- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Bende sonuc beklıyorum 3 ay duyunca üzüldum bıannMerhaba tatlım:))) diyarbakır dicle üniversitesi tıp fakültesi..bölgede yapan tek yer burası
İnşAllah birşey çıkmaz canım, dualarımız seninleKızlar çok heycanlıyım üç aydır transfer için bekliyorum opu olduktan sonra genetik araştırmalar yapılacak diye bekletildim malesef ve yarın karar verilecek bakalım transfer günüm belli olacakmı?dua edin bi sorun çıkmasın pctden yumoşlarım sağlıklı gelsin.
Saol canım inşllhh güzel haberlerle dönerim sizeİnşAllah birşey çıkmaz canım, dualarımız seninle
Selam sanada arkadaşım hoşgeldin bende pkoluyum ama normal adet görüyorum ilaçla değil tüp bebekte aslında avantaj bile sayılır diyebilirim pkolu olmak çünkü çok yumurta çıkabilir canım hayırlı olsun inşllh tedavin.:))Selam kizlar.aranizda polikistik over olup regli ilacla gelen ve tup bebege baslayan arkadaslar war mi.???
Tamam canım teşekkür ederim :)Canim özelde yapmadim devlette yaptım 3 ayda çıktı :))))) tabi özelde 15 günde çıkar :)))
Merhaba canim bu defa gelir insallah bebegin. Pgt hangi merkez yapiyor? Ben kalp atisi olmamasindan 4 kayip yasadim hepsi dogal gebeliklerdi. Genetik pihtilasma tum testlerimiz normal cikti. Sadece son kurtajdan sonra SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 ay ilac tedavisiyle dustu hasar. Ancak bazi dr.lar pgt yapalim sana diyor. Kimi dr.da bulunmus bi gen hastaliginiz yok pgt gereksiz diyor. Sen bu konuda benden daha bilgilisindir nasil degerlendiriyorsun durumumu? Birde pgt fiyat olarak tup bebegin uc kati dediler.merhaba kızlar :) bende 3. tüp tedavimi görüyorum pgt hastasıyım 2 tedavimde de döllenme sıkıntısı oldu 12 olgun yumurtadan birinde 4 birinde 3 embriyo oluştu ve kalitesi kötü . tüm umudum bu tedavimde bu tedavi sonrasında embriyolar pgtye gidecek . iğnemi şimdilik gün aşırı vurulyorum adet olunca diğer iğnelere başlıcam
amin inşallah hepsi sağlıklı gelirler annelerineKızlar çok heycanlıyım üç aydır transfer için bekliyorum opu olduktan sonra genetik araştırmalar yapılacak diye bekletildim malesef ve yarın karar verilecek bakalım transfer günüm belli olacakmı?dua edin bi sorun çıkmasın pctden yumoşlarım sağlıklı gelsin.
Sperm hasar testi ne demek canim yani normal sperm testiyle belli olan bsey degl mk oMerhaba canim bu defa gelir insallah bebegin. Pgt hangi merkez yapiyor? Ben kalp atisi olmamasindan 4 kayip yasadim hepsi dogal gebeliklerdi. Genetik pihtilasma tum testlerimiz normal cikti. Sadece son kurtajdan sonra SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 ay ilac tedavisiyle dustu hasar. Ancak bazi dr.lar pgt yapalim sana diyor. Kimi dr.da bulunmus bi gen hastaliginiz yok pgt gereksiz diyor. Sen bu konuda benden daha bilgilisindir nasil degerlendiriyorsun durumumu? Birde pgt fiyat olarak tup bebegin uc kati dediler.
sperm dna hasarının tedavisi var bir arkadaşın eşinde çıktı eşi hipo hipo hastasıydı ayrıca tedavi sırasında hasar ilaçları ile qenzim kullandı yediklerine dikkat ettiler tvuk önerilmiyor mesela işlenmiş gıdalar ( sucuk salam sosis dondurulmuş gıda dahil ) doğal yolla hamile kaldı . tüp bebeğe başlıcaksınız sanırım bazı durumlarda drler cgh yada pgt öneriyor hastalırına sebebide tutunma ihtimali yükseliyor düşük ve ölüm oranı düşüyor 4 kayıp yaşamışsın zorluğunu çok iyi bilirsin imkanın varsa neden olmasın . volkan baltacının merkezinde yaptıryorum hastanem ona yönlendiriyor .bugün yarısı ödicem pgtnin 4500 tl ortalama tutacak 1180 dolar havale çıkacam .Merhaba canim bu defa gelir insallah bebegin. Pgt hangi merkez yapiyor? Ben kalp atisi olmamasindan 4 kayip yasadim hepsi dogal gebeliklerdi. Genetik pihtilasma tum testlerimiz normal cikti. Sadece son kurtajdan sonra SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 ay ilac tedavisiyle dustu hasar. Ancak bazi dr.lar pgt yapalim sana diyor. Kimi dr.da bulunmus bi gen hastaliginiz yok pgt gereksiz diyor. Sen bu konuda benden daha bilgilisindir nasil degerlendiriyorsun durumumu? Birde pgt fiyat olarak tup bebegin uc kati dediler.
hayirlisiyla igneni yapmissin cnm , hayirlisi olsun =) simdi gordum msjini cok ozur dilerim sen yapmadan anlatamadim, kolay oluyor eminim zorlanmamissindir, bana da esim yapior saolsun, kendi kendime yapamadim bir turlu batiramiyorum =)Ama önemli olan nasıl yapacağım :) dünden beri video izliyorum. O ucu batırıp penin yukarısından mı bastıracağım? bi arkadaş yazmıştı ya ilaç boşa gitti diye korkuyorum yanlış yaparım diye. Yapılış kısmını anlatabilir misin tekrar?
Sorun değil canım, çok şükür yaptık :)) ama bu sefer kendim yapacağım, eşim acıttı sanki :) birde hemen çekti beklemeden. Bu akşam daha tecrübeli oluruz inşAllah.hayirlisiyla igneni yapmissin cnm , hayirlisi olsun =) simdi gordum msjini cok ozur dilerim sen yapmadan anlatamadim, kolay oluyor eminim zorlanmamissindir, bana da esim yapior saolsun, kendi kendime yapamadim bir turlu batiramiyorum =)
canım dualarım seninle hayırlı haberler alırsın inşallah ne zaman belli olur saat verdiler miKızlar çok heycanlıyım üç aydır transfer için bekliyorum opu olduktan sonra genetik araştırmalar yapılacak diye bekletildim malesef ve yarın karar verilecek bakalım transfer günüm belli olacakmı?dua edin bi sorun çıkmasın pctden yumoşlarım sağlıklı gelsin.
cok sukur cnm atlatalim bugunleri hayirlisiyla insallah evlatlarimiza kavusalim=) bizim miniklere kardes dogurmayi nasib etsin Allahim..saglikli kusursuz ayipsiz insallah..Sorun değil canım, çok şükür yaptık :)) ama bu sefer kendim yapacağım, eşim acıttı sanki :) birde hemen çekti beklemeden. Bu akşam daha tecrübeli oluruz inşAllah.
Yok canım normal sperm testi değil.Sperm hasar testi ne demek canim yani normal sperm testiyle belli olan bsey degl mk o
Saol canım belli oldu gibi transfer tarihim ocak 23,24gibi bakalım nasıl geçecek günler artık göbüşünde olsun istiyorum bebişlerimi donmuş bişekilde beni bekliyorlar gelsinde ısıtayım :)))canım dualarım seninle hayırlı haberler alırsın inşallah ne zaman belli olur saat verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?