- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Canım herkes tedaviye yeni başlıyor o nedenle sanmam olsun.Elinde ilaç kalan varsa yardımcı olurmusunuz
Ben cnm kan pihtisi çıkmıştı cok az olsada. .eşimle kromozom tahlilide yaptık çok şükür çıkmadı sorun.Kızlar size bişey sormak istiyorum kan pıhtılaşması ve kromozom analiz testini yaptıran varmı?
Nerde yaptırdınız acaba canım yani özel hastaneye gitsek bunları yaptırmak istiyoruz desek hemen yaparlarmı ? Birde sonucları kac güne cıkıyo?Ben cnm kan pihtisi çıkmıştı cok az olsada. .eşimle kromozom tahlilide yaptık çok şükür çıkmadı sorun.
Canim özelde yapmadim devlette yaptım 3 ayda çıktı :))))) tabi özelde 15 günde çıkar :)))Nerde yaptırdınız acaba canım yani özel hastaneye gitsek bunları yaptırmak istiyoruz desek hemen yaparlarmı ? Birde sonucları kac güne cıkıyo?
Amiinnnn ..hayirli olsun inşallah :))))herkese iyi akşamlar:))benim transfer günüm belli oldu 9 ocak da hayırlısıyla kuzularımı alacağım.Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Hayrli olsnKızlarrrr vatana millete hayırlı bir evlat yeeiştirmek için ilk iğnemi başarıyla vurduk eşimle :))) dua edin, Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Amiiinherkese iyi akşamlar:))benim transfer günüm belli oldu 9 ocak da hayırlısıyla kuzularımı alacağım.Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
inşallah hep birlikte güzel haberler veririz 2017 yılı hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar vereceği bir yıl olur inşallahAmiiinİnşallah sımsıkı tutunur lar annelerine
canım inşallah gittiğinde yalnış görmüşüz miyom yok derler transferini yaparlariyi akşamlar kızlaar bende bu akşam 4. iğnemi vurdum yarın kontrol var kendi doktorum bakacak bakalım miyom için ne diyecek ne durumda heyecan ve merak içindeyim. Dondurulur ameliyat olursun sonra konulur mu diyecek yoksa risk yok mu der bilmiyorum anneme de demedim hiç miyom meselesini morali bozulmasın diye devam derse hiç demicem
herkese iyi akşamlar:))benim transfer günüm belli oldu 9 ocak da hayırlısıyla kuzularımı alacağım.Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Saol canım valla yaptık, hiç acımadı sadece sonra yandı biraz.Hayrli olsncnm burda çoğu kişi kendi yada eşi vuruyor cesaretlisiniz maşallah:) ben tırsıyorum ya ilkndede hastaneye gittim hep bu seferde gidicem
Merhaba hangi devlet hastanesınde yaptırdınızCanim özelde yapmadim devlette yaptım 3 ayda çıktı :))))) tabi özelde 15 günde çıkar :)))
Hayırlı olsun canimmmmmmKızlarrrr vatana millete hayırlı bir evlat yeeiştirmek için ilk iğnemi başarıyla vurduk eşimle :))) dua edin, Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Canım ben memnun kalmadım açıkçası ve bedava yapsalar asla gitmem smrynaya çok sorumsuz bi okadarda ticarete dökmüşler işiFunda hn dan memnunmuydunuz
Merhaba tatlım:))) diyarbakır dicle üniversitesi tıp fakültesi..bölgede yapan tek yer burasıMerhaba hangi devlet hastanesınde yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?