2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

hayırlı olsun canım ben tavuk yemiyorum doktorum kesinlikle yeme demişti döllenme sorunu yaşamıştık2 tedavimde de birde qenzim kullanıyorum yaklaşık 3 aydır onun dışında bitkisel kürler var ama ben bir etkisini görmemiştim .. son olarak yürüyüş rahim kaslarına iyi gelir

Evet canım çok şükür, doktor beni korkuttu. İlkinden az olacak, 5. Güne gitmez falan deyince ödüm koptu.hakkımızda hayırlısı artık
MAŞALLAH canım .. çok sevindim adına kaç tane transfer edilecek belli mi :)
Canım belli değil ama heralde 2 tane eder. Kızımda da 2 taneydi.
Hayırlısı olsun canım benim de 5 tane toplanmıştı. İnşallah beşi de döllenir
İnşAllah canım, bizim 1 tane fire verdi. Sağlık olsun inşAllah hepsi gider 5.güne

Hadi masallah diyelim.. genelde 5.gune gidise 3.gun karar verirler ama demekki guveniyorlar.. Allah rast getirsin insallah..senden cok umutluyum..
Valla bende emin değilim canım doktor öyle yazmış sabah. İnşAllah giderler, dediğin gibi aslında yarın felan tam belli olur. Allah korusun Belki aniden haber verirler. Senin durumun nasıl? Herşey yolunda inşAllah. İnan Çok dua ettim ve ediyorum sana.

Canımmmm çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için. 8 Ocak pazar günü yapıldı. transfer edildiği günle birlikte sayarsak 7. Güne girdik bugün. Hafif regl ağrıları gibi bişeyler hissediyorum ama tam emin değilim psikolojik de olabilir. Öyle kafayı taktım ki gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Ne zaman uyusam rüyamda hep bebek görüyorum

Sen listede misin? Transfer oldu mu?

Sen listede misin? Transfer oldu mu?
Canım sana daha önce iki kez yazdım listeye eklemen için. Cevap da verdin tamam eklerim diye ama hala eklenmemişim olsun canım ya hiç önemli değil yoğunluktan, koşturmacadan çok normal yani...
Ben bilgilerimi tekrar yazayım o halde
Yaş 33
Adet tarihim 23 Aralık
Emriyo transferim 8 Ocak
Ankara Başkent Üniversitesi hastanesi
Tüp bebek İlk denemeniz

Gözümden kaçtı heralde canım ya, yoksa diğer yazanları eklemiştim en son. Birazdan eklerim inşAllah. Merkez neresi?

BİR GÜN VAR ARAMZDA :) BNMDE 9 OCAK PAZARTESİ TRANSFERİM

Benim de bugün yumurta toplandı şimdi merkezden çıkıyorum 3 yumurta vardı 2 si boş çıkmış 1 tane var bakalım yarın haber verecekler yalnız rahim kalınlığım 6.3 müş

Benim de bugün yumurta toplandı şimdi merkezden çıkıyorum 3 yumurta vardı 2 si boş çıkmış 1 tane var bakalım yarın haber verecekler yalnız rahim kalınlığım 6.3 müş
Canım hayırlısı olsun hakında, sende nar suyu iç. Arkadaşların artmış hep kalınlık. Ben şuan estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Bi kaç kezde nar suyu içtim. Doktor normal demişti ama kaçtı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…