2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

prolaktin bildiğim kadarı ile süt hormonu bunun için ilaç vermiştir ve gebeliğede engel diye biliyorum yanlış değilse

Evet cnm süt hormonu TSH ile alakalıdır ama o normal benim bugün ve salı günü için 1 tane hap kullanacağım değeri düşürmek için. Bende okudum gebeliği engellediğini ama Dr ilaç verdi çok yüksek değil ama önlem alalım dedi biz 47 di benim

Iyi geceler kızlar yeni uyeyim.Genartta tedavi görüyorum bugün üçüncü iğnemi oldum yarın kontrol insallah hepimizin sağlıklı bebisleri olur.

2 yumurtam oldu sadece :) benimkiler 1.5 gunde transfer oldu..hic bekletmediler.. 3.gune giderlerdi aslinda... insallah icerde bolunmeye devam etmişlerdir..
Evet canım 5 tane toplandı 2 tanesi döllenmiş. İkisini de yerleştirdiler bakalım hayırlısı olsun inşallah. Senin kaç tane yerleştirildi? O kadar kısa zaman sonra transfer yaptıysa doktorun vardır bir bildiği. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine embriyolarımız canım ya... hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

İnşAllah canım Rabbim nasip ederse olacak yoksa boş. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edelim, güzel düşünelim iyi olsun inşAllah hepimiz için
Hayırlı ugurlu olsun canım benim:) cok güzel sonuc cıkmıs, nerdeyse hepsi döllenmis, hep korkuyordun 5. Gün olmazsa diye, cok sükür Allah gönlüne göre vermiş cnm, Allah tamamına erdirsin inşallah :) dualarım hepimiz icin

Merhaba kızlar bende bugün iglenelerime basliyorum allahim izniyle hayirla sonuclanir inşallah ilk tüpbebek denemdenemesi olacak dikkat ettiginiz şeyler varmi yada yapilmasi gereken yiyip içme gibi falan ne bilim herseyi arastirir oldum

Kızlar 5. Gün ile 3. Gün arasındaki fark nedir? Benim 3. Gün embriyosu yerleştirildi. kalitesiz mi yani? Niye 5. güne beklemedi doktor o zaman? ben pek bişey anlamıyorum bunlardan ya beni aydınlatır mısınız?
CNm benim oğlum da 3. Gün embriyosuydu.Yani kaliteli bir embriyo olduktan sonra 3 /5 fark etmez.5 güne kadar bekletmemeleri laboratuvar ortamından da kaynaklanabilir.Sen içini ferah tut cnm.Bu gün kaçıncı günün inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…