2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar az önce lavaboya gittik peçeteye iki üç damla pembe kan geldi.Sizce noluyor?Çok korkuyorum

prolaktin bildiğim kadarı ile süt hormonu bunun için ilaç vermiştir ve gebeliğede engel diye biliyorum yanlış değilse
Bilmiyorum bana ilaç vermediler, iki doktor gördü, değerimde fazla fark yokmuştur belki, ondan sordum değeri..

Kızlar iyi akşamlar bayağıdır giremiyorum yeni arkadaşlarda gelmiş herkesin tedavisi hayırlı olsun inşllh.:))bende yarın kontrol var bakalım neler diyecek doktor belki haftaya transfer olur ne olur çok dua edin embriyolara pct yapılacak sağlam çıkmazsa diye çok korkuyorum(((

Merhaba banada estrofem verdilerbu hapı içtikten sonra çok sinirli oluyorum en ufak şeylere bile sizdede böle bi yan etki yaptimi
Canım bende estrofem içiyorum bendede sinir yaptı ve depresyon uykusuzluk hepsi bi arada yani ama normal etkileri bunlar korkacak bişey yok canım tedavin hayırlı olsun.

11 de oldu transfer kızlar.Sürekli idrara çıkma isteğide var,birazdad dr. arıcam ama korkuyorum
Evet canım dr unu ara. önereceği ilaç yada sözlü telkini seni rahatlatacaktır. olumsuz birşey diye düşünemedim ilk okuduğumda. inşşşş yerleşme belirtisidir.

Ayy bana niye bir sürü ilaç verdiler acaba? Teansfer gününe kadar kullanın demiş. Benide yarın arayacaklar. Çok merak ediyorum
İnşş hepsi hepsi döllenir kaliteli embriyolar olurlar

Aynen canım ya, kurbanlık koyun gibiyiz. Bugün baltım merkezde 3 kişiydik :) Rabbim kimseyi bekletmesin inşAllah
Canım hayırlı olsun insallah hepsi 5. Gün A kalite olur:))
Amin canım, nasipte ne varsa artık.
Kızlar az önce lavaboya gittik peçeteye iki üç damla pembe kan geldi.Sizce noluyor?Çok korkuyorum
Canım yerleşiyordur belki, bizide haberdar et.
Canım hayırlı olsun yumoşların bugün can buldu inşllh karnındada can bulacak sağlıkla evladına kardeş gelir.canım hemen transfer olacakmı yoksa donduracaklarmı?
Amin canım çok saol. Evet koyacaklar canım ya 3.gün ya da 5. Günde. Yarın doktor haber verecek inşAllah

Evet kızlar aynı şey aslında 1 saat de yatsam 2 saatte aynı şey 4 de kalkicam bende artık saolun güzel dilekleriniz için inşallah bebislerimiz bizimle kalır sıkı sıkı tutunurlar
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah bebisin sımsıkı tutunsun inşallah sana

Kizlar doktorla gorustum.Idrar testi istedi sistit olabilirmis cunku idrarımda yoğun kan olmaya başladi.sonucu bekliyoruz,haberdar edicem...Hepinize cok tesekkurler

Herkese hayirli akşamlar :)) test sonucunu bekleyen :))) yumuslarin dollenmesini bekleyen :))) tedavi için bekleyen :))) bütün arkadaslarim Rabbim pozitif guzel haberler vermeyi nasip etsin. Tum kalbimle dua ediyorum can arkadaşlarım ALLAH'IM yar ve yardımcımız olsun

Canım hayırlı olsun insallah hepsi 5. Gün A kalite olur:))
Kızlar 5. Gün ile 3. Gün arasındaki fark nedir? Benim 3. Gün embriyosu yerleştirildi. kalitesiz mi yani? Niye 5. güne beklemedi doktor o zaman? ben pek bişey anlamıyorum bunlardan ya beni aydınlatır mısınız?

Kızlar 5. Gün ile 3. Gün arasındaki fark nedir? Benim 3. Gün embriyosu yerleştirildi. kalitesiz mi yani? Niye 5. güne beklemedi doktor o zaman? ben pek bişey anlamıyorum bunlardan ya beni aydınlatır mısınız?
Az sayıda embriyo olunca riske atmamak için 3. gün transfer ediyorlar cnm, 3. gün transferiyle de çok sayıda hamile var telaş yapma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…