• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Arkadaşlar akşama listeyi güncelleyeceğim, eklenmek istenenleri ekleyeceğim. Gelmeyen arkadaşları listeden çıkarmayı düşünüyorum ya da tedavisi başlamayan arkadaşları.
beni de ekler misiniz
il denemem
yaş 30
ankara doç.dr cemil kaya
son adet tarihim 12 ocak
bügün gittim konrolle sağda iki solda iki olmak üzere dört tane gelişmiş ve ayrıca gelişmekte olan yumurtalarım var perşembe günü sonuçlarıma göre doktor umurta toplamak için çağıracak

Arkadaşlar akşama listeyi güncelleyeceğim, eklenmek istenenleri ekleyeceğim. Gelmeyen arkadaşları listeden çıkarmayı düşünüyorum ya da tedavisi başlamayan arkadaşları.
canım benide listeye ekleyebılırsın transfer tarihimde belli oldu . bilgilerimi yazmıstım daha once ama tekrar yazayım sana zorluk olmasın ararken.
ilk deneme
sebepsiz infertilite
opu:24 kasım da oldu
transfer : 20 ocak
merkez: bahçeci fulya

ilaçlar hariç mi ? 1.300 tl ben 2015 aralık ta başvurdum ozaman bana 1.500 tl dediler değişmişmidir dedim ama sen 1.300 tl diyorsun 2 tane aşılama yaptırdım orda tutmadı medikal dede çatlatma denedim oda tutmadı
İlaçlar dahil cnm 1.500 tutanda vardır benm ilaçlardan kalanda oldu inş bu sfer olur ben hiç aşılama yaptrmadm

Merhaba arkadaslar
Ne guzel herkes baslamıs tedavıye
Sonuc alan bıle olmus rabbım tamamına erdırsın ınsallah
Sonuc bekleyenlere rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olsun

Bende dondurulmus tedavısıne basladım hakkımda hayırlısı ınsallah
Haftaya pazartesı konturolum var
Ara ara gogsumde agrı yapıyor ılac sızdede oluyormu kızlar

inşallah canım tutar

ben 2 kere denedim 2 side tutmadı rapor istedim dışarıda yaptırmak için vakit kaybetmiyeyim diye vermediler.
neymiş herhangi bi sorunumuz yokmuş bende de eşimde de olsaymış o zaman verirlermiş 1 yıldır beklemekten sinir oldum tam özele başladım dedim bi arayayım bakalım ne dicekler dedim daha çok bekletecekseniz ben özele başlıcam yok yok gitmeyin ocak ayında aralar aradılar işte adetin 20.günü gelsin diye eşimi ne yapcaklar acaba sende sürec nasıldı ilk gittiğinde neler yaptın

bütün testler yapıldı. genetik olsun anneye babaya ama hiç bir neden yok. rabbim nasip etmedi
Canim senin tup bebekle yasadiklarini ben dogal gebelikle 4 kayipla yasadim. Bizimde hep pihtilasma genetik sperm sayi hareket morfoloji her sey normal diyordu dr.lar. Son kurtajdan sonra sperm testinden farkli olarak sperm dna hasar testi oldugunu ogrendim nitekim test sonucuna gore hasar yuksekti bu hasarla ya gebelik olusmaz olusursa da duserdi.. bunu temmuzda ogrendik esim ilacla tedavi oldu ve tedaviden sonra bu ay 4.dogal denememiz. Pozitif sonuc alamadik o yuzden ocak ayi adetimle tup bebek tedavisine baslayacagiz nasipse. Bu testi yaptirdi mi esin?

Son düzenleme:
Kızlar bugün transfer sonrası 4. günüm. Erken gebelik testi aldım koca tek çizgi:kızgın: üzerinde adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç diyor. Erkenden deneyen var mı benim gibi:KK61:

Kızlar bugün transfer sonrası 4. günüm. Erken gebelik testi aldım koca tek çizgi:kızgın: üzerinde adetten altı gün öncesine kadar kesin sonuç diyor. Erkenden deneyen var mı benim gibi:KK61:
4.gun kanda bile guvenilir sonuc vermez ki idrarda nasil çıksın.. 5.gun transferiysen en erken 8.gun yapman lazim..boşu bosuna hamileyken negatif görüp kendini uzersin..

