• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım aramızda 1 gün var. Diğer bilgilerini de yaz akşam eklerim

Birlikte bekleyeceğiz desene:KK46:bebişlerimizi. Canm ya Rabbim İnşallah hiçkimsenin emeğini boş çıkarmaz. Yaşım 22 ilk denemem adana başkente gidiyorum canm son adetim 31.12.2016

Elbette ki once Allah ol diyecek ama kayiplar yasamis biri olarak biz de vesilemizi arayacagiz. Benim Ankarada gitmedigim kadin dogum dr.u kalmadi ve hepsi her testiniz yapilmis normal dedi sperm dna hasar testi diye bi test var diye hicbir dr soylemedi. Ben sadece belki yasadiklarim size vesile olur amaciyla yazmak istedim yoksa elbetteki Allah verecek. Tesekkur ediyorum size de gecmis olsun.
canım ben seni anladım. genetik testleri yaptırdım ben. dediğin testde yapıldı. hepsi temiz çıktı. yani sebep çıkmadı. o yüzden öyle dedim kızmadım :)

canım ben seni anladım. genetik testleri yaptırdım ben. dediğin testde yapıldı. hepsi temiz çıktı. yani sebep çıkmadı. o yüzden öyle dedim kızmadım :)
Hepimiz tek bir amac icin burdayiz neden kızasın zaten hangi birimizin digerine kızma hakkı varki.. Amacımız belli.. hakkinizda hayirlisi.

Hepimiz tek bir amac icin burdayiz neden kızasın zaten hangi birimizin digerine kızma hakkı varki.. Amacımız belli.. hakkinizda hayirlisi.
öyle,rabbim kimseye acıları yaşatmasın. hepinize bu tadı tatdırsın. inşallah seninde gönlüne göre olur herşey bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın. benim hiç umudum kalmadı :(

öyle,rabbim kimseye acıları yaşatmasın. hepinize bu tadı tatdırsın. inşallah seninde gönlüne göre olur herşey bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın. benim hiç umudum kalmadı :KK43:
Amin tesekkur ederim. 4 defa buz gibi ameliyathanede kurtaj masasina yattim ama hep umudum oldu. Allah bize anneligi tattirdiysa insallah birgün sonuna kadar da yasatacaktir. Umudunuz olsun Allah saglikli evlatlar nasip etsin.

Meraba arkadaslar bende uzun tedavi sonucu bugun transferimi oldum.sizinle gun saymak istedim kabul ederseniz..
hayırlısı olsun, güzel haberlerin olsuun
Amin tesekkur ederim. 4 defa buz gibi ameliyathanede kurtaj masasina yattim ama hep umudum oldu. Allah bize anneligi tattirdiysa insallah birgün sonuna kadar da yasatacaktir. Umudunuz olsun Allah saglikli evlatlar nasip etsin.
seni öyle iyi anlıyorumki. her kürtaj bir parçamızı aldı. amin inşallah

öyle,rabbim kimseye acıları yaşatmasın. hepinize bu tadı tatdırsın. inşallah seninde gönlüne göre olur herşey bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın. benim hiç umudum kalmadı :KK43:

Ne olursa olsun umudunu kaybetme canım her şerde bi hayır varsa her üzüntüden sonrada gelcek olan bi mutluluk vardır. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Yarın olacak canm senin tedavimi uzun sürdü geç gibi geldi transfer tarihin
Bn dondurulmus transfr olacagim cnm bnm baya uzadi opu snrasi iki adet donemi gecirdim rahim hazirlansin diye dogum kntrol hapi kullandm 1 ay. Ancak transfer zmnina geldik. Hadi bakalim yarin al bebegini tek transfer olacak dimi hangi merkezdesn

Bn dondurulmus transfr olacagim cnm bnm baya uzadi opu snrasi iki adet donemi gecirdim rahim hazirlansin diye dogum kntrol hapi kullandm 1 ay. Ancak transfer zmnina geldik. Hadi bakalim yarin al bebegini tek transfer olacak dimi hangi merkezdesn

Anladım canım.. Evet tek transfer olacak iki yapsalar daha iyiydi ama yapmıyorlar

Back