• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Amin canim. Ben de Ankara Baskent unv.de baslayacagim. Senin kayiplarda tespit edilmis neden var miydi? Insallah tup bebek vesilemiz olur saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.
Tekrar hayırlı olsun tedavi bebisini sana getirsin cnm. Benim ve eşimin herşeyi ne bakıldı cnm hiç bir sorun yok genetik olsun , kan pıhtılaşması olsun , ben toksoplazmaya bile baktırdım , hsg de de hiç bir problem yok.rahim de kalinlasma iyi hamile kalınca , kist yok miyom yok ama işte zamanı gelmemiş cnm Rabbim nasip etmemiş inş şimdi etmiş olsun . Bugun transferden sonra 6. Günüm yine test yaptım bi bakın bakalım bence koyuldu rengi ama henüz idrara tam anlamıyla karışmadığı için hala silik sanırım 2 -3 gün içerisinde tam anlamıyla idrara geçmiş olur
2017-01-09 07.05.14.jpg

Maşallah hayırlı olsun canım şimdiden Rabbim yüzünü güldürsün Sonu güzel olsunTüm annelerin hayali Birgün gerçek olsun Bende 2 haftalık tüp bebek hamişiyim
Kocamann bir aminn . Çok sağol canım evet anne olmak isteyen ve hakeden herkes anne olsun inş . Çok sevindim cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sana da tüm hamişlere de inş :KK200:

Allah razı olsun güzel dileklerin için Bu yoldaki tüm anne adaylarının ve hamile olanların rabbim yüzünü güldürür inşallah..Ama şu iğneleri ilaçlar bana çok kilo aldırdı rahat 10 kilo aldım Sizlerdede oldumu kilo alışı?

Tekrar hayırlı olsun tedavi bebisini sana getirsin cnm. Benim ve eşimin herşeyi ne bakıldı cnm hiç bir sorun yok genetik olsun , kan pıhtılaşması olsun , ben toksoplazmaya bile baktırdım , hsg de de hiç bir problem yok.rahim de kalinlasma iyi hamile kalınca , kist yok miyom yok ama işte zamanı gelmemiş cnm Rabbim nasip etmemiş inş şimdi etmiş olsun . Bugun transferden sonra 6. Günüm yine test yaptım bi bakın bakalım bence koyuldu rengi ama henüz idrara tam anlamıyla karışmadığı için hala silik sanırım 2 -3 gün içerisinde tam anlamıyla idrara geçmiş olur Eki Görüntüle 1936525
Ayniyiz canim bizde de sukur gorunurde problem yok. Ben hepsini kalp atisi olmamasindan kaybettim kurtaj oldum. Son kurtajdan sonra sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim. Hasar yuksek cikti tedavi oldu esim. Tedaviden sonraki bu ay 4.denememiz.

Testin de cizgi belli ama erken degilmi henuz test icin? Cok bilgim yok ama transferden 12 gun sonra test yapin diyor sanirim dr lar yanlis mi biliyorum? Eger oyleyse bikac gune epey koyulasir insallah testin.

Tekrar hayırlı olsun tedavi bebisini sana getirsin cnm. Benim ve eşimin herşeyi ne bakıldı cnm hiç bir sorun yok genetik olsun , kan pıhtılaşması olsun , ben toksoplazmaya bile baktırdım , hsg de de hiç bir problem yok.rahim de kalinlasma iyi hamile kalınca , kist yok miyom yok ama işte zamanı gelmemiş cnm Rabbim nasip etmemiş inş şimdi etmiş olsun . Bugun transferden sonra 6. Günüm yine test yaptım bi bakın bakalım bence koyuldu rengi ama henüz idrara tam anlamıyla karışmadığı için hala silik sanırım 2 -3 gün içerisinde tam anlamıyla idrara geçmiş olur Eki Görüntüle 1936525
test için erken değil mi canım keşke yapmasaydın moralin boşa bozulcak

Canım çatlatma iğnen hangisi? Bende yarın sorup alayım diyorum, kontrol akşam eczane kapanmış olur. Vur bu gece derse apışıp kalırım :)))
gunaydin cnm =) oyle son dakika solemez sana cnm bence, onceden en azindan bir gun onceden soyler heralde igneyi al diye =) benimki ovitrelle =) kalem igne, bir defalik..aksam son doz puregon ve baskilayici suprefacti yaptim, cok sukur bitti..bu aksam da catlatici, artik yarin bisey yok, cars sabah da Allah kismet ederse toplama..senin kontrol ne zmn?

