• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Tamamen yumurta gelişimi ile ilgili bi durum tutaconam tutaconam şayet 300 doz ile iyi gelişirse daha fazla kullanmana gerek kalmadan çatlatma iğnesi sonra da yumurta toplama işlemine geçiş yapılır.

Ben ilk denememde yaklaşık 5-6 kilo aldım..
Anladım canim Teşekkürler bu cumartesi kontrolü var bakalım son durum ne senin toplandımi yumurtalar yada transferin gerçekleştimi ?

Anladım canim bundada catlatma ignesi vuruyormuyuz asilamadaki gibi toplamadan önce ? Bende yediklerimë dikkat etmeye çalışıyorum zaten asilama daki ilaçlardan bile 56 iken şimdi 59 oldum tedaviye başlamadan dahada almak istemiyorum allah sonucununda güldürsun hepimizin yüzünü
Amin, inşallah..

Evet canım bunda da çatlatma iğnesi vuruluyor.. senin tedavinin kaçıncı günü?

Benden haberler kötü..
Bundan onceki 2 denememde de dollenen 10 yumurta vardi.. toplanan daha fazlaydi..
Bugun optan sonra soylediler ki sadece 2 yumurta çıkmış.. sinirlerim bozuldu.. cunku dollenip dollenmeyecekleri bile belli degil.. dollenseler de kalite sorunu ve hemen 2.gun gecistirme transfer..

Aklımın almadigi şu... kontrollerimde zaten olgun 7 yumurta gorunmustu.. ben yine fazlasi cikar 10 olur bekliyorken 2 de neyin nesi.. catlatma ignesinden tam 36 bucuk saat sonra toplandi..aklima yumurtalarimin catlayip bosa gittigi geliyor sadece.. oraya erkenden gittim.. oyle bisey olduysa gercekten hakkimi helal etmiyorum..

Uzulme demeyin çünkü maddi anlamda bu son sansimdi.. sınırlarimi zorlayarak baslamistim tedaviye.. ve deneyemeden butun emek gidecek..
nolur dua edin de transfer edilebilecek bir embriyom bari olsun.

Anladım canim Teşekkürler bu cumartesi kontrolü var bakalım son durum ne senin toplandımi yumurtalar yada transferin gerçekleştimi ?
Halen iğne vuruyorum ben.. yumurta gelişimi 225 doz ile iyi gitmedi. Menapur diye 2. İğneye başladım.. bide orgalutran vuruyorum her gün 3lüyorum anlayacağın :)

Tahminime göre cumartesi günü toplanır yumurtalarım haftaya da transfer inşallah..

Hoşbuldum canım, aynen Tayfun Bey.. benim tedavimin bugün 9. Günü, perşembe sabah kontrole gideceğim. Sanıyorum cumartesi günü toplanır yumurtalar..
Hayırlısı canim insallah iyi olur seninde herseyin valla kızlar hepimize dua ediyorum hep akşam rabbim mükafatı mızı versin tez zmanda inşallah:dua:

Benden haberler kötü..
Bundan onceki 2 denememde de dollenen 10 yumurta vardi.. toplanan daha fazlaydi..
Bugun optan sonra soylediler ki sadece 2 yumurta çıkmış.. sinirlerim bozuldu.. cunku dollenip dollenmeyecekleri bile belli degil.. dollenseler de kalite sorunu ve hemen 2.gun gecistirme transfer..

Aklımın almadigi şu... kontrollerimde zaten olgun 7 yumurta gorunmustu.. ben yine fazlasi cikar 10 olur bekliyorken 2 de neyin nesi.. catlatma ignesinden tam 36 bucuk saat sonra toplandi..aklima yumurtalarimin catlayip bosa gittigi geliyor sadece.. oraya erkenden gittim.. oyle bisey olduysa gercekten hakkimi helal etmiyorum..

Uzulme demeyin çünkü maddi anlamda bu son sansimdi.. sınırlarimi zorlayarak baslamistim tedaviye.. ve deneyemeden butun emek gidecek..
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana.. Dua edeceğim. 2. Yi deneyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Negatifi gördüğünde çöp olan milyarlar ile karşı karşıya kalmak kolay değil...

Hem maddi hem manevi güç versin Rabbim..

Anladım canim bundada catlatma ignesi vuruyormuyuz asilamadaki gibi toplamadan önce ? Bende yediklerimë dikkat etmeye çalışıyorum zaten asilama daki ilaçlardan bile 56 iken şimdi 59 oldum tedaviye başlamadan dahada almak istemiyorum allah sonucununda güldürsun hepimizin yüzünü
Evet toplamadan 36 saat önce çatlatma iğnesi vuruluyor

Benden haberler kötü..

Canim Allah kalbindekini kucağına versin tez zamanda gönlünü ferah tut bendede durum aynı borcun içinde yaptırıyoruz Allah biliyor ya.İnternette ne hikayeler var sende biliyorsundur moral cok onemli Rabbim ol derse o 1 yumurtayla bile neler olur saglikla olsun insallah cnm.

