How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

hayirlisi cnm hayirli yolculuklar sana bugun, ben de dediin gibi kisin basladigma biraz canim sikiliyor, bizde de surekli yagmur hava kapali gunes yok, bunalim icinde geciyor gunler gunes cikmayinca.. yazda da cok sicakdir bizim burasi, bahar ayina denk getirmek lazimdi galiba, kismet boyleymis, sonu iyi olsun da ne yapalim, herseye raziyiz..dun gittim kontrole, Allah isterse onumuzdeki carsamba yumurta toplayacakmis, sabah ac karni gitmemi istedi..
Ayyy canım çok sevindim, hadi hayırlısı. Güzel ve kaliteli yumurtaların olsun inşAllah. Bakalım bana ne diyecek toplama hakkında. Yarın yazarım gidebilirsem :))

hayirlisi cnm hayirli yolculuklar sana bugun, ben de dediin gibi kisin basladigma biraz canim sikiliyor, bizde de surekli yagmur hava kapali gunes yok, bunalim icinde geciyor gunler gunes cikmayinca.. yazda da cok sicakdir bizim burasi, bahar ayina denk getirmek lazimdi galiba, kismet boyleymis, sonu iyi olsun da ne yapalim, herseye raziyiz..dun gittim kontrole, Allah isterse onumuzdeki carsamba yumurta toplayacakmis, sabah ac karni gitmemi istedi..
çatlama iğnenini ne zaman vurulacaksın ? yumurta durumun nasıl

Hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çok rahatsızdım bugün opu oldum 30 tane yumurta toplandı ama maalesef bu ay transfer edilmicek bi takim rahatsızlıklar geçirdiğim için doktorum bana dostamex diye bi ilaç verdi o benim bünyeme dokundu onunla ilgili sorunlar yaşadım ellerim kitlendi çok kötü oldum sanki felç vurmuştu elime sürekli istifar ediyodum

Bu arada ilk tüp denemem ve samsundayım
Hayırlı olsun transferiniz hipo hipo teşhisle biri olarak takip ediyorum sizi hangi ilacı kullandınız acaba ve dozu ne kadardı ben ikinci denememde negatif sonucu aldım malesef şimdi üçüncü için biraz zamana ihtiyacım var

Hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çok rahatsızdım bugün opu oldum 30 tane yumurta toplandı ama maalesef bu ay transfer edilmicek bi takim rahatsızlıklar geçirdiğim için doktorum bana dostamex diye bi ilaç verdi o benim bünyeme dokundu onunla ilgili sorunlar yaşadım ellerim kitlendi çok kötü oldum sanki felç vurmuştu elime sürekli istifar ediyodum
geçmiş olsun canım yan etkiler ilk kullanmanda mı bu kadar ortaya çıktı şimdi nasılsın

Hayırlı olsun transferiniz hipo hipo teşhisle biri olarak takip ediyorum sizi hangi ilacı kullandınız acaba ve dozu ne kadardı ben ikinci denememde negatif sonucu aldım malesef şimdi üçüncü için biraz zamana ihtiyacım var
Tüp mü yaptırıyosunuz bizim hipolu kızlarla watsap grubumız var birbirimizden yardım alıyoruz fikir alıyoruz çoğu hamile tedavide olan var bebeğini kucağına alanlar var numaranızı yazın ekliyim isterseniz

geçmiş olsun canım yan etkiler ilk kullanmanda mı bu kadar ortaya çıktı şimdi nasılsın
Evet ilk kullandığım gün başladı mide bulantm ilaçlarla serumlar la kendime geldi iyiyim şimdi çok şükür hafif kasiklarimda ağrı var

Evet ilk kullandığım gün başladı mide bulantm ilaçlarla serumlar la kendime geldi iyiyim şimdi çok şükür hafif kasiklarimda ağrı var
allah korumuş canım herşey olabilirdi 30 yumurta toplanmış kaçıncı tedavindi bu sayı çok değil mi inşallah yarısından çoğu kaliteli döllenir

Kızlar size bu nar suyuyla ilgili birşey soracaktım aranızda içen varmı acaba iyi geldiğini duymuştum ben oğluma hamile kaldığımda içtim ama unuttum tedavi sürecindemi içtim yoksa yerleştirdikten sonramı nezaman ve nekadar içiliyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Kızlar size bu nar suyuyla ilgili birşey soracaktım aranızda içen varmı acaba iyi geldiğini duymuştum ben oğluma hamile kaldığımda içtim ama unuttum tedavi sürecindemi içtim yoksa yerleştirdikten sonramı nezaman ve nekadar içiliyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Canım iğnelere başladığında nar suyuna da başlıyorsun hergün 1 -1.5 bardak daha fazla değil transfer olana kadat içebilirsin ben daha önceki tedavimde içtim rahim kalınlaşma sorunum olduğu için estrofeme de erken başlatmıştı dr vajinal yoldan fitil gibi kullandım yumurta toplanmadan 2 hün önce 10 mm idi bence yararı vardır

Cumamiz Mübarek olsun kardesim, Rabbim Ya Şafi İsmiyle Şifa versin... herkesin turlu turlu skntilari var Rabbim sabir versin bu gunlerde gececek insAllah

allah korumuş canım herşey olabilirdi 30 yumurta toplanmış kaçıncı tedavindi bu sayı çok değil mi inşallah yarısından çoğu kaliteli döllenir
Ilk tedavim direk tüp dendi bize evet çok toplanmış ama çok toplanması da iyi birsey değilmiş bünye ye zarar o yüzden transfer gerceklesmicek

Ilk tedavim direk tüp dendi bize evet çok toplanmış ama çok toplanması da iyi birsey değilmiş bünye ye zarar o yüzden transfer gerceklesmicek
Gecmiş olsun cnm cok sükür iyisin şimdi, önemli olan sağlık, umarım iyi döllenir yumurtaların, cok olunca transfer ertesi aya erteleniyor, daha saglıklı oluyor..

Canım iğnelere başladığında nar suyuna da başlıyorsun hergün 1 -1.5 bardak daha fazla değil transfer olana kadat içebilirsin ben daha önceki tedavimde içtim rahim kalınlaşma sorunum olduğu için estrofeme de erken başlatmıştı dr vajinal yoldan fitil gibi kullandım yumurta toplanmadan 2 hün önce 10 mm idi bence yararı vardır
Ay çok sağol canım nar suyu var evde hemen başlayacam bende oğlumda içmiştim ama gerçekten nezaman içildiği hiç aklıma gelmedi çok teşekkürler:KK15:

Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı
Arkadaşım bence sen yanlış kişiye gitmişsin tedavi için, bu tarz konuşması çok yanlış, nerdesin bilmiyorum ama başka merkez seç görüş birkaç doktorla bence, geçmiş olsun bu arada bende 4. tedavime başlıycam sen daha ilk denemeni yapmışsın sakın umutsuz olma..

Pzts aksam 7 catlatma ignesi kısmetse, cars sabah 7 de toplama, yumurtalar 8–9 falan dedi, ilk denememde de 10 cikmıştı, yaklaşık aynı heralde..
hadi hayırlısı canım sayı iyi inşallah kalitede de iyidir . çatlama iğnesini vurulduktan sonra başka iğne vurulyormuyduk ben en son 2015 ağustosta tedavi olmuştum unuttum da

Back