Kızlar çok stresliyim ya ben. Dün gittiğimde özellikle soldaki yumurtalar yavaş büyümüş hatta çarşamba gün gittiğimle needeyse aynıydı. 100 e yükseltti 75 den dozu. ilacı ayarlayabileyim diye ayrı bi 600 lük menapur kutu aldırdı şırıngalarda içinde sıvıda hazırdı şurıngada bir kere sıvıyı ilaca enjekte ediyorsun bi daha hep 100 çekip şırıngaya vuruyorsun iki gündür öyle vuruyorum acaba doğru çekiyor muyum falan diyorum diğeri 75 lik tek tekti sıvıları da ayrıydı hergün birini birleştirip yapıyordum hepsini. şimdi acaba büyüdü mü ya büyümezse ya kaliteli olmazsa yine iptal olursa diye düşünüp duruyorum daha öncekilerde hemen yanıt alırdım menapur mu bana yaramadı acaba bunu ilk kullanıyorum çok canım sıkılıyor hayırlısıyla bi toplanıp döllenseydi zaten dondurulacak
cok az doz vermis cnm ondandir, ben puregon 300 kullandim her gece , 11 gun kullandim, senin yumurtalik cevabin cok olmasin diye heralde daha once cok olmustu, az basladi, sonra artirdi garanti olmak icin, simdi buyurler cnm merak etme, yavas buyusun de saglikli buyusun insallah..

hayirlisi cnm hafif biseyler gorunuyor =) Allah saglikla devam ettirsin insallah hersey cok guzel olsun, saglikli bebegin olsun..

gunaydin cnm =) oyle son dakika solemez sana cnm bence, onceden en azindan bir gun onceden soyler heralde igneyi al diye =) benimki ovitrelle =) kalem igne, bir defalik..aksam son doz puregon ve baskilayici suprefacti yaptim, cok sukur bitti..bu aksam da catlatici, artik yarin bisey yok, cars sabah da Allah kismet ederse toplama..senin kontrol ne zmn?
Canım ben cumartesi gittiğimde bana cuma en geç cumartesi toplarız dedi. Çarşamba yine de bir göreyim dedi. Şimdi sordum benimde aynı senle. Bende sabahları orgalutanı yapıyorum. Bugün alırım. Hazır kalsın. Benimde tahminim cuma toplanır gibi.

Canım ben cumartesi gittiğimde bana cuma en geç cumartesi toplarız dedi. Çarşamba yine de bir göreyim dedi. Şimdi sordum benimde aynı senle. Bende sabahları orgalutanı yapıyorum. Bugün alırım. Hazır kalsın. Benimde tahminim cuma toplanır gibi.
hadi hayirlisi cnm az kalmis senin de..benim kizin da bogazi sisti galiba, insallah cok kotu bir hastalik olmaz, ne zmn o olsa ben de oluyorum, simdi hasta olursam ne olur acaba..ben de senin gibi panik oldum=) Allah yardimcimiz..

Ayniyiz canim bizde de sukur gorunurde problem yok. Ben hepsini kalp atisi olmamasindan kaybettim kurtaj oldum. Son kurtajdan sonra sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim. Hasar yuksek cikti tedavi oldu esim. Tedaviden sonraki bu ay 4.denememiz.

Testin de cizgi belli ama erken degilmi henuz test icin? Cok bilgim yok ama transferden 12 gun sonra test yapin diyor sanirim dr lar yanlis mi biliyorum? Eger oyleyse bikac gune epey koyulasir insallah testin.
Cnm 5. Gün embriyosunda 10. Gün test tarihi . 4. Günü yaptığımdan daha belirgin bugün inş yanıltmaz
IMG-20170109-WA0012.jpg

Back