How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hoşbulduk canım benim ilk denemem 23 yaşımda oldu 4 yumurtadan 2 si kaliteliydi ama yaşım küçük olduğu için tek tek yerleştirildi ikiside negatif daha sonra 25 yaşımda tekrardan tedavi bu kez 4 kaliteli yumurta ama bu defa ikişer ikişer yerleştirildi malesef yine negatif ama hep aynı ilaçlar yeniden karar verdim tedaviye bu defa doktorlar bile şok oldu aynı ilaç dozu ama 13 a kalite yumurtalarım oluştu iki tane yerleştik yine negatif ve bunun gibi iki defa daha ikişer ikişer dondurulmuşlardan yerleştirdik bu arada bende umut bayağı azalmıştı artık olmaz diye düşünüyodum 9 tane dondurulmuşlarım vardı yine denedim bu defa hamileydim ama ne yazıkki dış gebe olmuştum rabbim kimseye göstermesin çok zor günlerdi daha sonra Doktorum karar verdi kürtaj yapalım dedi rahmini bi temizleyelim tamam dedik ve kürtajdan iki ay sonra bir daha tedaviye başladım ama bu defa yerleştirdikten sonra brevactid 5000 iğne iki defa vuruldum ve iğne internetten araştırmalarıma bakılırsa hamilelik hormonuymuş vücut kendini hamile hissetsin ve bebeği bırakmasın diyeymiş sonunda allahım dualarımı kabul etti canım oğluma hamileydim oğlumdan sonra dondurulmuşlarımı denedim geçen sene tutmadı ve şimdi yeniden tedaviye baştan başladım bu akşam ilk iğnemi vurdum rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah buradan tek tek hamile haberleri veririz
Açıkladığın için teşekkürler cnm, inş dediğin gibi hamile haberlerimiz gelir sırayla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız :)

Kızlar selammm, maşallah 100. Sayfaya gelmişiz. Bende çok şükür geldim Ankaraya :) artık daha bir heyecanlı sanki

Hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çok rahatsızdım bugün opu oldum 30 tane yumurta toplandı ama maalesef bu ay transfer edilmicek bi takim rahatsızlıklar geçirdiğim için doktorum bana dostamex diye bi ilaç verdi o benim bünyeme dokundu onunla ilgili sorunlar yaşadım ellerim kitlendi çok kötü oldum sanki felç vurmuştu elime sürekli istifar ediyodum
Geçmiş olsun cnm, geç olsun da yeterki bebişli olsun, umarım iyileşirsin kısa zamanda

Merhaba ben de yeni üyeoldum hep okurdum ama ilk defa yaziyorum benim rezerv dusuklugum var yasim 38 ilk tedavimde 5. gune ulasmadi .2 tedavimde 2 tane 5. gun embriyosu transfer edildi ama malesef tutmadi. 2 ocakta yeni tedaviye basladim 3 yumurtam var bakalim ayrica son yapilan rahim filminde tuplerden birisi kapali digeride ucundan kapali oldugu icin geri sivi akisina sebep olup tutunmayi engellemis olabilir dediler tupler tamamen kapatilacakmis transfer oncesi ameliyatla ayrica yastan ötürü genetik taramaya da yollayacagiz anliyacaginiz coook iş var az umut var ama allahtan umut kesilmez kismetimde varsa olur..

Arkadaşlar puregon kullanan varsa benim yarın bitiyor iğnelerim elimde açılmış sanırım 200 Yada 250 cc puregon var almak isteyen olursa ücretsiz yollarım

Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı
Canim benim öncelikle Rabbim sabir ihsan eylesin.tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarin gelsin.Çok üzüldüm inan okurken:(((Rabimin izni ile her kadin birgun anne olucak:)))) üzülme lütfen toparkan ve Ya Allah yeniden ve insallah bebisle sonuçlanacak :KK46::KK46::KK200::KK200:

Canim tabloya bizleride eklemeyi unutma daha once yazmistim bilgilerimi senin umarim herseyin cok guzel basarili gider
Tamam canım yol yorgunluğum geçsin ekleyeceğim inş.

