2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

İlk gün biraz yattım sadece diğer gunlerdede kendımı zorlamadım normal hayatıma devam ettım iş yerinden de izin almadım hiç agır kaldırmadım bunun onemli oldugunu soylemişlerdi jelimi kullanmaya devam edııorum işte oda akıntı yapıyor sanırım

İlk gün biraz yattım sadece diğer gunlerdede kendımı zorlamadım normal hayatıma devam ettım iş yerinden de izin almadım hiç agır kaldırmadım bunun onemli oldugunu soylemişlerdi jelimi kullanmaya devam edııorum işte oda akıntı yapıyor sanırım
Evet ben kullanmadım ama yorumlarda çok okudum akinti yaptığını kaçıncı gün embriyosu senin. Ben daha tedavinin basindayim uzun protokol şu an lucrin kullanıyorum

3.günde transfer ettiler canım bana ben o ilacı duymadım bana gonal f vermişlerdi iğne olarak onu kullandım transfer den sonrada crınone dıye bir jel verdiler teste kadar onu kullanıcakmışım

Canım hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuç alıp evladini kucağına alirsin.Belli bir haftadan sonra servikse dikiş atılıp yatak istirahati veriliyor.Belki 38 hf tamamlayamazsin ama sağlıklı bir şekilde alırsın evladini kucagina
amiiinnnn inşallah :dua::dua:,bu tedavimde gelsin bebeğim:dua:

A acelya30 canım bilgilerini yaz ekleyeyim seni.

Başka kimler vardı hatırlayamıyorum eklenecek. Bu msjımı kopyalayıp bilgilerinizi yazarsanız ekleyeyim.
sevgiler

Hmm sorun varmiydi cnm inşallah iyi haberler alırsın
Saol canım bizim sorun pko ve genetik translokasyon var ama bunlar genede normal hamile kalmama tam engel problemler değil ama rabbim nasip etmedi inşllh bu kez son olur.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın:dua: topiğimiz hamilelik :anneadayı:haberiyle dolup taşsın :))aminn.

Saol canım bizim sorun pko ve genetik translokasyon var ama bunlar genede normal hamile kalmama tam engel problemler değil ama rabbim nasip etmedi inşllh bu kez son olur.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın:dua: topiğimiz hamilelik :anneadayı:haberiyle dolup taşsın :))aminn.
Amiin:dua: Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah çok büyük engelde yok dediğin gbi ama zamani var işte Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu

Merhaba arkadaslarim. 2017 subat ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim nasipse. 3 yildir bebek istiyoruz. 4 kayip yasadim kalp atisi olmamasindan dolayi. Son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR testi yaptirdi hasar %30 cikti. 2 aylik klomen ve emodex tedavisinden sonra hasar %20 dustu. Tedaviden sonra 4.ayimiz. Ankarada tup bebek yaptiracak arkadaslar hangi merkezi sececekler? Tup bebek konusunda cok tecrubesizim. Dr.a mesaj yazdım adetine 10 gun kala gel dedi. Rapor icin hangi belgeleri goturmeliyim?

Tup bebegi dusundugum merkez;
Ankara Baskent Unv
Dr.Göğşen Önalan
Yaş 31

Kızlaar bende raporumu yazdırdım Eskişehir'de sabah 10 gün şimdilik sonra bir 10 gün daha yazacak kontrol diye göstereceğinden parmak izine gerek olmayacak onda o yüzden tekrar gitmicem. raporu işyerine mail attık yola çıktık öğlen yine istanbulda annemdeydik. çok stresliyim şu miyom meselesi kafama takık umarım rahim kalınlaşınca doktorun umduğu gibi uzaklaşır ama kendi doktorum bakmadı çarşamba randevum orda olacak bakacak bakalım dondurulabilir transfer olmadan o zamanda beni miyom ameliyatı bekliyor dönünce. hayırlısı artık

A acelya30 canım bilgilerini yaz ekleyeyim seni.

