• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayır hiç yapmamıştım cesaret etmemiştim hep 12.güne kdar sabretcem demiştim ama bugün böle olunca çok kötüyüm

canım bence yaptır, en azından hamileysen önlem alınır, progesteron fitil falan verilir. bence bekleme.

Bu arada kızlar tedavi tutmazsa ne zaman adet olunuyor? hemen mi?

canım nasıl dedenin durumu? İnşAllah hayırlı sonuçlar almışsınızdır.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, ben dondurulmuş tedavisini hiç bilmiyorum ama ilkine göre daha kolay oluyormuş sanırım. Bilen arkadaşlar yazar sana.
Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh

Selamlar herkese.Ben 29 yaşındayım 1. Deneme Acıbadem kadıköy hastanesi rebl beklediğim için henüz tarih veremiyorum canım, eklersin benide

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin negatif sonucun için çok üzüldüm ama hayat böyle işte dilerim bukez pozitifi görürsün.Bende dondurulmuş tedavisi görüyorum bu gün regl oldum ve yarın kontrol var .ama süreç ilkinden kolay geçecek donmuş tedavisi rahimi kalınlaştırıp transferi gerçekleştiriyorlar 15 günü geçmez gerçi sen negatifi bugün görmüşsün sana tavsiyem vücudunu dinlendir bir ay daha acele etme...!
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz pozitifleri görürüz Rabbim herkese nasip etsin benimde kanamam var ama normal adet şeklinde değil ama iğnelerden dolayımı böyle oldu bi muayene olsam mı bi kaç gün sonra belkide bu ay adetim bu şekilde olucak bilemedim :( Bir sonraki adetim bu ay sonuna denk geliyo zaten o zaman başlar doktorum diye düşünüyorum

canım bence yaptır, en azından hamileysen önlem alınır, progesteron fitil falan verilir. bence bekleme.

Bu arada kızlar tedavi tutmazsa ne zaman adet olunuyor? hemen mi?
Canım tedavide kullandığın ilaçları bıraktınmı reglde gelmesindede sorun yoksa hemen gelir zaten.ama sen neden böyle sordun canım yaa pozitif düşünsene şimdiden negatifi çağırma bence .!

Canım tedavide kullandığın ilaçları bıraktınmı reglde gelmesindede sorun yoksa hemen gelir zaten.ama sen neden böyle sordun canım yaa pozitif düşünsene şimdiden negatifi çağırma bence .!
Canım ben şimdi ilaçlara devam edıyorum jelim ve hapım var bakalım test sonucuna göre hareket edeceğim keşke mucizem olsa nolur dualarınıZda bana da yer ayırın

Canım ben şimdi ilaçlara devam edıyorum jelim ve hapım var bakalım test sonucuna göre hareket edeceğim keşke mucizem olsa nolur dualarınıZda bana da yer ayırın
Canım benimde normalde adet tarihim 7 ocak ama benim kanamam 2 gün önce başladı cok şaşırmıstım doktorunu arayıp bi konussaydın olumlu düşün yerleşme kanamasıdır inşallah ve hayırlı sonucu alırsın canım

Canım benimde normalde adet tarihim 7 ocak ama benim kanamam 2 gün önce başladı cok şaşırmıstım doktorunu arayıp bi konussaydın olumlu düşün yerleşme kanamasıdır inşallah ve hayırlı sonucu alırsın canım
İnşallah canım öledir ama çok yıkılıyormuş insan. Hastane 12snde gel dedi ozaman bakarız tutunma kanamasını yoksa adetmi diye. Senin ne olmuştu canım sonucun şuan?

İnşallah canım öledir ama çok yıkılıyormuş insan. Hastane 12snde gel dedi ozaman bakarız tutunma kanamasını yoksa adetmi diye. Senin ne olmuştu canım sonucun şuan?
Çok iyi anlıyorum seni canım ama sakın stres yapma inşallah tutunma kanamasıdır benim kanamam transferden sonraki 6.günde oldu dünde 7.günümdü malesef negatif sonucumu aldım doktorum yükselmez daha sonucun ilaçlarını bırak dedi bende bıraktım biraz garip oldu yani benim durumum

Kızlar size bişey sormak istiyorum kan pıhtılaşması ve kromozom analiz testini yaptıran varmı?

Hoşgeldin canım ben daha önce smyrnada tedavi oldum dr.funda hanımdı ama sonuç negatif.Tabi nasip işi bunlar inşllh senin pozitif sonuçlanır canım:))şimdi medical parkta tedavi görüyorum.
Hoşbulduk inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Back