- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi Yenidunya3
Insallah cikar rapor canim yaaCanim tanıdık dkt varsa bi zahmet yapmış olsak formalite icabı zaten ne olcakkii verseler azcik kolaylik gostersinler yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cikar rapor canim yaaCanim tanıdık dkt varsa bi zahmet yapmış olsak formalite icabı zaten ne olcakkii verseler azcik kolaylik gostersinler yaa
Canım diğer bilgilerini de yaz senide ekleyeyim listeyeAyy insallah tutar ben 3.5 yillik evliyim asilamam yok.. Gogsen hoca bana asilamadan ote tup bebek daha iyi olabilir senin icin demisti kayiplarim oldugu icin sanirim. Iki arkadasimda gogsen hocayla bebeklerine kavustular. Onlarin yumurtlama problemi vardi. Biri 3.denemesinde pozitifi gördü. Adetin 2.gunu ne zaman senin? Benim bat 27 ocak. 20 ocakta ilk randevum.
Insallah canim. Ilk gecen yil aralik ayinda tanistim gogsen hocayla cok insanlikli mukemmel bi hekim. Insallah vesilemiz olur. Sana rapor cikmistir. Raporlu demek ilaclara para odememek degilmi? Raporlu ve raporsuz fiyat neydi?7 ocak canım igne geciktirmezse inşallah. Denk geliriz belki kontrollerde:)) gögsen hoca harika bi insan. Önce rabbim sonra onun vesilesiyle anne oluruz insallah bizde
Merhaba canim tesekkur ederimCanım diğer bilgilerini de yaz senide ekleyeyim listeye
Hiç aklıma gelmedi:)) doktor önce aşilama deneyelim diyince denedik ama stres igneler tüp bebek olmasa da zorCanim tanıdık dkt varsa bi zahmet yapmış olsak formalite icabı zaten ne olcakkii verseler azcik kolaylik gostersinler yaa
Hadi ınsallah guzel haberinizi bekliyorumTatlım yok değilim regli bekliyorum tedavi için donmuslari alcsm insallah hayırlısıyla
Yok raporlu olunca da ilaçlara para veriyorsun ama çok daha uygun. Şimdi 2017 ye girdik arttı mi fiyatlar bilmiyorum ama. Raporlu 3000 raporsuz 3900. Ilaclar hariç öyle biliyorum ben. Ilaclar da kişiye göre değişiyorInsallah canim. Ilk gecen yil aralik ayinda tanistim gogsen hocayla cok insanlikli mukemmel bi hekim. Insallah vesilemiz olur. Sana rapor cikmistir. Raporlu demek ilaclara para odememek degilmi? Raporlu ve raporsuz fiyat neydi?
Ben farkettim sonra kendiminkileri saydim.. 2 kez klomen, 5 aşılama ve 3.tüp bebek derken 10 olmuş.. insallah burda kalır bu sayıYenidunya3 sen tup bebek denemesini sormussun sanirim canim ben bebek deneme suresi sandim o yuzden 34 yazdim. Tup bebekte 1.deneme canim.
Bende 34 yaş sandım :) yaş kaç?Yenidunya3 sen tup bebek denemesini sormussun sanirim canim ben bebek deneme suresi sandim o yuzden 34 yazdim. Tup bebekte 1.deneme canim.
Insallah canim yasadiklarimizi anlatmak dile kolay kalbe zorBen farkettim sonra kendiminkileri saydim.. 2 kez klomen, 5 aşılama ve 3.tüp bebek derken 10 olmuş.. insallah burda kalır bu sayı
Hoşgeldin canım ben daha önce smyrnada tedavi oldum dr.funda hanımdı ama sonuç negatif.Tabi nasip işi bunlar inşllh senin pozitif sonuçlanır canım:))şimdi medical parkta tedavi görüyorum.Bende Perşembe günü ilaçlara başlayacağım heyecanlıyım izmir symirnada tedavi olan varmı
Sukur kizlar iyim , dedem rahatsiz hastanede dualarinizi eksik etmeyin.. bende pek ii durumda degilim bunada Sukur ama insanin ruh sagligida bi okadar onemliki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun Ya Şafi İsmiyle Şifa Versin.. Amin Ben aybasi olmam icin haplara basladim bu arada sizler ne durumdasiniz..SabirDuaSukur arkadaşım nerdesinnn iyi misin canim
Sukur kizlar iyim , dedem rahatsiz hastanede dualarinizi eksik etmeyin.. bende pek ii durumda degilim bunada Sukur ama insanin ruh sagligida bi okadar onemliki Rabbim yar ve yardimcimiz olsun Ya Şafi İsmiyle Şifa Versin.. Amin Ben aybasi olmam icin haplara basladim bu arada sizler ne durumdasiniz..
Rabbim Ol deyince oluverir hersey.. Kun fe Yekun umutlu olalim daima kardeslerim musluman umutsuz olmamali
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, ben dondurulmuş tedavisini hiç bilmiyorum ama ilkine göre daha kolay oluyormuş sanırım. Bilen arkadaşlar yazar sana.Kızlar merhaba bütün herkesin tedavisi hayırlı olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallahh.. bende tüp bebek yaptırıcam bu ay nasipse gerçi yaklaşık 20-25 gün önce başlayan bi tedavim oldu ama bugün negatif sonucumu aldım malesef ara vermeden dondurulmuşlarımla devam etmek istiyorum. Doktorum adetin tam anlamıyla olunca gel dedi tahminim bi kaç güne olur. Sormak istediğim şey dondurulmuş transferinde süreç nasıl oluyor ve hemen başlarmı tekrardan tedaviye?
Canım bizimde eş kaynaklı sorun, eşimde sperm yoktu sonra çıkış oldu, bu seferde tüm hareketler sıfırdı. Ama morfoloji hakkında pek bilgim yok, iyi demişlerdi sanki. %4ü mü geçmesi lazımdı sanki.Arkadaşlar eşinde morfoloji sorunu olan var mı? Bu konu çok kafamı karıştiriyor