• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Valla bende emin değilim canım doktor öyle yazmış sabah. İnşAllah giderler, dediğin gibi aslında yarın felan tam belli olur. Allah korusun Belki aniden haber verirler. Senin durumun nasıl? Herşey yolunda inşAllah. İnan Çok dua ettim ve ediyorum sana.
Teşekkür ederim bekliyorum.. ama hic umudum yok.. simdiden alistiriyorum kendimi.. bu ilaclar insanda acayip gerginlik yapıyor her seye kiziyorum sinirleniyorum..kendime hakim olmam lazim ama olmuyor..

Teşekkür ederim bekliyorum.. ama hic umudum yok.. simdiden alistiriyorum kendimi.. bu ilaclar insanda acayip gerginlik yapıyor her seye kiziyorum sinirleniyorum..kendime hakim olmam lazim ama olmuyor..
Canim gönlünü ferah tut Allah büyük stres yapma.dua edicem sana insallah herşey gönlünce olsun bi tanem:KK200::dua::KK46:

Arkadaslar simdi yumurta kontrolunden dondum.aman allahim ne kalabalikti merkez. Tek kendi basinda saniyorsun ama gorunce kalabaligi cogu kisinin ortak derdi.rabbim oyalamasin kimseyi ins.cikokata kisti tarafinda 2 yumrt var ama minik. Sagdada 5 tane varmis 2 buyuj 3 arkadan gelen.ignelere devam.azmi yumurtalarim sizce

Benim de bugün yumurta toplandı şimdi merkezden çıkıyorum 3 yumurta vardı 2 si boş çıkmış 1 tane var bakalım yarın haber verecekler yalnız rahim kalınlığım 6.3 müş
Mrb cnm senin kaçıncı denemen? Oncekilerde de bu kadar az mi çıkmıştı merak ettim.. insallah tek yumurta dollenir, Allah yardimcin olsun.. benim 2 taneydi ve dollenir dollenmez ertesi sabah koydular hemen.. insallah icerde gelisimlerine devam ediyorlardir..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:dua:.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler:KK200:hepimizin tedavisi bebisle mujdelensin:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:kızlar benim gibi donmuş transferi yapacak yokmu :)))

Benim 2. Denemem ilkinde 5 gün ilaç kullandım tek yumurta vardı devam etmedi dr tedaviye bı ikinci deneme 3 yumurta vardı anlamadım ikisi boş dedi 1 tane için bekliyorum

kızlar aranızda crinone jel kullanan varmı?
Ben kullanıyorum canım dünden beri. Çok gıcık bişey sevmedim.
Sen sakin ol canım bende çok gerginim ilaçlardan heralde.senin de çocuğun vardı değil mi?

1484401649091-1227776619.webp
kızlar gölge gibi bi şey var mı ben hayal mi görüyorum. 5.gün bugun

Evet var canim Allah omur versin hepsine.. o da cok yoruyor beni.. tam inatlastigi zamanlar.. aglama krizleri vs..
baba desen hep benim üstüme biraktigi icin belki de bu kadar sinirleniyorum..
Hepimizde aynı inan, benim eşimde doğru dürüst hiç ilgilenmiyor. Bende bazen sinirimi çocuktan çıkarıyorum. Oda diyor insan evladına kızarmı hiç, böyle davranırmı :( apışıp kalıyorum
Eki Görüntüle 1939316 kızlar gölge gibi bi şey var mı ben hayal mi görüyorum. 5.gün bugun
Canım tam yakınlaştıramadım telefondan ama sanki bi iz var gibi. 7. Gün bidaha yap tam çıkar

Hepimizde aynı inan, benim eşimde doğru dürüst hiç ilgilenmiyor. Bende bazen sinirimi çocuktan çıkarıyorum. Oda diyor insan evladına kızarmı hiç, böyle davranırmı :KK43: apışıp kalıyorum

Canım tam yakınlaştıramadım telefondan ama sanki bi iz var gibi. 7. Gün bidaha yap tam çıkar
Canım bende öyle yapacam çıkmaz diyerek yaptım zaten fotoda belli değil normalde daha belli inşallah vardir:dua:

Back