• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba bugün transfer imin 4.günü bende bunu merak ediyorum bi cevap verip içimi rahatlatır mısınız iyi yada kötü bilmek istiyorum çok hafif ıkındim az önce nerden geldi bilmiyorum kan yok ama sümüksü bişey geldi elime peçete de bişey yok ama :-( hayır bebeğim gittiyse nasıl oluyor kan görmek gerekiyor mu yoksa dediğim gibi bişey olabilir mi düştüğünü nasıl anlarız ki lütfen cevap verin

Lisam Lisam merhaba insallah olumlu sonuc alirsin. Ben de baskent unv de baslayacagim tedaviye. Randevum 20 ocakta. Tup bebek baslangicindan sonuna kadar odedigin ucreti ogrenebilir miyim?
Canım sağolasın inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza. Canım Başkent Üniversitesi hastanesinin muayene ücreti 122 TL. Tüp bebek tedavisinde eğer rapor çıkarsa 3 bin TL, raporsuz 4 bin küsür sanırım onu çok net bilmiyorum. Bu konuda sekreterlikten daha net bilgi alabilirsiniz. Benim AMH değerim çok düşük olduğu için rapor çıktı. Bu fiyatların haricinde en çok para ilaçlara gidiyor. İlaçlar aşırı pahalı. Benim sadece ilaçlarım 3 bin küsür tuttu ama raporlu olduğum için 1000 TL civarında ödedim. Bu tedavi sürecinin uzunluğu ve kullanılan ilaçların sayısı, dozajı falan herkeste farklılık gösterdiği için ilaç fiyatları değişebilir. Yani benim Ortalama ödediğim ücret 4 bini geçti. Sizin doktorunur kim?

Canım sağolasın inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza. Canım Başkent Üniversitesi hastanesinin muayene ücreti 122 TL. Tüp bebek tedavisinde eğer rapor çıkarsa 3 bin TL, raporsuz 4 bin küsür sanırım onu çok net bilmiyorum. Bu konuda sekreterlikten daha net bilgi alabilirsiniz. Benim AMH değerim çok düşük olduğu için rapor çıktı. Bu fiyatların haricinde en çok para ilaçlara gidiyor. İlaçlar aşırı pahalı. Benim sadece ilaçlarım 3 bin küsür tuttu ama raporlu olduğum için 1000 TL civarında ödedim. Bu tedavi sürecinin uzunluğu ve kullanılan ilaçların sayısı, dozajı falan herkeste farklılık gösterdiği için ilaç fiyatları değişebilir. Yani benim Ortalama ödediğim ücret 4 bini geçti. Sizin doktorunur kim?
Anladim canim yaklasik raporlu 4bin raporsuz 6bin civari demekki sagol canim aydinlattin. Benim dr um gogsen bey. 10gun sonra ilk kontrolum var. Gecen yil tanistim Gogsen hocayla. Yumurta toplamada genel anestezi mi oluyor agri sizi oluyor mu bir de transferden sonra surekli yatmalisiniz diyor mu? Insallah vesilemiz tup bebek olur. 4 kayip yasadim ben.

Rapor icin nufus kayit ornegi aldik esimle fotograf evl cuzdani nufus cuzdani fotokopisi disinda isenilen evrak var mi?

herkese günaydın yarın kontrolüm var uzun prtokol şeklinde başladık ilaçlara adetin 3.günü oluyor yumurtlar azda olsa büyümüşmüdür ... birde trnsfer olan arkadaşlar transfer can acıtıyor mu dün videosunu izledim izlemez olaydım çok korktum

Anladim canim yaklasik raporlu 4bin raporsuz 6bin civari demekki sagol canim aydinlattin. Benim dr um gogsen bey. 10gun sonra ilk kontrolum var. Gecen yil tanistim Gogsen hocayla. Yumurta toplamada genel anestezi mi oluyor agri sizi oluyor mu bir de transferden sonra surekli yatmalisiniz diyor mu? Insallah vesilemiz tup bebek olur. 4 kayip yasadim ben.

Rapor icin nufus kayit ornegi aldik esimle fotograf evl cuzdani nufus cuzdani fotokopisi disinda isenilen evrak var mi?
Canım yumurta toplama işleminde genel anestezi ile yapıyorlar. Benim hafif adet sancısı gibi iki gün biraz etkilendim. Ve bende aynı gün kanama da oldu. Ertesi gün durdu. Transfer sonrası ağır işler ya da spor falan yapma dedi. Ben öğretmenim, çalıştığım için 9 gün rapor verdi. Ama ben evde sürekli yatmıyorum transferin ertesi günü yemek bile yaptım :) tabi kendimi çok yormadan ve sık sık oturarak yaptım. 4 kayıp yaşadım demişsin düşük mü oldu canım çok üzüldüm. inşallah Gögsen bey uğurlu gelir sana bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Rapor için bir de düşük AMH sonucu raporunu istemişlerdi benden. Onu da zaten o hastanede yaptırdığım için kendileri çıktı alıp dosyama eklediler. Zaten hastaneye gittiğinde senden neler istendiğini içeren bir kağıt veriyorlar sen endişe etme canım inşallah hakkında hayırlısı olsun :KK36:

