• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

merhaba kızlar :) bende 3. tüp tedavimi görüyorum pgt hastasıyım 2 tedavimde de döllenme sıkıntısı oldu 12 olgun yumurtadan birinde 4 birinde 3 embriyo oluştu ve kalitesi kötü . tüm umudum bu tedavimde bu tedavi sonrasında embriyolar pgtye gidecek . iğnemi şimdilik gün aşırı vurulyorum adet olunca diğer iğnelere başlıcam

benimde doğum kontrol hapım bugun bitti. 2-3 güne adet olurum ümidindeyim. sonra nasipse başlayacağız.yeni gelen arkadaşlarada hayırlı olsun insallah

Ben cnm kan pihtisi çıkmıştı cok az olsada. .eşimle kromozom tahlilide yaptık çok şükür çıkmadı sorun.
Nerde yaptırdınız acaba canım yani özel hastaneye gitsek bunları yaptırmak istiyoruz desek hemen yaparlarmı ? Birde sonucları kac güne cıkıyo?

Nerde yaptırdınız acaba canım yani özel hastaneye gitsek bunları yaptırmak istiyoruz desek hemen yaparlarmı ? Birde sonucları kac güne cıkıyo?
Canim özelde yapmadim devlette yaptım 3 ayda çıktı :))))) tabi özelde 15 günde çıkar :)))

Kızlarrrr vatana millete hayırlı bir evlat yeeiştirmek için ilk iğnemi başarıyla vurduk eşimle :))) dua edin, Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Hayrli olsn:dua: cnm burda çoğu kişi kendi yada eşi vuruyor cesaretlisiniz maşallah:) ben tırsıyorum ya ilkndede hastaneye gittim hep bu seferde gidicem:110::KK76:

iyi akşamlar kızlaar bende bu akşam 4. iğnemi vurdum yarın kontrol var kendi doktorum bakacak bakalım miyom için ne diyecek ne durumda heyecan ve merak içindeyim. Dondurulur ameliyat olursun sonra konulur mu diyecek yoksa risk yok mu der bilmiyorum anneme de demedim hiç miyom meselesini morali bozulmasın diye devam derse hiç demicem

iyi akşamlar kızlaar bende bu akşam 4. iğnemi vurdum yarın kontrol var kendi doktorum bakacak bakalım miyom için ne diyecek ne durumda heyecan ve merak içindeyim. Dondurulur ameliyat olursun sonra konulur mu diyecek yoksa risk yok mu der bilmiyorum anneme de demedim hiç miyom meselesini morali bozulmasın diye devam derse hiç demicem
canım inşallah gittiğinde yalnış görmüşüz miyom yok derler transferini yaparlar:dua:

herkese iyi akşamlar:))benim transfer günüm belli oldu 9 ocak da hayırlısıyla kuzularımı alacağım.Allah hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin:anneadayı::anne::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy canım hadi hayırlısı, güzel haberleri alacağız inşAllah..

Hayrli olsn:dua: cnm burda çoğu kişi kendi yada eşi vuruyor cesaretlisiniz maşallah:) ben tırsıyorum ya ilkndede hastaneye gittim hep bu seferde gidicem:110::KK76:
Saol canım valla yaptık, hiç acımadı sadece sonra yandı biraz.

Funda hn dan memnunmuydunuz
Canım ben memnun kalmadım açıkçası ve bedava yapsalar asla gitmem smrynaya çok sorumsuz bi okadarda ticarete dökmüşler işi :(((ama bu herkes için geçerli değildir tabi orada hamile kalanlarda var okuduğuma göre.

Back