- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.221
Canım bende okurum, zaten ben hergün okuyorum kendim için, sizide katarım. Kızımda tedavinin başından doğumuna kadar hergün okumuştum. İnşAllah bundada nasip olur.Arkadaşlar size bi önerim olacak.bizler burda manevi olarak birbirimize zaten destekçiyiz birde şöyle destek olsak çok güzel olur nacizane fikrim.herkes sırayla birbirine 41yasin okusak ve okuyan sayı belirtse güzel olmazmı?sonuçta bu süreçte duaya çok ihtiyacımız var ve müminin mümine duası kabul olurmuş bizde kimin transferi daha yakınsa ondan başlayarak adım atmış oluruz inşllh.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.aminn
Canım bende 5. İğneden sonraki sabah orgalutana başladım.2 gündür vuruyorumMerhabalar kızlar sizlere sorum olacak az önce doktordan geldim 4 gün puregon 200 vurdum şimdi doktorum yarından itibaren 250 puregon ve Orgalutran vurulacam prrşembe kontrole gidecem sizce erken değilmi Orgalutran için doktorum Alman olduğu için fazla soru soramıyorum herşey yolunda falan dedi Orgalutrana bu defa çok erken başlatıyo gibi geldi Aranızda benim gibi erken başlayan varmı acaba