Son düzenleme:
Slmlar. Drum bugun tedavime basladi.ama tdv oncesi 3 cm lik kistime aspirasyon yapti anestezi altinda. Yumurta gelistirmeden once alan acalim yumyumlara dedi. Gonalf menioral ve klomen verdi.ucunude kullanacagim.opu sonrasi dondurma. Sonra ki ayada sanirim transfer. 3 ilac ayni anda kullanan oldumu aranizda arkadaslar
kist operasyonundan sonra ara vermeden tedaviye mi başladın ?

herkese günaydın yarın kontrolüm var uzun prtokol şeklinde başladık ilaçlara adetin 3.günü oluyor yumurtlar azda olsa büyümüşmüdür ... birde trnsfer olan arkadaşlar transfer can acıtıyor mu dün videosunu izledim izlemez olaydım çok korktum
Canım benim transferin 3.günü. bişey hissetmiyorsun kesinlikle korkulacak bir şey yok. Doktor idrara sıkışık gel dedi. Ben sadece aşırı sıkıştığım için çile çektim :rolleyes:tabi biraz da heyecandan sıkıştım. işlem esnasında kaçırırsam diye çok tedirgin oldum. Ama işlem çok kısa sürdü ben daha başlamadılar zannediyordum geçmiş olsun bitti dediler hiç bişey anlamadım yani :KK66:

Merhaba bugün transfer imin 4.günü bende bunu merak ediyorum bi cevap verip içimi rahatlatır mısınız iyi yada kötü bilmek istiyorum çok hafif ıkındim az önce nerden geldi bilmiyorum kan yok ama sümüksü bişey geldi elime peçete de bişey yok ama :-( hayır bebeğim gittiyse nasıl oluyor kan görmek gerekiyor mu yoksa dediğim gibi bişey olabilir mi düştüğünü nasıl anlarız ki lütfen cevap verin
Aynen bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bu konuda bizi aydınlatır mısınız? Transfer sonrası kesin test gününe kadar bebeğin tutunup tutumamadığına dair bir belirti oluyor mu? Kanama felan gibi? Ben de kabız oldum ya Afedersiniz dün tuvalette ağladım resmen ıkınmaya korkudan. 20 dk çıkamadım bebeğime bişey olucak diye ödüm kopuyor inşalah sıkı sıkı tutunurlar annelerine minnak embriyolaraımız :)

Canım benim transferin 3.günü. bişey hissetmiyorsun kesinlikle korkulacak bir şey yok. Doktor idrara sıkışık gel dedi. Ben sadece aşırı sıkıştığım için çile çektim :rolleyes:tabi biraz da heyecandan sıkıştım. işlem esnasında kaçırırsam diye çok tedirgin oldum. Ama işlem çok kısa sürdü ben daha başlamadılar zannediyordum geçmiş olsun bitti dediler hiç bişey anlamadım yani :KK66:
umarım öyledir embriyoyu iğne ile mi yerleştiriyorlar ... gazlı bez koymuyorlar mı :D

umarım öyledir embriyoyu iğne ile mi yerleştiriyorlar ... gazlı bez koymuyorlar mı :KK70:
Canım valla ben hiç bakmadım nasıl konulduğuna korkmak istemedim. Gerçi zaten bakmak istesem de bişey göremezsin bir sürü kat kat örtü örttüler. Sonrasında gazlı bez falan yoktu. Ama hiç acımadı için rahat olsun. Benim tek derdim biran önce idrarımdan kurtulmak olduğu için o şeylere hiç odaklananadım açıkçası ;)

Canım valla ben hiç bakmadım nasıl konulduğuna korkmak istemedim. Gerçi zaten bakmak istesem de bişey göremezsin bir sürü kat kat örtü örttüler. Sonrasında gazlı bez falan yoktu. Ama hiç acımadı için rahat olsun. Benim tek derdim biran önce idrarımdan kurtulmak olduğu için o şeylere hiç odaklananadım açıkçası :KK66:
odak noktan idrar oldu için korkun dağılmış sanırım :) kaç tane konuldu

adetin 3. gunu yumurtalar henuz buyumez cnm tahminim, ztn uyarici igneye daha baslamadin heralde degil mi?

kesinlikle bebegin gitmesiyle alakali bisey deil cnm, ikinmakla bebek gitmez bunu kesinlikle kafandan cikar, rahmin icine konulan embriyolar rahime tutunur veya tutunmaz o ayri bisey ama senin gozle gorup olup olmadigni anlaman mumkun deil, herhangi bir belirti aramak dogru olmaz bu asamada, ancak adet gelirse cok kanama olursa ve test de negatif cikarsa o zmn olmadi denir, maalesef beklemek zorundayiz test gununu baska turlu dogru ve kesin bilgi edinemiyoruz =( sen rahat ol hicbir sekilde kotu bir belirti deil..

Kızlar perşembe günü test
Günüm rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallh idrarda gördüm ikinci çizgiyi bakalım dualarınızı bekliyorum rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin
hayirlisi cnm madem ki idrarda gordun kanda da goreceksin insallah =) Allah saglikla karninda buyutup saglikla kucaklamani nasib etsin..

Back