• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aynenn canımm o an zaten cevap veremedim şimdi durdukça beynime işliyor sözleri yani tüp bebek zaten sorun gidermek için var benim umudumu kırınca ne geçicekse eline allah büyük ama inşallah kalkıcaz bü yükün altından da
Asla umudum kırılmasın Rabbimin Rahmeti bol merhaneti çoktur inşallah en kısa zamanda hayırlı bebisin gelicek sana:)):KK46::KK46:

Herkese merhaba bugün çok şükür yumurtalarim toplandı.Karnım hamile gibi sismisti artık. 51 tane toplamislar. Bende çok şaşırdım. İnş hayırlı haberlerini alırım yumoslarimin

Herkese merhaba bugün çok şükür yumurtalarim toplandı.Karnım hamile gibi sismisti artık. 51 tane toplamislar. Bende çok şaşırdım. İnş hayırlı haberlerini alırım yumoslarimin

Maşallah sizde benim gibi pco'lusunuz sanırım.Peki e2 değerin ölçüldü mi tedavi süresince yani benim 30 toplanmıştı ilk tedavimde ama e2 değerim de 7700 e yükselmişti aslında transfer ertelenmeliymiş rahim hormondan etkileniyormuş ama yapıldı olmadı zaten o kadar yumurtadan 4 tanesi işlem görebildi şimdi düşük doz uygulanıyor hormonlar yükselmesin diye. şaşırmayın hepsi olgun değildir zaten ama rahimi etkilemesin diye hepsi toplanıyor canım kaliteli güzel embriyoların olsun inşallaj

51 mi :KK57: kız maaşallah ama bu kadar alınması da normal degilki:KK70:hadi bakalım hayırlısı olsun insallah :))))

Bugun kontrolüm vardi..toplamda 6 yumurta gördü doktor.. bana az gibi geldi.doktor da zaten kullanilacak en yuksek dozu aliyorsun yapacak bisey yok dedi.. hayırlısı artik.. transfer edilecek duzgun 2 tane kalsa yeter bana..
ayy 51 sayisini okuyunca çok şaşırdım..

Ayy canım maşallah ama bu sayı normal mi? İnşAllah hayırlı haberler alırsın canım.

Bugun kontrolüm vardi..toplamda 6 yumurta gördü doktor.. bana az gibi geldi.doktor da zaten kullanilacak en yuksek dozu aliyorsun yapacak bisey yok dedi.. hayırlısı artik.. transfer edilecek duzgun 2 tane kalsa yeter bana..
ayy 51 sayisini okuyunca çok şaşırdım..
51 mi :KK57: kız maaşallah ama bu kadar alınması da normal degilki:KK70:hadi bakalım hayırlısı olsun insallah :))))
Maşallah sizde benim gibi pco'lusunuz sanırım.Peki e2 değerin ölçüldü mi tedavi süresince yani benim 30 toplanmıştı ilk tedavimde ama e2 değerim de 7700 e yükselmişti aslında transfer ertelenmeliymiş rahim hormondan etkileniyormuş ama yapıldı olmadı zaten o kadar yumurtadan 4 tanesi işlem görebildi şimdi düşük doz uygulanıyor hormonlar yükselmesin diye. şaşırmayın hepsi olgun değildir zaten ama rahimi etkilemesin diye hepsi toplanıyor canım kaliteli güzel embriyoların olsun inşallaj
Evet pucoluyum bende. E 2 degerim çok yükseldi ama Dr a göre endişe edicek bir durum yok . Bende bilemiyorum. İnş hayırlı olur. Dr un görüşu 5. Gün transferini deneyebilecegimiz çok yumurtamiz var .birde dondurulmuş emriyo daha başarılı oluyormuş. Bu ay beklemek istiyorum aslinda

hadi hayırlısı canım sayı iyi inşallah kalitede de iyidir . çatlama iğnesini vurulduktan sonra başka iğne vurulyormuyduk ben en son 2015 ağustosta tedavi olmuştum unuttum da
Saol cnm :) yok cnm sükürler olsun ki catlatma ignesinden sonra igne falan yok:) senin durum neydi?

Ben dr gittim yumurtalarım çok yavaş büyüyormuş 75 dozu 100 doza çıkardı pazartesi kontrol var. Miyom ameliyatı kesin gerekli olur diyemem dedi kalınlaştıkça konumuna bakacak gerçi c.tesi öbür dr var benim doktorum ameliyat olursun dedi. Rahim kalınlığı da 5.5 mm daha çünkü estrofem başlanmadı transfer olmayacak diye kendisi kalınlaşmıyor zaten ama ben nar suyu içicem kalınlaşsom ki miyomun yeri ne olacak bakılsın. yumurta toplama süremde uzayacak tabi hayırlısı

Bende pco luyum ve bende cok cektim ilk transferde benimde glonal f dozunu dusurduler 150 vuruluyodum 125 yaptilar sizde nasil.. ve bende e2 bakmiolar o ne oluyor? Hollandadan katiliyorum o yuzden herseyi bilmiorum

Kızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi:KK46::KK46: ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :dua::dua::dua::dua:

Kızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi:KK46::KK46: ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun :dua::dua::dua::dua:
Rabbim dileklerini kabul etsin hayirlisiyla evladına kavuşmanın dileğiyle canim

Kızlar selamm
Allah yardimcin olsun arkadasim umarim bebegin tutunur sana.. Mutlu haberini alirsin. Dua ediyorum sana ezanlarla.. Allah isteyen herkese kismet etsinn

Kızlar selamm
Yavrun sana inşallah sımsıkı tutunur duam seninle inşallah pozitif sonuçlar alirsin

Merhaba kızlar, kontrole gittim şükür. Herşey yolundaymış. Endometrim 8 mm dedi. Yumurta diğer tedavime göre az olcakmış 13den az yani. Bu sefer belki 5. Gün değil 3. Gün konulabilirmiş. Biraz ona canım sıkıldı. Umarım hayırlısı olur. Yarın orgalutana başlayacağım. Benden haberler böyle.

Ama gerçekten doktor çok önemli. Çok güzel geçti, çok moral verdi. Sen bu sene hamilesin inş dedi :) bunlar bile yetti bana :)

Back