- 2 Kasım 2015
- 483
- 990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Sanırım bende Şubat annesi olucam :) sat a göre Ocak annesi olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama yahut geç Döllenme olayımdan dolayı sat ta bir değişiklik yaptı Dr Um :) hepinize hayırlı olsun şimdiden
oh tatil geldi evinekavusursun canımEvet hem de evimden 2500 km uzakta
ohh gozun aydın canımKızlar bende çok şükür bugün keseyi gördüm. 5+2 de görmüş oldum☺
Iki gündür acayip uykum var ya gündüz uykusu bilmeyen ben rahat 3 saat uyur hale geldim
hadi çok güzel haberlerle gelirsin inşallahYarın sabahın köründe hastanedeyim inşallah güzel şeyler yazmak nasip olur. Kalbim yerinden çıkacak
bendeded var o korku kanamadan sonra daha çok arttı korkumPazartesi cogumuzun randevusu var sanirim..biz bugun 7 haftalik olduk insallah gec dollenme olmus..keseyi gordugunde oyle soylemisti doktor ..Insallah kalp atislarini duyariz cok hevecanliyim..ve icimdw hep bi korku var sizee de var mi acaba...sanirim kucagima alana kadar gecmeyecek
dr a git bence canımBenim idrarda yanma ve sancı var sürekli lavaboya girme ihtiyacı hissediyorm birkaç saattir devam ediyor ve pembemsi akıntı geldi idrar sonrası bi damla da kan çok korkuyorum enfeksiyon olduysa ondan mıdır dusuk olmaz demi
hayırlı olsun canım topiğe hoşgeldinMerhabalar anne adayları. Bende yeniyim daha çarşamba akşamı yaptırdım kan tahlilimi 109 çıktı değerim. Regl günüm yarın. Henüz tahlili tekrarlamadim ama idrar testim koyulasmaya başladı biraz. Daha önce bir kimyasal gebeliğim olduğu için temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Dua edelim birbirimize
hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar...ben de inşallah şubatta anne oluyorum keseyi henüz goremedik 30 haziranda randevu da göreceğiz inşallah. Allahım herkese sağlıklı sihatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin
benimde sarimsi akıntım var dr bakarken demişti rahimin etrafinda sıvı var akıntın olacak korkmadiyeKizlar saglik ocagindan aranan var mi beni hala aramadilar haber gitmedi mi onlara acaba gecen sefer dusugum de onlar aramisti beni?
Bide benim kadar yogun akintisi olan var mi doktorum fitil verdi almadim zaten igne, progestan, coraspin kullaniyorum bi de bu kimyasal eklenmesin dedim ama basa cikamiyorum bu akintilarla sizde boyle misiniz?
ay çok sevindim cNIMM gözün aydınnnnnKeseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi. Allahım nasıl mutluyum. Tüm isteyenlere allah yaşatsın bunu.
hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Sanırım bende Şubat annesi olucam :) sat a göre Ocak annesi olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama yahut geç Döllenme olayımdan dolayı sat ta bir değişiklik yaptı Dr Um :) hepinize hayırlı olsun şimdiden
Cnm.gecmis olsun biliyosun ben iki kere kaybettim bebegimi emin ol cok.iyi anliyorum seni vardir rabbimin bir bildigi deyip avuttum.hep kendimi...sana sunulanda bir imtihanmis gibi dusun emin ol atlatacak ve sagsalim evladini dunyaya getireceksin..iyice dinlen stresten uzak tut kitao oku kafan dagilsin biraz cok odaklanma iyi dusun iyi olsunCok cok haklisin oglen hastaneye giderken nasil titriyodum ve agliyodum tahmin ediyosunuzdur. Hasta kaydi yapan bayandan Allah razi olsun diger hastalarla konusup durumumun acil oldugunu soyledi iki dakika beklemeden girdim doktorun yanina. Yani binlerce kez sukur hemen bi mudahale oldu o konuda icim rahat. Sonra ciktigimda esim kapidaydi olanlari anlattim tamda senin dedigin gibi, sarildi ve dedi ki "bak eger bi sorun varsa hemen geldin ve yapilabilecek hersey yapildi. Eger yiyecek lokmasi varsa dogacak melegimiz ama eger Rabbim nefes vermeyecekse ne kadar aglayip kendimizi parcalasakta elden bisey gelmeyecek. Uzme kendini ve bence hamile kalabildigini dusunup buna da sukret. Insallah kalbi atar,insallah tutunur ama en kotusu de olsa dunyanin sonu degil,Allahin takdiri" dedi. Inan o an icim o kadar sogudu ki... cunku cok hakliydi.
