2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

liste varmış birinci sayfada benide eklermisin 3. tedavi pgt hastası başlama 31/12 aralık adeti bekliyorum diğer iğnelere başlamak için
Canım eşindeni sorun sendemi?pct yapılacakmış ya sanada genetik problemmi?ben translokasyon taşıyıcısıyım...

cok sukur cnm atlatalim bugunleri hayirlisiyla insallah evlatlarimiza kavusalim=) bizim miniklere kardes dogurmayi nasib etsin Allahim..saglikli kusursuz ayipsiz insallah..
Amin canım, çok heyecanlıyım, dün gece hiç uyumadım :) Birde bizim cadıya söylemedik, iğneyi falanda görmedi. Yoksa herkese duyurur :)) Eğer nasip olurda hamile kalırsam onu kontrole ultrasonda ilk kardeşini görmeye götüreceğim. İnşAllah rabbbim nasip eder bunu yaşamayı bize..

Saol canım belli oldu gibi transfer tarihim ocak 23,24gibi bakalım nasıl geçecek günler artık göbüşünde olsun istiyorum bebişlerimi donmuş bişekilde beni bekliyorlar gelsinde ısıtayım :)))

Ayyy canım hadi gözün aydın, Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin..

Kızlar bu arada listeden transfer falan olan varsa yazsın, güncelleyelim bilgileri..

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayirli olsun inşallah . Ben aslında 2016 aralık tüp tedavisine mi yazsam buraya mı yazsam bilemedim. 17 aralıkta adet le tüp tedavisine başladım 30 yumurtam oluştu 24 ü olgun çıktı , 12 si döllendi ve 12 side 5. Güne geldi fakat 6 tanesi kaliteli olanlardi. 3 ocakta yani dün 2 tane meleğimi koydular karnıma çok heyecanlıyım . Bu arada ben pko yum ama hafif pko çünkü adetlerim düzenli .eşimde hiç bir sorun yok .3 yıldır bebek istiyoruz .Yaşım 24 . 3 kimyasal gebelik .bir tane de bebek yerine et parçası oluştuğu için kurtajim var.bütün genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı onlar da da bir şey çıkmadı Ama ben hepsini unuttum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..siz hangi aşamalardasınız bana sormak istediğiniz birşey olursa her zaman yardımcı olurum kızlar

Hoşgeldin canım nereye yazacağın önemli değil sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz! İnşllh iki meleğinde annesine tutunur ve pozitifi görürsün.

ben de cok fena heycanliyim cnm hic sorma durmadan kalbim gum gum, sagsalim bitse bu tedavi de saglikli embriyolarimiz olussa insallh,Allahim guc kuvvet versin bize..bizim ufaklik ayak altinda surekli, o yuzden her zmn sahit oluyor igne yapma anina maalesef=) henuz ufak oldugu icin pek ustunde durmuyor ama seninki kesin anlar ve anlatir yani dikkatli olmak lazim=) Allah nasib etsin bize o gunleri..

Canım ya çok heycanlıyım bizlerin ömrü hep beklemeyle geçiyo malesef ama bunada şükür rabbim fırsat veriyor çocuk sahibi olmak için sonuda güzel olur inşllh

Başladık canım ekimim sonu gibi vitaminlerle daha sonraki ay iğne oldum ve opu 8 yumurtam döllendi ve donduruldu bir ay dinlendikten sonra transfer dedi doktor nasipse ocak 24,25 gibi olacak.
Hadi inşallah sağlıkla tutunsun bebeklerin .bekleme ne için yaptı peki doktorun canım ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayi nasip etsin rabbim . Bende dün yani Ocak 3 da transfer oldum . Bursa acıbadem hastanesi doktorum şahin zeteroglu . 24 yaşındayım .ilk tüp denemem . Beni de listeye eklermisiniz ?

Tamam canım hemen ekliyorum, bu arada hayırlı olsun. İkisi de sana sımsıkı tutunsun inşAllah. Bizlerde bu aşamaya geliriz inşAllah en kısa zamanda. Maşallah baya yumurtan oluşmuş. Daha öncesinde bir şey kullandın mı? ben hiç bir şey kullanmıyorum şuanda. Yumurtalarım ne durumda hiç bir fikrim yok. kızımda sanki 13 toplanıp 8i döllenmişti. 5 sene geçti, rezerv ne durumda hiç fikrim yok, senin yaşında genç :)

Hadi inşallah sağlıkla tutunsun bebeklerin .bekleme ne için yaptı peki doktorun canım ?
İlk ay yumurtayı baskılayıp vitaminle destekledi benim sağ yumurtalığım yok amiliyatla alındı kistim vardı ve hassas davranıyo doktorum kist olmasın diye tekrardan dinlendirdi açıkcası vücudumu kendine gelsin diye acele etmedi inşllh beklememe değer sonu güzel olur:)) seninde tedavin hangi aşamada?

Çok sağol canım aminn. bir şey tüketmedim aslında sadece iğneler iştahımı açtı bol bol yedim herşeyden :) 225 lik doz puregon iğne kullandım hatta çok yumurta olunca doktorum ilk önce 185 sonra 175 e düşürdü. Ama zaten kaç toplandığı değil kaçının dollendigi ve kalitesi önemli yeter ki Rabbim ol desin 3 yumurtası olup 1 tanesi transfer olup hamile kalanlar bile var .ama yumurtayı kaliteli yapan inofolic diye bir şey varmış bir kaç arkadaş ondan kullandı.inşallah sağlıklı döllenen yumurtaların olur . Sen kaç doz kullanıyorsun cnm ?

O zaman çok doğru bir uygulama yapmış cnm zaten doktorlarimiza güvenmemiz çok önemli . Benim de doktorum çok yumurta toplandığı için ohss olmama karşı çok hassas davrandı sürekli tedavi görürken e2 hormonum takip edildi çok şükür ohss olmadığım için transferim yapıldı .yoksa embriyoları dondurup transferi erteliycez demişti.hakkında hayırlısı inş bir an önce al bebislerini .beklediğine fazlasıyla değsin ikiz olsunlar inş :)

sezenorhan canımşimdi gördüm transfer olmuş senin hadi hayılısı bebişin göbişinde yani:))inşllh annesine tutunacak.
İnşallah canım sağol allah razı olsun . Çok garip bir duygu insan sanki hisseder gibi geliyor ama bir şey hissedemiyorsun. İnşallah hepimiz ard arda pozitifleri görürüz :)

Canım eşindeni sorun sendemi?pct yapılacakmış ya sanada genetik problemmi?ben translokasyon taşıyıcısıyım...
ben ve eşim aynı hastalıklı geni taşıyoruz orak hücre anemisi ikimizde yani tek gen . sizin kromozom grubuna giriyor sanırım hangi kromozomda sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…