- 15 Ocak 2017
- 87
- 92
- 3
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.841
Canim benimde yumurta toplanmadan 3 gun once 7.5 mm di. Estrofem vermisti doktorum. Gunde 3 kez al demisti. Yumurta toplama gunu bakildi 9 mm olmustu. Transfere kadar zaten 10 11 olur diye düşünüyorum acikcasiKızlar bende daha yeni doktordan geldim akşam 11 de çatlatma iğnemi olacam Çarşamba yumoşlar alınacak ama benim rahim kalınlığım bugün Hale'n 8.5 di böyle yeterlimi doktoruma baksam çok iyi yeterli diyo ama 10 11 daha iyiymiş diye duydum hayırlısı artık
Kacinci gun embriyosu canim. Bugun 4. Gun olmus cok erken gercekten test icin. Zamaninda kan testi yaptir sadece. Erkenden test yaptirarak kendimizi uzuyoruz. Pozitif olalim pozitif pozitif pozitiifKızlar bugün transfer sonrası 4. günüm. Erken gebelik testi aldım koca tek çizgiüzerinde adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç diyor. Erkenden deneyen var mı benim gibi
yumurta sayısının önemi yok canım kaliteli olsun 2 tane olsun annesine tutunsun. sayıda takılma.selam arkadaşlar.yumurta kontrolunden geldim.6-7 tane yumurta alırız senden ama 3-4 tanesi gelişmiş olur dusuncesindeyim dedi. sol tarafta çikolatam var otaraf inatla yumurta yapmıyor.göstermelik 2 tane varmış ama minnacık.yumurta sayısı çok olmayınca elde kalanların akıbeti dahada meraklandıracak beni. bedenen geçtim ama ruhen cok yoruldum vallahi
6-7 yumurtanın kac mm olduğunu soylediler mi canimselam arkadaşlar.yumurta kontrolunden geldim.6-7 tane yumurta alırız senden ama 3-4 tanesi gelişmiş olur dusuncesindeyim dedi. sol tarafta çikolatam var otaraf inatla yumurta yapmıyor.göstermelik 2 tane varmış ama minnacık.yumurta sayısı çok olmayınca elde kalanların akıbeti dahada meraklandıracak beni. bedenen geçtim ama ruhen cok yoruldum vallahi
Benimkiler ilk denemede 25 yumurtaydi 2. Denemede 15 ti canim. Boyutlarida 18-19-20 mm di hep. Fakat kaliteli değildi hiçbiri. Demem o ki sayısı önemli degil yeter ki kaliteli olsun. Herseyin hayirlisini versin allahım.selam arkadaşlar.yumurta kontrolunden geldim.6-7 tane yumurta alırız senden ama 3-4 tanesi gelişmiş olur dusuncesindeyim dedi. sol tarafta çikolatam var otaraf inatla yumurta yapmıyor.göstermelik 2 tane varmış ama minnacık.yumurta sayısı çok olmayınca elde kalanların akıbeti dahada meraklandıracak beni. bedenen geçtim ama ruhen cok yoruldum vallahi
Aminnn.herseyin hayırlısı neyse onu yaşayalım inş. soldaki minilerin boyutunu sormadım geriden geliyor diye. diğerleri suan 13 ,16,16 gidiyormuş. 8 gün oldu iğnelere başlayalı. bugun yarında devam edeceğim iğnelere.orgalutranda verdi ilave. aşılama tedavimde daha az doz iğneyle 4 yumurtam olmuştu.sol yumurtalık bile 1 tane vermişti 16 mm lik. tüp bebekte az geldi yumurta. amannn napalım neyse onu görücez.kaliteli olması için dua ediyorumBenimk
Benimkiler ilk denemede 25 yumurtaydi 2. Denemede 15 ti canim. Boyutlarida 18-19-20 mm di hep. Fakat kaliteli değildi hiçbiri. Demem o ki sayısı önemli degil yeter ki kaliteli olsun. Herseyin hayirlisini versin allahım.
sayıda takılmam tamam da "annesine" kelimesine takıldı gözlerim. ne tatlı ne hoş ne kokulu geldi. sağol canım. Rabbim oyalamasın bu yolda kimseyiyumurta sayısının önemi yok canım kaliteli olsun 2 tane olsun annesine tutunsun. sayıda takılma.
