- 5 Aralık 2016
- 168
- 129
- 18
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
cnm noldu ignelerin geldi mi? basladin mi?Canım bizimde eş kaynaklı sorun, eşimde sperm yoktu sonra çıkış oldu, bu seferde tüm hareketler sıfırdı. Ama morfoloji hakkında pek bilgim yok, iyi demişlerdi sanki. %4ü mü geçmesi lazımdı sanki.
Evet %4 en az. Bizim %1. Bazıları çok önemli bazıları önemsiz diyorCanım bizimde eş kaynaklı sorun, eşimde sperm yoktu sonra çıkış oldu, bu seferde tüm hareketler sıfırdı. Ama morfoloji hakkında pek bilgim yok, iyi demişlerdi sanki. %4ü mü geçmesi lazımdı sanki.
Geldi şükür canım daha yapmadım, bu akşam yaparım heralde, yazdım doktora cevap gelmedi. Dozu yazmış saati söylemedi daha. Bu aradacnm noldu ignelerin geldi mi? basladin mi?
hayirlisi cnm cok sevindim halloldugna=) pen in uclarini da yolluyor mu? degisen uclari var cunku onlar olmazsa bir ise yaramaz, incecik kullan at uclari var..Geldi şükür canım daha yapmadım, bu akşam yaparım heralde, yazdım doktora cevap gelmedi. Dozu yazmış saati söylemedi daha. Bu aradaLeyliamed21 canım da pen'i yolluyor, oda arabaya vermiş. Allah razı olsun ondanda.
ya da puregon kutularinin icinde mevcuttur uclar , benim kutulardan cikmisti..Geldi şükür canım daha yapmadım, bu akşam yaparım heralde, yazdım doktora cevap gelmedi. Dozu yazmış saati söylemedi daha. Bu aradaLeyliamed21 canım da pen'i yolluyor, oda arabaya vermiş. Allah razı olsun ondanda.
AmiN cnm ingiliz karbonatı çikolata kistine iyi geliyormuş kucultuyormus kisti erityormus cnmCanım insallah hamile kalirsin:)))))ıngiliz karbonati nedir öğrenebilir miyim?
evet canım var kutularda 9 adet çıktı. Çok şükür bu akşam başlarım inşAllah, çok heyecanlıyım. Ama daha doktor dönüş yapmadı saat konusunda. Yoğunluktan tam mı okumuyor anlamadım. Dozu teyit ettim evet 300 yazmış, saati yazmamış :)ya da puregon kutularinin icinde mevcuttur uclar , benim kutulardan cikmisti..
Ama önemli olan nasıl yapacağım :) dünden beri video izliyorum. O ucu batırıp penin yukarısından mı bastıracağım? bi arkadaş yazmıştı ya ilaç boşa gitti diye korkuyorum yanlış yaparım diye. Yapılış kısmını anlatabilir misin tekrar?ya da puregon kutularinin icinde mevcuttur uclar , benim kutulardan cikmisti..
Canım özledik seni:))Rabbim dedene şafi ismiyle şifa versin inşllh canını sıkma geçmiş olsun.Sukur kizlar iyim , dedem rahatsiz hastanede dualarinizi eksik etmeyin.. bende pek ii durumda degilim bunada Sukur ama insanin ruh sagligida bi okadar onemliki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun Ya Şafi İsmiyle Şifa Versin.. Amin Ben aybasi olmam icin haplara basladim bu arada sizler ne durumdasiniz..
