2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ayyy çok heyacanlı sezencim :)) ben kızımda dayanamadım 7.gün yapmıştım. Baya koyuydu. Kan verdiğimde 700lü bişidi doktor ikiz demişti. Ama biri gitti kanamayla

hadi hayirlisi cnm az kalmis senin de..benim kizin da bogazi sisti galiba, insallah cok kotu bir hastalik olmaz, ne zmn o olsa ben de oluyorum, simdi hasta olursam ne olur acaba..ben de senin gibi panik oldum=) Allah yardimcimiz..
Geçmiş olsun canım inşAllah bişey olmaz, valla ben paniklikte rekor kıracam :)

Kizlar tedaviye bile henuz baslamadigim halde zaten cok panik ve cok haycanliyim bide sizin burda heycaninizi goruyorum patlama yasayasim gelio resmen acaba ben basladigimda ne halde olcam kim bilir yaa teste gidecegim gun ölurum heralde yada hic gidemem bilmiorumki korkudan

Merhaba arkadaşlar benim bu gün transferim oldu.5.gün Blast tek embriyo transferi yapıldı. Donmuş embriyo transferiydi.2 tane konulacakti ama bir tanesi cozunurken istediğimiz kalitede cozunmedi dediler.Tek transfer yapıldı. Nasip artık inşallah güzel haberler veririm

Cnm 5. Gün embriyosunda 10. Gün test tarihi . 4. Günü yaptığımdan daha belirgin bugün inş yanıltmaz Eki Görüntüle 1936578
Canim umitlendirmis olmayim ama bence seninkiler var gibi gerci bu catlatma igneleri kisiden kisiye vucuttan atilimi degisiyomu bilmiorum ama ben bi kac kez etkisi bende suruyomu diye asilamalarimda ilk gunler yaptim ilacin etkisiyle bile cikmadi idrarda bide senin iki tame transfer yapilmisya etki daha fazla oldugu icin cabuk gecmis olabilir idrara ki idrardaki pozitif gebelikse senin kaninda bile cikar suanda ama sabretmek zor olsada mecbur iste.insallah gonlune gore olur.olmusturda saten daha once gebelik yasayan biriymissin sanirim bu demek oluyoki vucut gebe kalabilio tup bebekte yuksek ihtimal Allahim insallah sag saglim kucagina alirsin bizlerede bu durum nasip olur

Canım hadi hayırlısı olsun güzel haberler alacağız ben inanıyorum:) bu topikte çoğu kişi hamile olacak Allahın izniyle

Arkadaşlar size bi önerim olacak.bizler burda manevi olarak birbirimize zaten destekçiyiz birde şöyle destek olsak çok güzel olur nacizane fikrim.herkes sırayla birbirine 41yasin okusak ve okuyan sayı belirtse güzel olmazmı?sonuçta bu süreçte duaya çok ihtiyacımız var ve müminin mümine duası kabul olurmuş bizde kimin transferi daha yakınsa ondan başlayarak adım atmış oluruz inşllh.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.aminn

Hayırlısı olsun canım inşllh pozitifi görürsün.

Hayırlı ugurlu olsun cnm, insallah saglıkla hamile olup saglıkla dogurursun evladını, Allah yardım etsin..

Merhabalar kızlar sizlere sorum olacak az önce doktordan geldim 4 gün puregon 200 vurdum şimdi doktorum yarından itibaren 250 puregon ve Orgalutran vurulacam prrşembe kontrole gidecem sizce erken değilmi Orgalutran için doktorum Alman olduğu için fazla soru soramıyorum herşey yolunda falan dedi Orgalutrana bu defa çok erken başlatıyo gibi geldi Aranızda benim gibi erken başlayan varmı acaba

Kızlar merhaba benim adet tarihim 23 Aralık. Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde Tüp bebek tedavisi görüyorum. Dün yani 8 Ocak'ta embriyo transferim yapıldı. 2 tane yerleştirildi. Test tarihim 20 Ocak. Yaşım 33 ve ilk denemeniz ☺ listeye eklerseniz sevinirim sevgili melisela. Teşekkürler...

Tedavinin suresi kisiden kisiye degisiyor..senin yumurtaliklarinin cevap vermesiyle alakali.. 11 gun igne olan da var 5 gun olanda... mesela benim 5.gun orgalutrana basladi.. toplam 6 gun puregon oldum.. 3. Orgalutran ve catlatma ignesi 7.gun vuruldu... yarin opum var nasip olursa

Benim uzun protokol olduu icin taa il basta yasminin 14. Günü basladim baskilayiciya, tam tamina 22 gün gitti..kısa protokol de heralde az bir süre kullanılıp bıraktırılıyor, cok carpintim falan oldu, siz sanslısınız az süre gene de cnm seninki..

Hayırlı olsun cnm, Allah yardımcın olsun, güzel yumurtalar saglıkla toplansın..ewt genellikle uzun protokolde hormonlar önceden baskılanmıs olduu icin uyarma süresi uzun oluyor, dier türlü vücut kendi hormonlarıyla devrede oluor ve daha hızlı gelişim oluor, kişiden kişiye deişiyor, türkiyede da ha cok kısa protokol tercih edilior, avrupada uzun..benim de 11 gün sürdü puregon..

Ben okurum cnm insallah Rabbim de niyetimizi kabul eder..

Tamam canım pcden eklerim akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…