- Konu Sahibi Yenidunya3
Ben başladım adetten önce gel demişti lucrin başladım adetin ikinci günü tekrar gel dedi sorun neydi sizin kaçıncı denemeSen ne zaman baskentte tedaviye baslayacaksin canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım adetten önce gel demişti lucrin başladım adetin ikinci günü tekrar gel dedi sorun neydi sizin kaçıncı denemeSen ne zaman baskentte tedaviye baslayacaksin canim?
Canım insallah hamile kalirsin:)))))ıngiliz karbonati nedir öğrenebilir miyim?Bende almıştım İngiliz karbonatı ama sürekli kullanamadım tekrr denicem ben amelyt oldum ağrılarm dayanılmaz hale gelince ama kist tekrarladı 1.5 cm şuan ama gene ağrım oluyor bide kist büyümeden hamile kalmam lazm
İnşallahh canımm ya senin pozitif oldumu :)Canim stres yapmasak dahs sakin olalim:))))Rabbim pozitif sonuclandirsin insallah
Canım pardon okudum hikayeni karıştırdım kusura bakma. Umarım bu sefer hersey yolunda olur. Dna hasari için benim eşim de tedavi oldu kaan aydos a.Sen ne zaman baskentte tedaviye baslayacaksin canim?
Evet canim 4 kaybim var. Hasar tedavisi bitti. Benim bat 27 ocak. Battan 7 gun once gel dedi dr. Battan once kullandigin o lucrin ilaci nedir? Eger hamileysen zarari olmaz mi bu ilacin? Rapor cikardin mi? Ben 3.5yillik evliyim rapor cikar mi acaba? Ilk tup denemen mi? Cok soru sordum canim ama ayni dr dayiz birbirimize destegimiz olur belki.Canım pardon okudum hikayeni karıştırdım kusura bakma. Umarım bu sefer hersey yolunda olur. Dna hasari için benim eşim de tedavi oldu kaan aydos a.
Tatlım ben iki negatif malesef bu 3cu denemem olucak insallah pozitif olur:))))sende daha sakin ol çok stres yapma Allah kerimdir insallah olucak :))))İnşallahh canımm ya senin pozitif oldumu :)
Evet canim 3yillik evli olman yeterli rapor için alırsın insallah :))))Evet canim 4 kaybim var. Hasar tedavisi bitti. Benim bat 27 ocak. Battan 7 gun once gel dedi dr. Battan once kullandigin o lucrin ilaci nedir? Eger hamileysen zarari olmaz mi bu ilacin? Rapor cikardin mi? Ben 3.5yillik evliyim rapor cikar mi acaba? Ilk tup denemen mi? Cok soru sordum canim ama ayni dr dayiz birbirimize destegimiz olur belki.
Asilama sarti var falan diye okudum iyi bari canim sevindim. Peki hangi belgeleri goturmeliyim?Evet canim 3yillik evli olman yeterli rapor için alırsın insallah :))))
Ben almamıştım zaten ama bildiğim kadarı 3yillik evli olmam lazım yaşı 23 olması lazım evet aşılama yapmış tutmamış olması lazım kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi zaten gittiğiniz yerde söylüyor sizde hazırlayıp goturursunux insallah kolaylıkla çıkar canim:)))Asilama sarti var falan diye okudum iyi bari canim sevindim. Peki hangi belgeleri goturmeliyim?
Lucrin igne ufak bir şişe içinde her gün enjektör ile karindan vuruluyorum canım. Ilk denemem 2 aşilama var negatif. Adetten önce igne kullanma olayında da sormadım doktora hamile kalırsam ne olur falan diye ama korunduk:))kafam rahat olsun istedim. Tabiki canım istediğini sor çok sevindim ben senle karşılaştığım için.Evet canim 4 kaybim var. Hasar tedavisi bitti. Benim bat 27 ocak. Battan 7 gun once gel dedi dr. Battan once kullandigin o lucrin ilaci nedir? Eger hamileysen zarari olmaz mi bu ilacin? Rapor cikardin mi? Ben 3.5yillik evliyim rapor cikar mi acaba? Ilk tup denemen mi? Cok soru sordum canim ama ayni dr dayiz birbirimize destegimiz olur belki.