Başka kimler vardı hatırlayamıyorum eklenecek. Bu msjımı kopyalayıp bilgilerinizi yazarsanız ekleyeyim.
sevgiler
Melisa canim slmm benim hastsnin ismi diyarlife olarak değişmiş :)))....ayrıca tatlım kalem bende var istersen ozelden bana ptt veya istersen kendi adresini at gönderirim hemen canim:KK200:

Melisa canim slmm benim hastsnin ismi diyarlife olarak değişmiş :)))....ayrıca tatlım kalem bende var istersen ozelden bana ptt veya istersen kendi adresini at gönderirim hemen canim:KK200:
Canım sana özel msj atamıyorum niye? Çok acil keşke yollasan, vipe versen akşama elimde olur. Ama adresi nasıl yazayım? Bana bi özel msj atarmısın

Merhaba arkadaslarim. 2017 subat ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim nasipse. 3 yildir bebek istiyoruz. 4 kayip yasadim kalp atisi olmamasindan dolayi. Son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR testi yaptirdi hasar %30 cikti. 2 aylik klomen ve emodex tedavisinden sonra hasar %20 dustu. Tedaviden sonra 4.ayimiz. Ankarada tup bebek yaptiracak arkadaslar hangi merkezi sececekler? Tup bebek konusunda cok tecrubesizim. Dr.a mesaj yazdım adetine 10 gun kala gel dedi. Rapor icin hangi belgeleri goturmeliyim?

Ankara Baskent Unv
Dr.Göğşen Önalan
Yaş 31

Cnm insallah Allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin en kisa surede.Söylediğin kurumda çok yaptıran var okuduğum kadariyla.Başkent Üniv. İyi bir hastane disiplinlidir.2 yıl orda çalışmıştım.Hayırlı olsun simdiden.:anneadayı::nazar:

Kızlaar bende raporumu yazdırdım Eskişehir'de sabah 10 gün şimdilik sonra bir 10 gün daha yazacak kontrol diye göstereceğinden parmak izine gerek olmayacak onda o yüzden tekrar gitmicem. raporu işyerine mail attık yola çıktık öğlen yine istanbulda annemdeydik. çok stresliyim şu miyom meselesi kafama takık umarım rahim kalınlaşınca doktorun umduğu gibi uzaklaşır ama kendi doktorum bakmadı çarşamba randevum orda olacak bakacak bakalım dondurulabilir transfer olmadan o zamanda beni miyom ameliyatı bekliyor dönünce. hayırlısı artık
Allah kolaylığıni verir canım bir kere laporoskopi+histereskopi oldum sağ tupum kapatıldı. Bu tdv yumurta toplama ile histereskopi oldum polip aldirdim.Sonucunda sağlıkla sihatle evlatlarimiza kavusalim da bekliyelim.2 ay geçti üstünden inşallah ayin 9 na transferim var.Darısı tüm bekleyenlere:dua::anneadayı::nazar:

Cnm insallah Allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin en kisa surede.Söylediğin kurumda çok yaptıran var okuduğum kadariyla.Başkent Üniv. İyi bir hastane disiplinlidir.2 yıl orda çalışmıştım.Hayırlı olsun simdiden.:anneadayı::nazar:
Amin canim insallah pozitif sonuc aliriz Allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

[ QUOTE="friendlyf ri end ly, post: 49542370, member: 568220"]Merhaba arkadaslarim. 2017 subat ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim nasipse. 3 yildir bebek istiyoruz. 4 kayip yasadim kalp atisi olmamasindan dolayi. Son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR testi yaptirdi hasar %30 cikti. 2 aylik klomen ve emodex tedavisinden sonra hasar %20 dustu. Tedaviden sonra 4.ayimiz. Ankarada tup bebek yaptiracak arkadaslar hangi merkezi sececekler? Tup bebek konusunda cok tecrubesizim. Dr.a mesaj yazdım adetine 10 gun kala gel dedi. Rapor icin hangi belgeleri goturmeliyim?

Ankara Baskent Unv
Dr.Göğşen Önalan
Yaş 31[/QUOTE]
DoktorumuZ aynı canım ben bu ay başladım tedaviye

Back