• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlaaarrr dün kan vermiştim ya transferden sonra 5. gün 14.21 çıktı.Sevinçten ve heycandan ne yapacağımı bilemiyorum :)Bi akıl verin lürfeeennn

Sakin ol,bol bol tespih çek canım 2 ay önce 6. gün 9,5 çıkmıştı 40 oldu 11. Gün sonra değerler düştü:KK61: benimde yarın 6. Günüm evde zor dayanıyorum zaman geçmiyor. Keşke bende sabah yaptırsaymışım bugün benimde 5. Günümdü. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin cnm

Sakin ol,bol bol tespih çek canım 2 ay önce 6. gün 9,5 çıkmıştı 40 oldu 11. Gün sonra değerler düştü:KK61: benimde yarın 6. Günüm evde zor dayanıyorum zaman geçmiyor. Keşke bende sabah yaptırsaymışım bugün benimde 5. Günümdü. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin cnm
Özellikle onun için yaptırmadım ama bakılırken bakılsın istedim,açıkçası hiç beklemiyordum.Allah sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.Senin transferin yumurta toplandığı ay mı olmuştu?

Özellikle onun için yaptırmadım ama bakılırken bakılsın istedim,açıkçası hiç beklemiyordum.Allah sonuna kadar hayırlısını versin inşallah.Senin transferin yumurta toplandığı ay mı olmuştu?

Hayır cnm benim ilk transfer Haziran'da oldu,ekimde ikinci bu ayda üçüncü transferim oldu. Son ikisi dondurulmuş oldu.

kızlaaarrr dün kan vermiştim ya transferden sonra 5. gün 14.21 çıktı.Sevinçten ve heycandan ne yapacağımı bilemiyorum :)Bi akıl verin lürfeeennn
Hadi maşallah, inşAllah kat kat katlansın canım, sonuna kadar sağlıkla gitsin inşAllah..

Kızlarrrr maşallah burası hamiş dolacak :)

Keske doktorlara hasta psikolojisini anlama dersi verilse, ne kadar düşüncesizce davranmış, doğru doktorla daha moralli ve doğru bir tedaviyle yumurtalarında gayet kaliteli olur bence..
Evet canim simdiki doktorum cok moral veriyo onada anlattim boyle boyle dedi bana hep diye. Olur mu oyle is kimdi o doktor dedi ismini vermedim hastaneyi söyledim sadece

Anladım.cnm. bende gidicem bi türlü gidemiyorum korkuyorum sanki adet olacakmışım. Gibi ağrılarım. Var ondan bi türlü korkudan gidemedim
bunlar normal bendede oluyordu hatta hamileykende devam ediyor o ağrılar. korkma inşallah bebeğin tutunmuştur

Selam kızlar şimdi yumurta toplanmasindan geldim eve sanırım 7 yumurta toplanmış hemşirenin söylediği..Artık yarın arıycaklarmis haber vermek için artık hayırlısı hakkımızda tabii. Biraz agrim var antibiyotik başladım hemen; biri kandan jel diğeri de bant şeklinde hormonmus yapistiriyosun 3 günde bir degistiriyorsun.Güzel haberler almayi nasip eder rabbim inşallah bana ve tum bekleyenlere

Selam kızlar şimdi yumurta toplanmasindan geldim eve sanırım 7 yumurta toplanmış hemşirenin söylediği..Artık yarın arıycaklarmis haber vermek için artık hayırlısı hakkımızda tabii. Biraz agrim var antibiyotik başladım hemen; biri kandan jel diğeri de bant şeklinde hormonmus yapistiriyosun 3 günde bir degistiriyorsun.Güzel haberler almayi nasip eder rabbim inşallah bana ve tum bekleyenlere
hayırlı olsun

Back