2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

amin inşallah canım. 1 şubatta transferim var
Canim merhaba oncelikle yasadigin acilar icin cok gecmis olsun rabbim buyuk bigun sende bende bizde hepimiz anne olacagiz ins cogu zaman bende umutsuzluga kapiliorum ama sonra diorum sakin ol Allah buyuk.subat demissinya Allah uzun verirse benimde o civarlarda olur diye tahmin ediorum bugun adet gunum gerildim iyice hala gelen giden yok bide sehir disindayim bide calisiorum adetin ikinci gun gitmem gerekio ama bu adet vaktinde olmayinca hersey sarpa sario normalde gunum sasmayan insanim bugune gore plan yaptim oldugum an ankaraya gitcem ama karisti yani is guc tedavi.nese cok uzattim isin ozu adetim bugun yarin gelirse subat basi aksiligim cikmazsa senle kader arkadasi oluruz

stresden oluyor bunlar. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah rabbim gönlüne göre verir. çok zor süreç.

Canim hayirlisiyla hamile kalip belirli bi doneme gelene kadar o stres surer heralde ne zamanki biraz buyur gelisim iyi gidio olur heralde o zaman biraz daha rahatlariz hakkimizda rabbim neyi uygun gorurse o yasancak dua edip bekleyip sabretmekten baska elimizden bisey gelmio doktor doktor gezioruz gerisini rabbim bilio iste

Merhaba arkadaşlar 2 negatif asilamanin ardindan tüp bebeğe başladık hayırlısıyla perşembe ilk kontrolüm var inşallah tedavilerimiz hayırla sonuclanir

Keske doktorlara hasta psikolojisini anlama dersi verilse, ne kadar düşüncesizce davranmış, doğru doktorla daha moralli ve doğru bir tedaviyle yumurtalarında gayet kaliteli olur bence..

benimde iki düşük bir negatif var seni çok iyi anlıyorum gerçekten önemli olan hayırlısıyla sağlıkla doğması, inş bu kez bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız :)

yeterli cnm iki gün de biraz daha kalınlaşır merak etme

Keske doktorlara hasta psikolojisini anlama dersi verilse, ne kadar düşüncesizce davranmış, doğru doktorla daha moralli ve doğru bir tedaviyle yumurtalarında gayet kaliteli olur bence..
Aslında hergün yüzlerce farklı kişiye aynı şeyi anlattıkları için rütun olmuş ancak bazı doktorlar var inanın istisna, ben doktoruma güveniyorum Allah eksikliğini göstermesin

benimde iki düşük bir negatif var seni çok iyi anlıyorum gerçekten önemli olan hayırlısıyla sağlıkla doğması, inş bu kez bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız :)
inşallah canım. senin düştümü öldümü. geçmiş olsun

Kızlar bugün transfer sonrası 4. günüm. Erken gebelik testi aldım koca tek çizgi üzerinde adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç diyor. Erkenden deneyen var mı benim gibi
cnm çok çok erken yapmışsın kana bile 6 gün sonra çıkmaya başlıyor ki idrara dahada sonradır canını sıkma hiçç

Kızlar yarın 10. Gunum doktor 11. Gün dedi ama ben dayanamıyorum artık yarın test yaptırıcam inşallah hayırlı güzel en az iki rakamlı bi sonuç alırım çok. Korkuyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin bebekleri bizimledir ve sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görürüz iyi geceler allaha emanet olun..

kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…