- Konu Sahibi Yenidunya3
- #1.021
İyi akşamlar canımm allah yardımcın olsun :)) o ilaç ne için canımHerkese iyi akşamlar hanımlar moraller nasıl?Ben estrofeme başladım kızlar beni bi değişik yaptı yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canımm allah yardımcın olsun :)) o ilaç ne için canımHerkese iyi akşamlar hanımlar moraller nasıl?Ben estrofeme başladım kızlar beni bi değişik yaptı yaa
Asla umudum kırılmasın Rabbimin Rahmeti bol merhaneti çoktur inşallah en kısa zamanda hayırlı bebisin gelicek sana:))Aynenn canımm o an zaten cevap veremedim şimdi durdukça beynime işliyor sözleri yani tüp bebek zaten sorun gidermek için var benim umudumu kırınca ne geçicekse eline allah büyük ama inşallah kalkıcaz bü yükün altından da
Herkese merhaba bugün çok şükür yumurtalarim toplandı.Karnım hamile gibi sismisti artık. 51 tane toplamislar. Bende çok şaşırdım. İnş hayırlı haberlerini alırım yumoslarimin
Canım ben dondurulmuş tedavisi görüyorum adetin ikinci günü başladım estrofem rahim kalınlaştırıcı ilaç.İyi akşamlar canımm allah yardımcın olsun :)) o ilaç ne için canım
51 mi kız maaşallah ama bu kadar alınması da normal degilkihadi bakalım hayırlısı olsun insallah :))))Herkese merhaba bugün çok şükür yumurtalarim toplandı.Karnım hamile gibi sismisti artık. 51 tane toplamislar. Bende çok şaşırdım. İnş hayırlı haberlerini alırım yumoslarimin
Ayy canım maşallah ama bu sayı normal mi? İnşAllah hayırlı haberler alırsın canım.Herkese merhaba bugün çok şükür yumurtalarim toplandı.Karnım hamile gibi sismisti artık. 51 tane toplamislar. Bende çok şaşırdım. İnş hayırlı haberlerini alırım yumoslarimin
Bugun kontrolüm vardi..toplamda 6 yumurta gördü doktor.. bana az gibi geldi.doktor da zaten kullanilacak en yuksek dozu aliyorsun yapacak bisey yok dedi.. hayırlısı artik.. transfer edilecek duzgun 2 tane kalsa yeter bana..
ayy 51 sayisini okuyunca çok şaşırdım..
51 mi kız maaşallah ama bu kadar alınması da normal degilkihadi bakalım hayırlısı olsun insallah :))))
Evet pucoluyum bende. E 2 degerim çok yükseldi ama Dr a göre endişe edicek bir durum yok . Bende bilemiyorum. İnş hayırlı olur. Dr un görüşu 5. Gün transferini deneyebilecegimiz çok yumurtamiz var .birde dondurulmuş emriyo daha başarılı oluyormuş. Bu ay beklemek istiyorum aslindaMaşallah sizde benim gibi pco'lusunuz sanırım.Peki e2 değerin ölçüldü mi tedavi süresince yani benim 30 toplanmıştı ilk tedavimde ama e2 değerim de 7700 e yükselmişti aslında transfer ertelenmeliymiş rahim hormondan etkileniyormuş ama yapıldı olmadı zaten o kadar yumurtadan 4 tanesi işlem görebildi şimdi düşük doz uygulanıyor hormonlar yükselmesin diye. şaşırmayın hepsi olgun değildir zaten ama rahimi etkilemesin diye hepsi toplanıyor canım kaliteli güzel embriyoların olsun inşallaj
Normalin çok üzerinde aslında. Ne kadarı kaliteli onu daha ogrenemedim.Ayy canım maşallah ama bu sayı normal mi? İnşAllah hayırlı haberler alırsın canım.
Saol cnm :) yok cnm sükürler olsun ki catlatma ignesinden sonra igne falan yok:) senin durum neydi?hadi hayırlısı canım sayı iyi inşallah kalitede de iyidir . çatlama iğnesini vurulduktan sonra başka iğne vurulyormuyduk ben en son 2015 ağustosta tedavi olmuştum unuttum da
Bende pco luyum ve bende cok cektim ilk transferde benimde glonal f dozunu dusurduler 150 vuruluyodum 125 yaptilar sizde nasil.. ve bende e2 bakmiolar o ne oluyor? Hollandadan katiliyorum o yuzden herseyi bilmiorumMaşallah sizde benim gibi pco'lusunuz sanırım.Peki e2 değerin ölçüldü mi tedavi süresince yani benim 30 toplanmıştı ilk tedavimde ama e2 değerim de 7700 e yükselmişti aslında transfer ertelenmeliymiş rahim hormondan etkileniyormuş ama yapıldı olmadı zaten o kadar yumurtadan 4 tanesi işlem görebildi şimdi düşük doz uygulanıyor hormonlar yükselmesin diye. şaşırmayın hepsi olgun değildir zaten ama rahimi etkilemesin diye hepsi toplanıyor canım kaliteli güzel embriyoların olsun inşallaj
Rabbim dileklerini kabul etsin hayirlisiyla evladına kavuşmanın dileğiyle canimKızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardimcin olsun arkadasim umarim bebegin tutunur sana.. Mutlu haberini alirsin. Dua ediyorum sana ezanlarla.. Allah isteyen herkese kismet etsinnKızlar selamm
Şuan merkezdeyim saat 13:00 da transferim olacak hayırlısıyla dua edin benim için doktor 1 tane koyulacak diyo geriye 2 olgun embriyo kalıyo dondurmayı düşünüyoruz onlarıda keşke 2 koysalardi ama malesef kabul etmiyorlar çokça dualarınızi bekliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Yavrun sana inşallah sımsıkı tutunur duam seninle inşallah pozitif sonuçlar alirsinKızlar selamm