Bu arada rapor çıkacak aşilama yaptırdığımIz için.Evet canim 4 kaybim var. Hasar tedavisi bitti. Benim bat 27 ocak. Battan 7 gun once gel dedi dr. Battan once kullandigin o lucrin ilaci nedir? Eger hamileysen zarari olmaz mi bu ilacin? Rapor cikardin mi? Ben 3.5yillik evliyim rapor cikar mi acaba? Ilk tup denemen mi? Cok soru sordum canim ama ayni dr dayiz birbirimize destegimiz olur belki.
İnşallah olucak pozitif bu sefer canımm allah hepimiZin yardımcısı olsun inşallah her aşaması ayrı zormuş vallaTatlım ben iki negatif malesef bu 3cu denemem olucak insallah pozitif olur:))))sende daha sakin ol çok stres yapma Allah kerimdir insallah olucak :))))
Amin tatlım amin...zor malesef Rabbim mahrum bırakmasın hicbirimiziİnşallah olucak pozitif bu sefer canımm allah hepimiZin yardımcısı olsun inşallah her aşaması ayrı zormuş valla
Ben asilama yaptirmadim rapor cikmaz mi o haldeBu arada rapor çıkacak aşilama yaptırdığımIz için.
Yok canım olur mu öyle şey. Bissürü secenek var gittiğinde sorarsin inşallah çıkar raporun. 4 kaybim var dedin onlar doğal yolla mi oldu cabimBen asilama yaptirmadim rapor cikmaz mi o halde
Canim tanıdık dkt varsa bi zahmet yapmış olsak formalite icabı zaten ne olcakkii verseler azcik kolaylik gostersinler yaaBen asilama yaptirmadim rapor cikmaz mi o halde
Ayy insallah tutar ben 3.5 yillik evliyim asilamam yok.. Gogsen hoca bana asilamadan ote tup bebek daha iyi olabilir senin icin demisti kayiplarim oldugu icin sanirim. Iki arkadasimda gogsen hocayla bebeklerine kavustular. Onlarin yumurtlama problemi vardi. Biri 3.denemesinde pozitifi gördü. Adetin 2.gunu ne zaman senin? Benim bat 27 ocak. 20 ocakta ilk randevum.Lucrin igne ufak bir şişe içinde her gün enjektör ile karindan vuruluyorum canım. Ilk denemem 2 aşilama var negatif. Adetten önce igne kullanma olayında da sormadım doktora hamile kalırsam ne olur falan diye ama korunduk:))kafam rahat olsun istedim. Tabiki canım istediğini sor çok sevindim ben senle karşılaştığım için.
Hepsi dogal yolla oldu sonuncusunda klomen kullanmistim. Hicbirinde kalp atisi yoktu ve kurtaj oldum. Son kurtajdan sonra sperm dna hasar testi yaptirdik hasar %30 cikti esim 2 ay ilacla tedavi oldu. Tedaviden sonra bu 4.denememiz. 5.denemede tup e gecicez artik cunku tekrar hasar yukselecek diye endiseliyim. Birde tup te sperm secilecegi icin sansimiz artar belki diyorum.Yok canım olur mu öyle şey. Bissürü secenek var gittiğinde sorarsin inşallah çıkar raporun. 4 kaybim var dedin onlar doğal yolla mi oldu cabim
7 ocak canım igne geciktirmezse inşallah. Denk geliriz belki kontrollerde:)) gögsen hoca harika bi insan. Önce rabbim sonra onun vesilesiyle anne oluruz insallah bizdeAyy insallah tutar ben 3.5 yillik evliyim asilamam yok.. Gogsen hoca bana asilamadan ote tup bebek daha iyi olabilir senin icin demisti kayiplarim oldugu icin sanirim. Iki arkadasimda gogsen hocayla bebeklerine kavustular. Onlarin yumurtlama problemi vardi. Biri 3.denemesinde pozitifi gördü. Adetin 2.gunu ne zaman senin? Benim bat 27 ocak. 20 ocakta ilk randevum.