How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayırlı geceler bayanlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim yarın ilk iğneme başlıyorum kasımda başlamam gereken tedavi kisten dolayı ocak ayına kaldı bu arada kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 13 yıllık evliyim ve tüplerde yapışıklık var 10. senemde rabbim yüzüme baktı ve oğlumu 8. Tüp bebek tedavimde kucağıma aldım ve şuan oğlum teyzeleri 3 buçuk yaşında rabbim tüm isteyenlere ve hepinizede nasip etsin. Allah nasip ederse biz eşimle artık oğluma bi kardeş istiyoruz ama bu süreç çok zor ve yorucu bi yol inşallah hepimiz bu sayfada hamilelik haberleriyle rekor kırarız Allahım 2017'de hamilelik ve sonunda annelik duygusunu yaşatsın
Hoşgeldin cnm, 8. Tedavinde farklı olan neydi olumlu oldu biraz tedavi süreçlerinden bahsedermisin?

Hayırlısıyla olsun da geç olsun dert etme benim de uzayacak gibi duruyor, ama yumurta toplama esnasında yapmazlar bence iki operasyon olmasın diye daha sonra dinlendiğin bir zamanda yaparlar

Evet canım yumurta toplamada olacağını bende sanmıyorum miyom alınmasının iki işlemi aynı gün yapmazlar ama birkaç gün sonra yaparlar belki yani ben dönmeden burda olursa iyi olur aradan çıkar anneminde yanındayken bakalım c.tesi dr. ne diyecek

Genetik testlerimiz normal çıktı ama iki düşük olduğu için yapılcak, pgt den sonra cgh ondan sonrada ngs çıktı yeni nesil genetik test..
Anladim canim pazartesi genetik dr ile randevum var. Bizim genetik testlerimiz temiz cikti cok sukur ama 4 kaybim oldugundan tup bebek oncesi genetikci ile gorusmekte fayda var diye dusunduk.

embriyoya genetik testi devlet hastanesi yapıyormu arkadaslar. özel merkezlerde ücret ne kadar acaba ankara için

Benide tablonuza eklermisiniz acaba gerci benim daha var ama yinede ekleyin:halay:ankara novaart adet tarihim 16 ocak tedavime baslicaz

Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı

Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı
Canimm lütfen üzme kendini ve umudunu kaybetme. Sebebsiz diyorsun üstelik. Bence farklı bi doktora da muhakkak git. Farklı bir bakış açısı her zaman önemlidir. Mutsuzlugunu öyle derin hissettim ki Kıyamam sana yaa. Lütfen git başka doktora ve inan olacağına.

Canimm lütfen üzme kendini ve umudunu kaybetme. Sebebsiz diyorsun üstelik. Bence farklı bi doktora da muhakkak git. Farklı bir bakış açısı her zaman önemlidir. Mutsuzlugunu öyle derin hissettim ki Kıyamam sana yaa. Lütfen git başka doktora ve inan olacağına.
Canımm çok sağol gideceğim öZele artık araştırma hastanesinde yaptırmıştım . Başlangıçta çok iyisin sen olur bi sorun yok diyen doktor şimdi çabuk gelişme göstermişsin yumurtanda düşükmüş genede deneyelim dedik biz diyor böyle bir şey olurmu yani başlangıçta onca tahlil film şu bu yapılıyor transfer günüde belliydi yumurtam ozman sölemiyor iimdi söylüyor ve gene aynısı olabilir dedi çok yıkıldım çok

Hadi canım hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorum :KK54:

canım senide listeye ekleyelim,
Yaş, deneme, kurum, tedavi başlama ve transfer tarihlerini yazarsan. Bu arada hayırlı olsun, darısı bize inşAllah..evladın sımsıkı tutunsun sana inşAllah
28yaşındayım canım transfer tarihim 2 ocak,tedaviye başlama tarihim 14aralık.Allahım şu mübarek cuma akşamı hayırlısıyla ol demiştir inşllh

Yok canim ya sen uzulme bi talihsizlik olmus ama hayatta bazen boyle olumsuzluklar oldugunda demekki bunu yasamaliymisim demiyormuyuz mecburen oyle dusunceksin yine valla aylardir hepimiz bu yolda defalarca yikildik devamda esiyoruz ozel bi doktora git ve bu durumu belirt bazi insanlar ilaclara bizli tepki veriliolar benimde oyle olmasindan korkuyorum hatta ama bu hic olmacak demek degil diye dusunuyorum tekrar basladiginda doktoruna bu durumu belirtirsin oda ignelerini ona gore daha dusuk dozdan baslar umudunu kaybetme hayirlisyla hepimiz anne olacagiz insallah

