2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Saol canım belli oldu gibi transfer tarihim ocak 23,24gibi bakalım nasıl geçecek günler artık göbüşünde olsun istiyorum bebişlerimi donmuş bişekilde beni bekliyorlar gelsinde ısıtayım :)))
sayılı gün çabuk geçer canım pgt de hemen transfer oluyordu rahmimi dinlendirmeye karar verdiler ? pgt ücreti ne kadar ödedin ?

tanışmıyoruz ama transferin olmuş inşallah pozitifi görürsün
Burda hiçbirimiz tanışmıyoruz ama hepimiz kader ortağıyız cnm . Çok sağol allah razı olsun darısı sizlerin başına insan tedavi aşamasında bir sürü stres ten geçiyor gerçi transfer olduktan sonra da oldu mu olmadı mı şüphesi .Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin zor sınavlardan geçiyoruz hepimiz pozitifleri görelim inşallah

pozitifi görünce de acaba birşey olacak mı korkusu vs vs vs amin canım rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı

pozitifi görünce de acaba birşey olacak mı korkusu vs vs vs amin canım rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı
Zaten hele ki şimdiki hamileliklerde doğana kadar hiç sıkıntı dert bitmiyor cnm ama sabrımızın sonunda sağlıklı evlatlar la dolsun kucaklarımız . Sizin problem ne peki ?

Kızlar doktora gittim kendi doktorum da baktı ve miyom rahimi etkileyecek dedi zara yakınmış o yüzden önce onun alınması gerekiyormuş yani yumurtalar geliştirilip toplanacak sonra miyom ameliyatı olucam 2 ay sonra transfer olabilirmiş iğnelere devam şimdi. Bende eskişehire dönmeden zaten hazır raporluyken o doktora operasyonu yaptırayım diyorum ya yumurta toplanırken ya da bikaç gün sonra yapılabiliyorsa gelmişken alsın diye ama cumartesi kontrol var o zaman sorucam bakalım hiç olmazsa burda annem var. hayırlısı böyleymiş demek ki yeter ki kaliteli embriyom olsun da dondurulsun

Arkadaşlar bi sorum var transfer gününü nasıl belirliyorlar
Embriyonun gelisimine göre belirliyorlar cnm 2 ile 5 gün arasında oluyor genelde 3. Yada 5. Günü gerçekleşiyor toplamadan sonra . Eğer az yumurta varsa riske atmayıp genelde 3. Günü transfer oluyor

hayirlisi cnm en hayirlisi boylesi tabi, rahim temiz olsun rahat ol..2 ay beklemekle bisey olmaz, sonu onemli..yumurta toplanirken anestezi almisken olursa cok iyi bence..doktorlar daha iyi bilir tabi..

Insallah çok kaliteli embriyolarin olur cnm geç olsun güç olmasın. bence de doktorunla konuş hazır anesteziyi aldığın sırada yaptır ameliyatını herşey yolun da gitsin inş

Benimki 3.gün embiriyosu olarak donduruldu sonra yumurtalıklarımda kist oluştu onlar için dogum kontrol hapı verdi bitince regl inin ikinci günü gel dedi yarın hanımın son dozunu alıcam çok heyecanlıyım sonrası için Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin verende o alanda dualarınıza benide ekleyin

hayirlisi cnm en hayirlisi boylesi tabi, rahim temiz olsun rahat ol..2 ay beklemekle bisey olmaz, sonu onemli..yumurta toplanirken anestezi almisken olursa cok iyi bence..doktorlar daha iyi bilir tabi..

işte o an aklıma gelmedi ilk kontrolde dediğinde hani.dönünce yaptırırım dedim de,annem hazır raporlusun burdasın yaptır orda uğraşma bende başında olurum dedi bakalım c.tesi ne diyecek yapar herhalde.

Insallah çok kaliteli embriyolarin olur cnm geç olsun güç olmasın. bence de doktorunla konuş hazır anesteziyi aldığın sırada yaptır ameliyatını herşey yolun da gitsin inş

İnşallah canım şu an benim için en önemlisi yumurtalarımın güzelce büyümesi ve kaliteli embriyo olması transfer gecikse de olur bu da imtihan. inşallah ameliyatı da yaparsa iyi olur dönünce uğraşmam

Hayırlı ugurlu olsunİnşallah sağlıkla gelsin bebislerin

İnşallah herşey gönlünce olsun canım :)

Sperm hasar testi ne demek canim yani normal sperm testiyle belli olan bsey degl mk o
Hayir canim farkli bi test esimin normal sperm testi hep iyi cikiyodu yani sayi hareket kruuger hep normaldi. Ama 4 kayip yasayinca SPERM DNA HASARI yaptirmamizi istedi dr ve hasar yuksek cikti. Uroloji dr.u bu hasarla hamile kalamazsin kalsanda duser dedi. 2 aylik ilc tedavisiyle hasar dustu cok sukur. 4 aydir korunmuyoruz ama gebelik olmadi. O yuzden tup e baslayacagiz.

Anladim canim testekkur ederim bilgilerin icin ben Ankaradayim. Pgt den once normal tup deneyim diyorum bilmiyorum her dr baska bisey diyor. 20 ocakta tup bebek oncesi kontrol randevum var bakalim dr ne diyecek neye yonlendirecek bilmiyorum. Esimin de hasar ilacla dustu bin sukur ama 4 aydir bebek olmadi. Ben de esime kirmizi et yedirmiyorum islenmis gida hic yenmez evimizde. Haftada uc öğün nohut yemegi yapiyorum sabahlari keciboynuzu ozu aksamlari keciboynuzu tozu hergun isirgan otu cayi hergun zeytinyaginda beketilmis incir hergun siyah uzum cekirdegi tozu ve hergun ceviz badem yediriyorum tedaviye basladigimizdan beri hic ara vermedik bunlara. Sigara iciyordu gunde 5 taneye dusurdu.

Zaten hele ki şimdiki hamileliklerde doğana kadar hiç sıkıntı dert bitmiyor cnm ama sabrımızın sonunda sağlıklı evlatlar la dolsun kucaklarımız . Sizin problem ne peki ?
pgt hastasıyım eşim ile orak hücre taşıyısıyız . 3.tedaviye uzama sebebide döllenme problemi olması 12 yumurtadan birinde 3 birinde 4 döllenme oldu kalitede kötü

Kızlar yumurta toplanması aşamasına ortalama kaç günde ulaşılıyor? ben dün iğneye başladım, tahmini ne zaman toplanır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…