunyanin sonu degil,Allahin takdiri" dedi. Inan o an icim o kadar sogudu ki... cunku cok hakliydi.
Dinleniyorum ,ilaclarimi iciyorum,dua ediyorum... gerisi Allahin takdiri. Insallah hayirlisi olsun.
Çok sağol canım. Allahım herkese yaşatsın inşallah.Günaydın canımmm herşey gönlünce olsunn en güzel haberler seninle olsunn.....
Hayirli olsun..tahmini digum tarihimz ayniymis..benimki dogdu ..darisi size..2016 annesiyim
Ben biraz acemiyim:) yolk biliyorum da sac ne oluyor?Benimde ara ara akintim oluyor cok degil yani dikkat ettim cok hareket eedince ve yorulunca geliyor bende pazartesi dr a sorucam bakalim?
Sizin yolk sac ve kalp atislari goruldu ?
günaydın kızlar gözünaydın tatlım çok sevindim umarım bende pazartesi mutlu bir şekilde yazarım burayaKeseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi.Allahım nasıl mutluyum. Tüm isteyenlere allah yaşatsın bunu.
Allah seni sabah sabah guldurdun rabbimde seni guldursun :) yolk neyse sac ta o ... yani tek terim o yolk sac diye geciyo :) merak etme bende burda ogrendim ahahahaBen biraz acemiyim:) yolk biliyorum da sac ne oluyor?
inşallah canım tsk ederim. dr um kahverengi hafif kanamaların normal oldugunu sölylediYaa insallah seninde saglikla devam eder. Cok fazla olmadi silince peceteye geldi sonra bisey yoktu. Igne oldu hemen zaten ilacimi da ictim. Insallah duzelir ya cok endiseliyim
Keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi.Allahım nasıl mutluyum. Tüm isteyenlere allah yaşatsın bunu.