Evet cnm bu tedavim de 20.gün çağırdılar estrofem diye hapa başlattılar ama ben istifra etmekten içemedim malesf. Vermek zorunda haklısn ama vermiyorlar cnm kimsede uğraşmıyor sanırımonların hepsi yapıldı aşılamaya başlarken sperm testi falan seni 20.gün çağırdılar mı ? mesela tüp bebek başlıyoruz dedikten sonra ne ilaçlar aldın.Birde medikale gittiğimde doktor bana vermek zorundalar çünkü 2 kere aşılama yapılmış tutmamış vermek zorunda hasta haklarına başvurun dedi bize bende özele gidicem diye uğraşmadım.
Yok canım çarşamba günü olacak, doktor cumartesi 5 döllenmiş 5. Güne gideceğiz dedi. Bi daha da sormadım :) bugün 3. Günleriydi yavrularımın, bi haber gelmedi yolundadır inşAllah herşey.Canım senin bugün yerleştirdilermi merak ettim
Canım başlama tarihi ve merkez yazarsanbeni eklersin canım 3.deneme 31 yaş tedavim başladı hatta yarın kontrol var
Arkadaşlar akşama listeyi güncelleyeceğim, eklenmek istenenleri ekleyeceğim. Gelmeyen arkadaşları listeden çıkarmayı düşünüyorum ya da tedavisi başlamayan arkadaşları.
Amin cnm allah razı olsun tez zamanda darısı başınıza inşMaasallah canim boyle guzel haberler bizlerede umut oluyo. Rabbim sagligiyla devamini nasip eylesin.
Reçetesiz aldım canim 10 tlcik :))Kızlar estrofem bitti benim reçetem de yok,reçetesiz satılıyor mu bilginiz var mı?
Kiyamam ben sana ya.Rabbim hayirli sağlıklı evlat nasip etsin insallah yüzün en kısa zamanda canimcim üzülmeYenidunya3 şöyle genel olarak topiği okudum. Dikkatimi çeken herkes tutsun diye dua ediyor. Böyle dua edenlere gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarım bu duanın yanlış olduğunu gösterdi. Tutsun başka ne isterim. Sağlıkla kucağına alamadıkdan sonra tutsa ne olur. Büyük bir acı. 3 tüp bebek denemesinden 2 tanesi pozitif oldu. İkinci gebeliğimde bebeğimin kolları bacakları bile oluşmaya başlamıştı. Ultrason resimlerine bakamıyorum . Her zaman söylediğim şey ilk denememde negatif duydum, diğer iki denememde pozitifi. negatif duyduğumda hissetiğim sadece üzüntüydü. Pozitifleri kaybettiğimde hissettiğim acıydı. Her kürtajda bir parçamı aldılar. O yüzden arkadaşlar tutsun diye dua etmeyin geceleri. Dualarınız hep sağlıklı evlatlar nasip etmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmeyi isteyin. Gerçekten bu süreç tutunmakla bitmiyor
Canim yapmışsın artık uzme kendini.erken daha baya ama boşver sanki yapmamış gibi davran.Rabbim insallah bebisini sıkı sıkı sana tutturmuş olsun devamiyla al sağlıkla kucaginaKızlar bugün transfer sonrası 4. günüm. Erken gebelik testi aldım koca tek çizgiüzerinde adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç diyor. Erkenden deneyen var mı benim gibi
Canım aramızda 1 gün var. Diğer bilgilerini de yaz akşam eklerimMerhaba canm beni de ekler misin geçen hafta perşembe günü yumurtalarım toplandı yarın transferm gerçekleşecek İnşallah
Elbette ki once Allah ol diyecek ama kayiplar yasamis biri olarak biz de vesilemizi arayacagiz. Benim Ankarada gitmedigim kadin dogum dr.u kalmadi ve hepsi her testiniz yapilmis normal dedi sperm dna hasar testi diye bi test var diye hicbir dr soylemedi. Ben sadece belki yasadiklarim size vesile olur amaciyla yazmak istedim yoksa elbetteki Allah verecek. Tesekkur ediyorum size de gecmis olsun.bizim tüp bebek hepsine bakıldı. doktorum anne ve baba için yapılacak başka bir test yok dedi. hepsi size yapıldı anne babandan kaynaklı hiçbir sıkıntı yok dedi. heeşey doktorların elinde değilki. rabbim nasip edecek benimde nasibimde yok demekki ne diyeyim. sizede geçmiş olsun. rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?