Arkadaşlar puregon kullanan varsa benim yarın bitiyor iğnelerim elimde açılmış sanırım 200 Yada 250 cc puregon var almak isteyen olursa ücretsiz yollarım
Canım ben kullanıyorum alabilirim senden. Hangi ildesin? Şuan ben 2. Kutu 900 ıudayım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çok rahatsızdım bugün opu oldum 30 tane yumurta toplandı ama maalesef bu ay transfer edilmicek bi takim rahatsızlıklar geçirdiğim için doktorum bana dostamex diye bi ilaç verdi o benim bünyeme dokundu onunla ilgili sorunlar yaşadım ellerim kitlendi çok kötü oldum sanki felç vurmuştu elime sürekli istifar ediyodum
Tatlım geçmiş olsun öncelikle..maaşallah bol yumoslar toplanmış hepsi dollenip bebis olsun sonra sana tutunsun:)):KK46::anneadayı::KK200:

Hanımlar inşallah rabbim hepimizin tedavileri pozitif le sonuçlanır tedavi olan arkadaşlar rahim duvarı kalınlığıniz kaç milim transfer olanlar sizin de transfer öncesi kaç milim idi Allah yardımcımız olsun

Arkadaşım bence sen yanlış kişiye gitmişsin tedavi için, bu tarz konuşması çok yanlış, nerdesin bilmiyorum ama başka merkez seç görüş birkaç doktorla bence, geçmiş olsun bu arada bende 4. tedavime başlıycam sen daha ilk denemeni yapmışsın sakın umutsuz olma..
Aynen canımm eskişehirdeyim ben osmangazidenyaptrdım yaptırmaz olaydım keşke o kadar etkilendim ki konuşmlarından doktorun 30 yaşında bi kadını bir daha çocuğun olmayacak der gibiydi oyuzden bayağ kötü oldum canım;(

Canim benim öncelikle Rabbim sabir ihsan eylesin.tez zamanda hayirli sağlıklı evlatlarin gelsin.Çok üzüldüm inan okurken:KK43:((Rabimin izni ile her kadin birgun anne olucak:)))) üzülme lütfen toparkan ve Ya Allah yeniden ve insallah bebisle sonuçlanacak :KK46::KK46::KK200::KK200:
Aminn canımm benim inşş hepimizin çabaları sonuca ulaşsın inşallah

Selam kizlar.aranizda polikistik over olup regli ilacla gelen ve tup bebege baslayan arkadaslar war mi.???
Beklenen adet zamaninda gelmeyince ilaçla adet olmanı sağlıyorlar. Benim ilk tedavi başlangıcında da ilaçla adet olmuştum. Klasik pko sendromu.

Aynen canımm eskişehirdeyim ben osmangazidenyaptrdım yaptırmaz olaydım keşke o kadar etkilendim ki konuşmlarından doktorun 30 yaşında bi kadını bir daha çocuğun olmayacak der gibiydi oyuzden bayağ kötü oldum canım;(
Nefret ederim bu tarz konuşan doktorlardan sonuçta sen bir doktorsun ve ne desen ona inanırım.insan psikolojisini dusunemiyorlar mi sanki:KK57:

Herkese iyi akşamlar hanımlar moraller nasıl?Ben estrofeme başladım kızlar beni bi değişik yaptı yaa:işsiz:

Nefret ederim bu tarz konuşan doktorlardan sonuçta sen bir doktorsun ve ne desen ona inanırım.insan psikolojisini dusunemiyorlar mi sanki:KK57:
Aynenn canımm o an zaten cevap veremedim şimdi durdukça beynime işliyor sözleri yani tüp bebek zaten sorun gidermek için var benim umudumu kırınca ne geçicekse eline allah büyük ama inşallah kalkıcaz bü yükün altından da

Back