• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Maşallah canım, Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün. Baya yavrun olacak, dondurursun. Ama geri kalan ne olacak sonra? Çok garip geliyor ya bir sürü bebiş :KK46::KK46::KK46:
Melisela bana da garip geliyor :))))..Geçmiş olsun bu arada sana iyi misin tatlım :KK200:

Bugün 5. İğnemi yaptım canım. Yarın sabahtan itibarende baskılayıcı iğneyi yapacağım
canim maaşallah Rabbim insallah herşeyi gönlüne göre yerine getirir..kendini iyi hissetmiyorsan bu ay transfer yapms durdurulsun diğer ay veya hazır hissettiğinde al yavrunu :)):KK46::KK200:

Kızlar bugün transferimin 4. Günü dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım bakalım sizde görücekmisiniz
2017-01-07 19.51.29.jpg

Garip geliyor banada. Sağlıklı bi bebis oluncaya kadar dondururuz sanırım. Sonrasınida allah afetsin inş seninde bol bol sağlıklı yumoslarin olur
Amin canım, Rabbim en iyisini bilir.
Melisela bana da garip geliyor :))))..Geçmiş olsun bu arada sana iyi misin tatlım :KK200:
Çok şükür canım gayet iyim:) bugünkü kontrolü atlattık. Artık nasip bakalım:)

• Beğen
Reactions: 555
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Dün yazmıştım 51 tane toplandığıni. Bugün aradılar 47 tanesi dollenmis.32 tanesi 1.kalite imiş. Doktor 5.güne gidebiliriz dedi. Hadi hayırlısı bakalım. Benim halen kaşıklarim çok ağrıyor pek iyi değilim Dr bi problem yok bol bol su iç dedi. Ağrısı olan varmı toplaması yapılan arkadaşlar
Melisela ya yazdığımı aslında sana yazacaktim :oops:kendini hazır hissetmiyorsan dondur tatlım :KK46::KK200:

Kızlar bugün transferimin 4. Günü dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım bakalım sizde görücekmisiniz Eki Görüntüle 1935762
Ayyy canım bende görüyorum, inşAllah tutmuştur. İlaç etkiside olabilir ama. Bi arkadaş yazmıştı 4. Günde yapmıştı o topiğe bak bi ve o arkadaş hamileymiş.

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Dün yazmıştım 51 tane toplandığıni. Bugün aradılar 47 tanesi dollenmis.32 tanesi 1.kalite imiş. Doktor 5.güne gidebiliriz dedi. Hadi hayırlısı bakalım. Benim halen kaşıklarim çok ağrıyor pek iyi değilim Dr bi problem yok bol bol su iç dedi. Ağrısı olan varmı toplaması yapılan arkadaşlar
Oy maşallah ne kadar çok yumurtan olmuş ama ohss olursun büyük bir ihtimal bence embriyolarını dondur daha sonraki adetinle transfer yaptır derim cnm ohss olunca rahim duvarı çok kalınlaştığı için tutunma ihtimali de düşük oluyor ama embriyolar dan yana masallahin var gerçekten

• Beğen
Reactions: 555
Ayyy canım bende görüyorum, inşAllah tutmuştur. İlaç etkiside olabilir ama. Bi arkadaş yazmıştı 4. Günde yapmıştı o topiğe bak bi ve o arkadaş hamileymiş.
Canım ben de normalde çatlama iğnesinin etkisinden yanılma olabilir diye yapmazdım ama çatlama iğnesinin etkisi en fazla 7-10 gün arasında değişiyor .Benim çatlama iğnesi vurulalı 12 gün oldu

Ayy kızlar tabloyu güncelleyelim, bilgileri eklemem lazım. Değişiklik olanlar bi zahmet yazsınlar. Transfer vs

Melisela ya yazdığımı aslında sana yazacaktim :oops:kendini hazır hissetmiyorsan dondur tatlım :KK46::KK200:
Teşekkür ederim canım bu ay hazır hissetmiyorum ağrım filan var . Birde Dr başka yumurta gelismesin ohss olmasın diye ilaç filan verdi. Sanırım bi dahaki aya kısmet olur.

Oy maşallah ne kadar çok yumurtan olmuş ama ohss olursun büyük bir ihtimal bence embriyolarını dondur daha sonraki adetinle transfer yaptır derim cnm ohss olunca rahim duvarı çok kalınlaştığı için tutunma ihtimali de düşük oluyor ama embriyolar dan yana masallahin var gerçekten
tesekkur ederim cnm.Rabbim isteyen herkese bol yumoslar versin.suan ağrım var kendimi pek iyi hissetmiyorum. İnş öteki ay sorunsuz transfer olur.

Ayy kızlar tabloyu güncelleyelim, bilgileri eklemem lazım. Değişiklik olanlar bi zahmet yazsınlar. Transfer vs
Sen kac kutu almıştın ki canim? 225 e dusursem benimki yetecek sanki ama toplamda bugunle beraber 6 gun 300 luk yetti.. yarina 250 civari kaldi..insallah artik devam demez.. 50 ml icin bi igne daha almayayim.. iğnelerden artanlari birlestirdin degil mi?
Ya bu arada sen benden 1 gun sonra basladin..c.tesi cok gec degil mi op icin? Kisiden kişiye degisiyor sanirim.

Kızlar bugün transferimin 4. Günü dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım bakalım sizde görücekmisiniz Eki Görüntüle 1935762
Evet silik çizgi görünüyor:)))inş bebeğin belirtisidir de sağlıkla kucağına alırsın. Beklemesi çok zor ama acele etme tatlım. Bu testlere boşa para harcama direk kandan baktir bizede haber et ☺

tesekkur ederim cnm.Rabbim isteyen herkese bol yumoslar versin.suan ağrım var kendimi pek iyi hissetmiyorum. İnş öteki ay sorunsuz transfer olur.
Olur olur cnm allahın izniyle bak benim bir arkadaşımın da senin gibi ohss olduğu için sonradan oldu transferi 2 tane embriyo koyuldu , üçüz olmuş dün keselerini gördüler darısı başına inşallah

Back