Rabbim Ol deyince oluverir hersey.. Kun fe Yekun umutlu olalim daima kardeslerim musluman umutsuz olmamali
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin negatif sonucun için çok üzüldüm ama hayat böyle işte dilerim bukez pozitifi görürsün.Bende dondurulmuş tedavisi görüyorum bu gün regl oldum ve yarın kontrol var .ama süreç ilkinden kolay geçecek donmuş tedavisi rahimi kalınlaştırıp transferi gerçekleştiriyorlar 15 günü geçmez gerçi sen negatifi bugün görmüşsün sana tavsiyem vücudunu dinlendir bir ay daha acele etme...!Kızlar merhaba bütün herkesin tedavisi hayırlı olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallahh.. bende tüp bebek yaptırıcam bu ay nasipse gerçi yaklaşık 20-25 gün önce başlayan bi tedavim oldu ama bugün negatif sonucumu aldım malesefara vermeden dondurulmuşlarımla devam etmek istiyorum. Doktorum adetin tam anlamıyla olunca gel dedi tahminim bi kaç güne olur. Sormak istediğim şey dondurulmuş transferinde süreç nasıl oluyor ve hemen başlarmı tekrardan tedaviye?
Hadi yaKızlar transferimin 10.günüydü bugün kanamam başladı adet gibi resmen hastaneyi aradım 12.gün gelin deidler gelmeyin diyorlar. Adet gibiyim bayağ kanamam var moralim sıfır ağlıyorum.
Canım hiç idrar testi falan yaptın mı? kanama yoğun mu?Kızlar transferimin 10.günüydü bugün kanamam başladı adet gibi resmen hastaneyi aradım 12.gün gelin deidler gelmeyin diyorlar. Adet gibiyim bayağ kanamam var moralim sıfır ağlıyorum.
Kanamam dursa da durmasada 12 gün kan tahlili yaptir bence canım.Hadi yahastaneler negatf olunca hiç umursamiyorlar bizim ne cektigimizi Allah biliyor cnm kanaman durursa test yaparsn kendin cnm
Hayır hiç yapmamıştım cesaret etmemiştim hep 12.güne kdar sabretcem demiştim ama bugün böle olunca çok kötüyümCanım hiç idrar testi falan yaptın mı? kanama yoğun mu?
Aynen canım yapıcam 12.gün eskişehire gideceğim doktorum orda ama çok kötüyüm tutunma olabilir dendi ama sanmıyorumKanamam dursa da durmasada 12 gün kan tahlili yaptir bence canım.
Canım sakin ol bu forumda öyle şeyler okudukki kanaması olup umudunu yitirip kan testi yapan ve pozitifi görenler var bence hemen test yaptır ve hamileysen önlem al .!Hayır hiç yapmamıştım cesaret etmemiştim hep 12.güne kdar sabretcem demiştim ama bugün böle olunca çok kötüyüm
Canim çok geçmiş olsun Rabbim sifa versinSukur kizlar iyim , dedem rahatsiz hastanede dualarinizi eksik etmeyin.. bende pek ii durumda degilim bunada Sukur ama insanin ruh sagligida bi okadar onemliki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun Ya Şafi İsmiyle Şifa Versin.. Amin Ben aybasi olmam icin haplara basladim bu arada sizler ne durumdasiniz..
Rabbim Ol deyince oluverir hersey.. Kun fe Yekun umutlu olalim daima kardeslerim musluman umutsuz olmamali
Umarım umarım adrt tarihimde daha 12siydi çok şaşkınım keşke mucize olsa banadaCanım sakin ol bu forumda öyle şeyler okudukki kanaması olup umudunu yitirip kan testi yapan ve pozitifi görenler var bence hemen test yaptır ve hamileysen önlem al .!
Canim lütfen üzülme Rabbim en yakın zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip etsinKızlar merhaba bütün herkesin tedavisi hayırlı olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallahh.. bende tüp bebek yaptırıcam bu ay nasipse gerçi yaklaşık 20-25 gün önce başlayan bi tedavim oldu ama bugün negatif sonucumu aldım malesefara vermeden dondurulmuşlarımla devam etmek istiyorum. Doktorum adetin tam anlamıyla olunca gel dedi tahminim bi kaç güne olur. Sormak istediğim şey dondurulmuş transferinde süreç nasıl oluyor ve hemen başlarmı tekrardan tedaviye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?