Dinleniyorum ,ilaclarimi iciyorum,dua ediyorum... gerisi Allahin takdiri. Insallah hayirlisi olsun.
günaydın kızlar. dün tansiyonum 10 a 5 ti sürekli hlsizim dünden beri. sizler nasılsınız
Benim idrarda yanma ve sancı var sürekli lavaboya girme ihtiyacı hissediyorm birkaç saattir devam ediyor ve pembemsi akıntı geldi idrar sonrası bi damla da kan çok korkuyorum enfeksiyon olduysa ondan mıdır dusuk olmaz demi
Keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi. Allahım nasıl mutluyum. Tüm isteyenlere allah yaşatsın bunu.
Maalesef gidemedim canım dünden beri bi ilçede nobetciyim eşimle aramizda 100km var ve jandarma karakolunda uykusuz bi gece geçirdim çok şükür orda ayağımı masaya koydm boşluklarda bide şu içtim çok çok bugün gelmedi inşallah bi daha gelmez muayene olduğum doktor birşey olmaz dedi ama içim rahat değilMerhaba Canım merak ettim. Doktora gittin mi?
günaydın kızlar. dün tansiyonum 10 a 5 ti sürekli hlsizim dünden beri. sizler nasılsınız
:) Amin. Bilmem ayrı yazınca bende başka birşey sandımAllah seni sabah sabah guldurdun rabbimde seni guldursun :) yolk neyse sac ta o ... yani tek terim o yolk sac diye geciyo :) merak etme bende burda ogrendim ahahaha
Ben kendim arayıp bilgi verdim canım, ilk hamileliğimde de ben aramıştım zaten kim haber veriyor ki onlara bilemedim.Kizlar saglik ocagindan aranan var mi beni hala aramadilar haber gitmedi mi onlara acaba gecen sefer dusugum de onlar aramisti beni?
Bide benim kadar yogun akintisi olan var mi doktorum fitil verdi almadim zaten igne, progestan, coraspin kullaniyorum bi de bu kimyasal eklenmesin dedim ama basa cikamiyorum bu akintilarla sizde boyle misiniz?
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur, ne iş yapıyorsun canım ne nöbeti bu?Maalesef gidemedim canım dünden beri bi ilçede nobetciyim eşimle aramizda 100km var ve jandarma karakolunda uykusuz bi gece geçirdim çok şükür orda ayağımı masaya koydm boşluklarda bide şu içtim çok çok bugün gelmedi inşallah bi daha gelmez muayene olduğum doktor birşey olmaz dedi ama içim rahat değil
Günaydın sana d a, ben bugün iyi başladım kızım sağolsun erken uyanmadı güzel güzel uyuduk o yüzden uykusuz değilim en azından :)günaydın kızlar nasılsınız
ne kadar güzell benim yerime de uyusaydınız anneli kızlı maşallah sizeGeçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur, ne iş yapıyorsun canım ne nöbeti bu?
Günaydın sana d a, ben bugün iyi başladım kızım sağolsun erken uyanmadı güzel güzel uyuduk o yüzden uykusuz değilim en azından :)
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur, ne iş yapıyorsun canım ne nöbeti bu?
Günaydın sana d a, ben bugün iyi başladım kızım sağolsun erken uyanmadı güzel güzel uyuduk o yüzden uykusuz değilim en azından :)
Allah kolaylık versin canım çok çıkmaz umarım gece nöbetleriCanım inşallah birşey olmaz avukatim ben ve cmk mudafiligi de yapıyorum gece nöbeti ondan
Haftada bir bazen iki kez gidiyorum canım sağol valla bulantı sancı ile zor oluyor eskiden bilmezdimAllah kolaylık versin canım çok çıkmaz umarım gece nöbetleri