Arkadaşım ne olur üzme kendini:((( toparlan ve tekrar bebek sahibi olmak için güçlen ve aynı hırsla dua ederek rabbimden iste sakın pes etme başka doktora giderek farklı yöntemleri ve sana uygun protokolu az dozla inelerle başlarlar mutlaka çaresi var.! Seni en iyi bizler anlarız 4 negatif yaşayan biri olarak yazıyorum malesef umutla bebeğini bekle o sana gelecek:dua:

Senin suan ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki.. bana 1 yil icinde düşük doz igne ile tam 5 kez aşılama yapan doktor var.. bu defa olur diyerek 1 yılımi harcadi.. ve rahim filmi ustune histeroskopi kendim arastirip yaptirdim.. demedi ki 2 seferden sonra tüp bebek dene.. o kadar yaptigim harcama ile bir tedavi bedavaya gelirdi..
Tup bebekteki 2 denememde de dondurulmaya bile tenezzul etmedikleri kalitesiz embriyolarim oldu.. ama Allahin takdiri ilk denemede 3.gun kalitesiz bir embriyo ile hamile kaldim..
2.sinde ise daha iyi durumda 5.gun embriyosu tutunmadi malesef.. diyecegim o ki iş kaliteye baksaydi suan doguma az bi vaktim kalmıştı.. bu is nasipte varsa oluyor.. ama her seferinde yıkım yasayip psikolojisini bosmus biriyim ben.. yapacagin sey bizim gibi toparlanip yeniden baslamak..
Tup bebekte doktorun yada merkezin de neresi oldugu onemli degil bence.. bence laboratuvarin kaliteli olmasi gerekli.. onu da ancak ozel merkezlerde bulabilirsin bence..

Arkadaşım ne olur üzme kendini:KK43:(( toparlan ve tekrar bebek sahibi olmak için güçlen ve aynı hırsla dua ederek rabbimden iste sakın pes etme başka doktora giderek farklı yöntemleri ve sana uygun protokolu az dozla inelerle başlarlar mutlaka çaresi var.! Seni en iyi bizler anlarız 4 negatif yaşayan biri olarak yazıyorum malesef umutla bebeğini bekle o sana gelecek:dua:
Arkadaşım çok tşk ederimm inan moral oluyorsunuz umarım hepimiz bu zorluğun üstesinden geleceğiz allah yardımcımız olsun . Yapıcam çabalayacağım savaşarak kazanacağız inşallah Yaşamayan bilemzmiş gerçekden ve biz yaşanlarada çevremiz daha anlayışlı olur umarım artık ne zaman çocuk sahibi olucaksın sorularını duymak istemıyorum

Senin suan ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki.. bana 1 yil icinde düşük doz igne ile tam 5 kez aşılama yapan doktor var.. bu defa olur diyerek 1 yılımi harcadi.. ve rahim filmi ustune histeroskopi kendim arastirip yaptirdim.. demedi ki 2 seferden sonra tüp bebek dene.. o kadar yaptigim harcama ile bir tedavi bedavaya gelirdi..
Tup bebekteki 2 denememde de dondurulmaya bile tenezzul etmedikleri kalitesiz embriyolarim oldu.. ama Allahin takdiri ilk denemede 3.gun kalitesiz bir embriyo ile hamile kaldim..
2.sinde ise daha iyi durumda 5.gun embriyosu tutunmadi malesef.. diyecegim o ki iş kaliteye baksaydi suan doguma az bi vaktim kalmıştı.. bu is nasipte varsa oluyor.. ama her seferinde yıkım yasayip psikolojisini bosmus biriyim ben.. yapacagin sey bizim gibi toparlanip yeniden baslamak..
Tup bebekte doktorun yada merkezin de neresi oldugu onemli degil bence.. bence laboratuvarin kaliteli olmasi gerekli.. onu da ancak ozel merkezlerde bulabilirsin bence..
Doktorlar bazen karşısındakinin insan ve hayat hikayesi olduğunu unutuyor bence ağızlarından çıkan tek kelime ile günlerce uykularımız kaçıyor belkide hayatlarımız değişiyor. Canımm allah seninde yardımcın olsun inşşallah ben izmirde özel kliniği olan fatih şendağa gitmeyi düşünüyorum canım hani merkez değil ama kendisi işin ehli dye çok duydum umarım olur ne diyin;(

Back