• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar çok stresliyim ya ben. Dün gittiğimde özellikle soldaki yumurtalar yavaş büyümüş hatta çarşamba gün gittiğimle needeyse aynıydı. 100 e yükseltti 75 den dozu. ilacı ayarlayabileyim diye ayrı bi 600 lük menapur kutu aldırdı şırıngalarda içinde sıvıda hazırdı şurıngada bir kere sıvıyı ilaca enjekte ediyorsun bi daha hep 100 çekip şırıngaya vuruyorsun iki gündür öyle vuruyorum acaba doğru çekiyor muyum falan diyorum diğeri 75 lik tek tekti sıvıları da ayrıydı hergün birini birleştirip yapıyordum hepsini. şimdi acaba büyüdü mü ya büyümezse ya kaliteli olmazsa yine iptal olursa diye düşünüp duruyorum daha öncekilerde hemen yanıt alırdım menapur mu bana yaramadı acaba bunu ilk kullanıyorum çok canım sıkılıyor hayırlısıyla bi toplanıp döllenseydi zaten dondurulacak

Kızlar çok stresliyim ya ben. Dün gittiğimde özellikle soldaki yumurtalar yavaş büyümüş hatta çarşamba gün gittiğimle needeyse aynıydı. 100 e yükseltti 75 den dozu. ilacı ayarlayabileyim diye ayrı bi 600 lük menapur kutu aldırdı şırıngalarda içinde sıvıda hazırdı şurıngada bir kere sıvıyı ilaca enjekte ediyorsun bi daha hep 100 çekip şırıngaya vuruyorsun iki gündür öyle vuruyorum acaba doğru çekiyor muyum falan diyorum diğeri 75 lik tek tekti sıvıları da ayrıydı hergün birini birleştirip yapıyordum hepsini. şimdi acaba büyüdü mü ya büyümezse ya kaliteli olmazsa yine iptal olursa diye düşünüp duruyorum daha öncekilerde hemen yanıt alırdım menapur mu bana yaramadı acaba bunu ilk kullanıyorum çok canım sıkılıyor hayırlısıyla bi toplanıp döllenseydi zaten dondurulacak
Canim zaten 75 az olmuş.moralini bozma insallah gelişir canim stres bile etkiler bak benim regl olmam gerekirken olmadım daha benimde kafam baya karışık :KK43:

Bi yandan diyorum ki amaaan eklenmesem daha mı iyi ya oraya benim.karsima da negatif yazılırsa :( hayırlısı canim

Bi yandan diyorum ki amaaan eklenmesem daha mı iyi ya oraya benim.karsima da negatif yazılırsa :KK43: hayırlısı canim
Öyle düşünme şimdiden canim benim Allah büyük görüyor ya duyuyorya herseyi insallah hepimix pozitif alırız insallah :KK46::dua:

dejavu_one dejavu_one evet canım stres yapma bende hergün 225 lik vuruldum bazen az oldu bazen fazla oldu ama.cok şükür döllenme oldu transferim bile yapıldı dün sıkma canını sen de güzel olur inşallah hersey

Aminn cnm. Insallah ya sen transfer yaptırdın mı senin durumun nedir çok takip edemedim bu topigi ben :KK51:
Canim ben hsg çektim bu geçen ay sonra dktorum doğum kontrol ilacı verdi işte regli bekliyorum ilaclarim bitti olmam gerekirdi olmadım daha:KK43:

Ayy canım kusura bakma kendi derdimden 2 gündür ekleyemedim. Ama bu gece halletcem
Kzlar bu arada watsap grup kurduk Leyliamed21 Leyliamed21 ile. Katılmak isteyen numarasını özelden yazsın bana
Evet arkadaşlar konuşup dertlesip egleniriz insallah istiyen herkes gelebilir hem kimse görmüyor hem daha pratik :halay:

sezenorhan sezenorhan canim insallah sabah daha koyu goruceksin cizgiyi. Nick ini hatirliyorum konusmustuk seninle daha once gebelik yasamismiydin? Ben 4 kayip yasadim acaba eylul annelerinde falan mi konustuk. Ben de 27 ocakta adet olup tup tedavisine baslayacagim insallah. Sen hangi merkezde yaptirdin tupu?

sezenorhan sezenorhan canim insallah sabah daha koyu goruceksin cizgiyi. Nick ini hatirliyorum konusmustuk seninle daha once gebelik yasamismiydin? Ben 4 kayip yasadim acaba eylul annelerinde falan mi konustuk. Ben de 27 ocakta adet olup tup tedavisine baslayacagim insallah. Sen hangi merkezde yaptirdin tupu?
Bende 4 gebelik kaybı yaşadım cnm ama en son kaybım 1 buçuk sene önceydi ondan sonra birdaha hamile kalamadım o yüzden tüpe başvurduk .bursa acibadem hastanesi doç Dr şahin zeteroğlu beye yaptırdık biz çok memnun kaldık cnm şükür herşey yolunda gitti inşallah da sıkı sıkı tutunur bebişlerim yada bebişim bana . Tedavi olmadan beklemek insanı çok yoruyor.inşallah bir an önce başla herşey yolunda gitsin cnm meleklerine kavuş Allahın izniyle :KK200::KK46::anneadayı:

Bende 4 gebelik kaybı yaşadım cnm ama en son kaybım 1 buçuk sene önceydi ondan sonra birdaha hamile kalamadım o yüzden tüpe başvurduk .bursa acibadem hastanesi doç Dr şahin zeteroğlu beye yaptırdık biz çok memnun kaldık cnm şükür herşey yolunda gitti inşallah da sıkı sıkı tutunur bebişlerim yada bebişim bana . Tedavi olmadan beklemek insanı çok yoruyor.inşallah bir an önce başla herşey yolunda gitsin cnm meleklerine kavuş Allahın izniyle :KK200::KK46::anneadayı:
Amin canim. Ben de Ankara Baskent unv.de baslayacagim. Senin kayiplarda tespit edilmis neden var miydi? Insallah tup bebek vesilemiz olur saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.

Back