2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ben de hamişimm çok şükür
Canım listede varmısın? Bilgileri yazmamıştın sanki. Çünkü bi ara baktım. Hatta bilgileri yaz senide tabloya eklim demiştim. Yaz hemen senide eklim 2 hamişimiz olsun❤ Yazdıysan da görmediysem kusuruma bakma, geçmişe bakmaya çalışıyorum gözümdende kaçmış olabilir

Olsun canım canın sağolsun yazayım hemen.yaş:28 deneme:ilk,samsun,sat:13aralık

Hayirli günler herkese bende bismillah başladım bugüninsallah Rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte guldursun hayirli sağlıklı bebisler gelsin

Su an hastanede sıra bekliyorun kızlar ve esime belli etmesemde acayip heycanlıyım...Transfer tecrübesi anlatacak birileri var mi acaba?
Ilk transferin sanirim.. idrara sıkışık oldugun surece problem olmaz.. normal muayene gibi.. incecik bi aletle rahim icine embriyolari birakacaklar.. agrisiz acisiz..

Ilk transferin sanirim.. idrara sıkışık oldugun surece problem olmaz.. normal muayene gibi.. incecik bi aletle rahim icine embriyolari birakacaklar.. agrisiz acisiz..
Canım ne yaptın? Var mı bir haber? Merak ettim seni, hemde çok dua ettim dün gece. Güzel haberlerini bekliyorum. Benimde bu akşam kontrol, dua edin. Dönünce yazarım inşAllah.

Cok tesekkur ederimmm...Evet surekli su iciyorum,her an patlayabilirim :) Ama yeterki gelsin bebisler biz herseye razıyız.Bu arada benide yazabilirsiniz listeye... Yas 35 istanbul 14.11.2016 da basladim tedaviye,toplantı pgtye gitti geldi ve sonunda bugün final... :) Allah hepimizin kucağını bebeklerle doldursun insallah

Canım ne yaptın? Var mı bir haber? Merak ettim seni, hemde çok dua ettim dün gece. Güzel haberlerini bekliyorum. Benimde bu akşam kontrol, dua edin. Dönünce yazarım inşAllah.
2 si dollenmis ama transfer konusunda henuz birsey demediler.. yarina dayanirlar mi bilmiyorlar çünkü.. dayanacak olurlarsa atla gel diyecekler.. cok umitli degilim ama bu sekilde hamile kalabilirsem gercekten mucize olacak benim icin..

Canim insallah bebisin gelir tup bebekle. Ben de su an pgt arastiryorum. Adetimle birlikte baslayacagim tedaviye. Pgt yaptirmanin ozel bi nedeni var miydi yani tespit edilen bi gen hastaliginiz var miydi?

Eğer kontrollerde 7 göründüyse erken çatlama olmuş olabilir dediğin gibi, ümidini kesme inş. o 2 tane gayet iyi embriyolar oluştururlar, hayırlısıyla güzel haberlerini alırız, gerçekten çok masraflı bir süreç bizde çok paralar harcadık, 4. denememde genetik olacağı için çok masraflı olcak bizde çok zorlanacağız, sakin olmaya çalış olumsuz etkilenme cnm transfer öncesi..

Son düzenleme:
Kaç tane gitti cnm pgt ye, kaçı sağlıklı geldi birde fiyatı ne kadar acaba bende yaptırcam merak ediyorum

G gamer123 canim ben gecen hafta Ankarada unlu bir genetikci ile gorustum. Belirlenmis bi genetik hastaliginiz yok sen 46xx esin 46xy dedi. Ama icimiz rahat olsun derseniz 9 kromozoma bakilabilir dedi. Embriyolardan 3.gun hucre alicaz muhtemelen 5.gun transfer edilir dedi. Ucret olarakta 1 embriyo 185$ dedi. Karar veremedim pgt mi olsa normal tup bebek mi.. Sen neden pgt dusunuyorsun? Genetik testleriniz normal cikti mi?

4.deneme dile kolay.. Allah yardimcin olsun insallah.. kac yıllık evlisiniz? Normal yoldan mi olmuştu dusuklerin? Yoksa tup bebek miydi? Tup olunca tutmasi da insani tam tatmin etmiyor.. benim de 2.deneme pozitifti ama düştü.. kucagina alincaya kadar hep diken ustundeyiz

Canim insallah bebisin gelir tup bebekle. Ben de su an pgt arastiryorum. Adetimle birlikte baslayacagim tedaviye. Pgt yaptirmanin ozel bi nedeni var miydi yani tespit edilen bi gen hastaliginiz var miydi?
Tesekkur ederim canim...Daha once iki tane bebegimin kalbi 7 haftalikken durmustu o yüzden yaptirdim ben

Evt normal çıktı bizimde ama iki düşüğüm olduğu için doktor önerdi bizde bu kez yaptırcaz ama pgt değil cgh yada ngs olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…