- 4 Ocak 2011
- 105
- 121
- 303
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.561
Anladım canım çok teşekkür ediyorum cevabın için. Evet benim de 2 embriyo döllendi. Az olduğu için bekletmediler demek ki.Az sayıda embriyo olunca riske atmamak için 3. gün transfer ediyorlar cnm, 3. gün transferiyle de çok sayıda hamile var telaş yapma sakın..
prolaktin bildiğim kadarı ile süt hormonu bunun için ilaç vermiştir ve gebeliğede engel diye biliyorum yanlış değilse
Canım 47 çıktı sinir 23 galiba içinde 2 hap olan bi ilaç verdi bu aksam ve salı günü içeceğim değeri düşürmek içinkaç çıktı cnm benimde biraz yüksekti önemsemedi doktorum
amiinn inşallah çok saolHayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah bebisin sımsıkı tutunsun inşallah sana
Anladım canım çok teşekkür ediyorum cevabın için. Evet benim de 2 embriyo döllendi. Az olduğu için bekletmediler demek ki.
İnş güzel kaliteli yumoşların toplanır cnm :)Kızlar yarın sabah yumurta toplancak dua edin
Hayırlısı olsun senin için inşllh kaliteli yumoşlarından sağlıklı evlatların olur canım:))Kızlar yarın sabah yumurta toplancak dua edin
Evet canım 5 tane toplandı 2 tanesi döllenmiş. İkisini de yerleştirdiler bakalım hayırlısı olsun inşallah. Senin kaç tane yerleştirildi? O kadar kısa zaman sonra transfer yaptıysa doktorun vardır bir bildiği. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine embriyolarımız canım ya... hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...2 yumurtam oldu sadece :) benimkiler 1.5 gunde transfer oldu..hic bekletmediler.. 3.gune giderlerdi aslinda... insallah icerde bolunmeye devam etmişlerdir..
Hayrlı olsun maşallah allah ana tutunmasını nasip etsin hepimiz pozitif alalım inşşKızlarrr yavrılarım 5 taneymiş :) transferim çarşamba günü olacakmış :) dua bekliyorum herkesten
İnşAllah canım Rabbim nasip ederse olacak yoksa boş. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edelim, güzel düşünelim iyi olsun inşAllah hepimiz içinHayrlı olsun maşallah allah ana tutunmasını nasip etsin hepimiz pozitif alalım inşş
Hayırlı ugurlu olsun canım benim:) cok güzel sonuc cıkmıs, nerdeyse hepsi döllenmis, hep korkuyordun 5. Gün olmazsa diye, cok sükür Allah gönlüne göre vermiş cnm, Allah tamamına erdirsin inşallah :) dualarım hepimiz icinİnşAllah canım Rabbim nasip ederse olacak yoksa boş. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dua edelim, güzel düşünelim iyi olsun inşAllah hepimiz için
MAŞALLAH canım .. çok sevindim adına kaç tane transfer edilecek belli mi :)Kızlarrr yavrılarım 5 taneymiş :) transferim çarşamba günü olacakmış :) dua bekliyorum herkesten
Hayırlısı olsun canım benim de 5 tane toplanmıştı. İnşallah beşi de döllenirKızlarrr yavrılarım 5 taneymiş :) transferim çarşamba günü olacakmış :) dua bekliyorum herkesten
Hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar bende bugün iglenelerime basliyorum allahim izniyle hayirla sonuclanir inşallah ilk tüpbebek denemdenemesi olacak dikkat ettiginiz şeyler varmi yada yapilmasi gereken yiyip içme gibi falan ne bilim herseyi arastirir oldum
CNm benim oğlum da 3. Gün embriyosuydu.Yani kaliteli bir embriyo olduktan sonra 3 /5 fark etmez.5 güne kadar bekletmemeleri laboratuvar ortamından da kaynaklanabilir.Sen içini ferah tut cnm.Bu gün kaçıncı günün inşallah güzel haberler verirsinKızlar 5. Gün ile 3. Gün arasındaki fark nedir? Benim 3. Gün embriyosu yerleştirildi. kalitesiz mi yani? Niye 5. güne beklemedi doktor o zaman? ben pek bişey anlamıyorum bunlardan ya beni aydınlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?