Canim ya 4. Gun daha rahime yeni yerlesiyo kana bile gecmedi ortaliklarda yer ariyo bebis sen gittin testmi yaptin yapma gozunu seveyim.yani 7. Gun bile erken ama 7 gun baslasaydin bari teste yazik

ben 2 kere denedim 2 side tutmadı rapor istedim dışarıda yaptırmak için vakit kaybetmiyeyim diye vermediler.
neymiş herhangi bi sorunumuz yokmuş bende de eşimde de olsaymış o zaman verirlermiş 1 yıldır beklemekten sinir oldum tam özele başladım dedim bi arayayım bakalım ne dicekler dedim daha çok bekletecekseniz ben özele başlıcam yok yok gitmeyin ocak ayında aralar aradılar işte adetin 20.günü gelsin diye eşimi ne yapcaklar acaba sende sürec nasıldı ilk gittiğinde neler yaptın
Valla sorun olsada dışarıya rapor vermiyorlar malesf cnm bende çikolata kisti var cnm benim tedavim farklıydı geçici menopoza fln sokmuslardi sana hormon testleri yapacaklar eşinede sperm testi yapck lar cnm üroloji bölümünü gönderirler gitmedyseniz

Valla sorun olsada dışarıya rapor vermiyorlar malesf cnm bende çikolata kisti var cnm benim tedavim farklıydı geçici menopoza fln sokmuslardi sana hormon testleri yapacaklar eşinede sperm testi yapck lar cnm üroloji bölümünü gönderirler gitmedyseniz
onların hepsi yapıldı aşılamaya başlarken sperm testi falan seni 20.gün çağırdılar mı ? mesela tüp bebek başlıyoruz dedikten sonra ne ilaçlar aldın.Birde medikale gittiğimde doktor bana vermek zorundalar çünkü 2 kere aşılama yapılmış tutmamış vermek zorunda hasta haklarına başvurun dedi bize bende özele gidicem diye uğraşmadım.

Canim senin tup bebekle yasadiklarini ben dogal gebelikle 4 kayipla yasadim. Bizimde hep pihtilasma genetik sperm sayi hareket morfoloji her sey normal diyordu dr.lar. Son kurtajdan sonra sperm testinden farkli olarak sperm dna hasar testi oldugunu ogrendim nitekim test sonucuna gore hasar yuksekti bu hasarla ya gebelik olusmaz olusursa da duserdi.. bunu temmuzda ogrendik esim ilacla tedavi oldu ve tedaviden sonra bu ay 4.dogal denememiz. Pozitif sonuc alamadik o yuzden ocak ayi adetimle tup bebek tedavisine baslayacagiz nasipse. Bu testi yaptirdi mi esin?
bizim tüp bebek hepsine bakıldı. doktorum anne ve baba için yapılacak başka bir test yok dedi. hepsi size yapıldı anne babandan kaynaklı hiçbir sıkıntı yok dedi. heeşey doktorların elinde değilki. rabbim nasip edecek benimde nasibimde yok demekki ne diyeyim. sizede geçmiş olsun. rabbim gönlünüze göre versin

beni eklersin canım 3.deneme 31 yaş tedavim başladı hatta yarın kontrol var

erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor. ben transferde 7 gün sonra yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı. eczanede satılan ucuz testlerden aldım pozitf çıktı ve gerçektende hamileydim. 4. gün çok erken bekle derim. bence gereksiz bir test olmuş canını sıkmaktan başka birşey yapmazki tüp bebeğin düşmanı stres. kafana takma inşallah pozitifi görürsün

Yapma böyle şeyler,benimde 5. günüm hiçbir belirtim yok.Ama bu kadar erken hele ki idrar testi yapmayı hiç düşünmedim.Boşuna kendini üzme,bu sabah troid için kan verdim o arada betahcgye de bakarmısınız dedim yarın çıkacak sonuç ama hiç umutlu değilim çünkü çok erken daha..Boşuna stres yapma kendine...

Yapma böyle şeyler,benimde 5. günüm hiçbir belirtim yok.Ama bu kadar erken hele ki idrar testi yapmayı hiç düşünmedim.Boşuna kendini üzme,bu sabah troid için kan verdim o arada betahcgye de bakarmısınız dedim yarın çıkacak sonuç ama hiç umutlu değilim çünkü çok erken daha..Boşuna stres yapma kendine...
belirtin yok diye üzülme benim iki gebeliğimdede belirti yoktu. inş. bebeğin tutunmuştur

belirtin yok diye üzülme benim iki gebeliğimdede belirti yoktu. inş. bebeğin tutunmuştur
Ağzından olsun arkadaşım.Benim diğer iki gebeliğimde de hatırladığım bir belirti yoktu aslında ama işte bu planlı bir gebelik olunca insan ister istemez kendini dinliyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah,tek duamız bu..

Back