2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Doktor aynı canım

Canım sana özel msj atamıyorum niye? Çok acil keşke yollasan, vipe versen akşama elimde olur. Ama adresi nasıl yazayım? Bana bi özel msj atarmısın
Canim ozel e gir ordan ismimi yaz sonra bu topik ismi yaz zaten msj yerine yaz adresi sabah hemen yollarim

İnşallah herşey yolunda gider ve hayrlsiyla güzel haberler verirsn cnm benmde çikolata kistim var ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam çarşamba günü

Çok teşekkür ederim sizede bol şans dilerim. Siz ilkinde özellikli birşey yapmışmıydınız. Benim doktorum içini boşslttı kistlerimin önce

Benim biri 3.5 diğeri 2.5 idi 4 ay önce içi boşaltıldı ve lucrin iğne oldum yarında transferim var işte
Hmm bna sadce tedaviden önce zoledex iğnesi vurmuşlar di lucrin gbi oda geçici menapoza sokup kisti baskiladilar cnm ama olmadı benm kistler 5.5 ve 6 cm di yapışıklıklar ve nodul de vardi

Hmm bna sadce tedaviden önce zoledex iğnesi vurmuşlar di lucrin gbi oda geçici menapoza sokup kisti baskiladilar cnm ama olmadı benm kistler 5.5 ve 6 cm di yapışıklıklar ve nodul de vardi
Ben yediklermede dikkat ettim bu dönemde kırmızı et beyaz et çikolata yemedim bol sebze ve balık ile bağışıklık sistemimi Güçlendirdim. Deneyin derim sizde

Ben yediklermede dikkat ettim bu dönemde kırmızı et beyaz et çikolata yemedim bol sebze ve balık ile bağışıklık sistemimi Güçlendirdim. Deneyin derim sizde
Hiç bi şekilde kırmızı et yasakmı cnm yani kisti olanlarda bagisiklik sistemine bağlı bi hastalık mis ztn deniycem mutlaka sagl

Hiç bi şekilde kırmızı et yasakmı cnm yani kisti olanlarda bagisiklik sistemine bağlı bi hastalık mis ztn deniycem mutlaka sagl

Sabahları ingiliz karbonatı içtim, çikolata ve kırmızı et geçen haftaya kadar hiç yemedim geçen hafta organik oldugunu bildiğim bir kırmızı eti yedim çünkü hormunlu etler kisti tetikliyor. Gürkiye'de doktorlar beslenme önemi yok deselerde ben yabamcı irkaç sitede karşılaştım ve regl oldugumda hiç ağrım olmadı

Bende almıştım İngiliz karbonatı ama sürekli kullanamadım tekrr denicem ben amelyt oldum ağrılarm dayanılmaz hale gelince ama kist tekrarladı 1.5 cm şuan ama gene ağrım oluyor bide kist büyümeden hamile kalmam lazm

Ayy hadi ins iyiye işarettir. Hamilrmisiniz şuan

Kızlarrrr eskişehir osmangazi de başar bey transferimi yaptı benim burda yaptıran varmı acaba merak ettim :) bugün 9.gün bitiyor heycandan konuşmak iyi geliyor :)

Bugün adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı göğüslerim inanılmaz ağrıyor belimde başladı ağrımaya ilk günler böle olmadı inşallah 9.gün gelişmesidir inatla bekliyorum test günümü umarım adet sancısı değildirrrrrrrrrrrrre

Canim stres yapmasak dahs sakin olalim:))))Rabbim pozitif sonuclandirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…