Benden haberler kötü..

Allah yardımcınız olsun insallah bizlerede anne olma şansını verir ...

Halen iğne vuruyorum ben.. yumurta gelişimi 225 doz ile iyi gitmedi. Menapur diye 2. İğneye başladım.. bide orgalutran vuruyorum her gün 3lüyorum anlayacağın :)

Tahminime göre cumartesi günü toplanır yumurtalarım haftaya da transfer inşallah..
Hadi insallah herseyin yolunda gider iyi haberlerini alırız bakalım benimde pek iyi gitmedi bende 225 vuruluyordum dozu arttırdı bakalim nolucak

Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır (35/11).

Bismillah her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız.

KullanıcıYaşMerkezDenemeAdet Tarihi-Tedavi Başl.Transfer TarihiSonuç
Yenidunya3 Yenidunya3 33hrs-Genart203.01.2017? ?
@hayat2536 30Medical Park504.01.2017? ?
@Leyliamed21 24Diyarlife305.01.2017? ?
@peacecy 35Kıbrıs Tüp Bebek323.12.2016??
@SabirDuaSukur 26Hollanda2???
@Faye8281 36Bahçeci Fulya????
@papatyyaa123 29?4???
@hayatnisa 29Başkent Ünv. Has.130.12.2016??
@gamer123 34Bahçeci Fulya4???
@bebegim-gel 26Uludağ Ünv.204.01.2016??
asyahayat asyahayat 33Bursa-Acıbadem322.12.2016??
@kuzuuuuuuuu ?Brüksel Tüp bebek221.12.201609.01.2017?
@cicek00 34Hollanda307.01.2017??
@ayriss2114 34?101.01.2017??
@semus06 25Novaart Tüp 115.01.2017??
@dejavu_one 33Anadolu Sağlık331.12.2016??
@dmlms 21Erdem Hastanesi123.12.2016??
@nanaben 35Bahçeci Fulya?05.01.2016??
@umut1985 32Zeynep Kamil314.01.2017??
@Yildiz21 32Unimed tüp bebek2???
@555 32İzmir İrenbe123.12.2016??
A acelya30 36Acıbadem Bursa302.01.2017??
@friendlyfriendly 31Ankara Başkent ünv.127.01.2017??
tutaconam tutaconam 29Acıbadem Kadıköy105.01.2017??
@Yelne 33Fransa115.01.2017??
@sezenorhan 24Bursa Acıbadem417.12.201603.01.2017?
@nuffiun 31Adana başkent331.12.2016??@aylinelfin 31Adana Başkent Ünv. Has.220.01.2017??
@Ayfat2013 33Almanya905.01.2017??
@gzmsn 28Bahçeci Umut119.12.201607.01.2017?
@Sonbahar23 30Medical Park102.01.2017??

[tr]

[/tr]
Benide eklerseniz tabloya sevinirim. İnsan bu süreçte kendini anlayan birileriyle konuşmak istiyor. Bazen eşlerimiz bile bizim kadar derin yasamıyorlar bu süreci.
Yaş 35 ,deneme 1 ,izmir kent ,adet tarihi 07/01/2017

Benden haberler kötü..

Canim hic umudunu kesme Rabbim neylerse guzel eyler insallah o 2 yumurtanda dollenir e ikisinide transfer ederler.ayni merkeze gidecegim icin bende senin gelismelrini merak ediyordum.canim 10 yumurta toplanan tedavinde sahin beyde mi olmustu?birde neden tam 36 saat sonra toplamadilar da geciktirdiler.bence onceden catlamis olma ihtimali vardir ama bunu tabiki kabul etmezler cunku vaktinde almadilar ise bu onlarin hatasi.yarin guzel haberler alirsin insallah

Benide eklerseniz tabloya sevinirim. İnsan bu süreçte kendini anlayan birileriyle konuşmak istiyor. Bazen eşlerimiz bile bizim kadar derin yasamıyorlar bu süreci.

Hayırlısı olsun şimdiden inşallah.. kesinlikle çok haklısın.

Gonalf 300 dozda başladım aşılama olurken 112,5 vurmustim ve olgarutran kullanmıştım şimdi cetrotide verdi ama daha başlamadım oda orgalutran gibi koruyucu sanırım

Merhaba kızlar! Ben de geldim aranıza :)
Yenidunya3 Yenidunya3 bilgilerimi tabloya ekleyebilirsen sevinirim...

En son adetim : 31 Aralık
Bu 2. Deneme
Acıbadem Tüp Bebek Merkezi - Kadıköy
Tamam canım eklerim pc açınca.
Benden haberler kötü..

Canım nasıl olur ya, bende seni takip ediyorum, beraber gidiyoruz diye :( Şimdi gerçekten hem üzüldüm, hem kızdım, hem korktum..

Canım eklerim inşAllah birazdan

Back